Porsche Classic Communication Management

Porsche Classic Communication Management

Ook met uw klassieke Porsche wilt u snel, eenvoudig en comfortabel aankomen op uw bestemming. Laat u hierbij ondersteunen door een modern navigatiesysteem: het nieuwe Porsche Classic Communication Management (PCCM).

Dit systeem is geschikt voor alle klassieke Porsche modellen tot en met de Porsche 911 type 993 die beschikken over een 1-DIN-schacht. Voor de modellen die beschikken over een 2-DIN-schacht, zoals de Boxster type 986 en de 911 type 996, is er het Porsche Classic Communication Management Plus (PCCM Plus).

Porsche Classic Communication Management

Het nieuwe PCCM verbindt de charme van het verleden met de technologie van nu. Het 3,5-inch touchscreen (7,0-inch voor PCCM Plus) biedt toegang tot DAB+ radio en het geintegreerde navigatiesysteem. De routebegeleiding is beschikbaar in 2D-, 3D- en pijlweergave om u eenvoudig op de plaats van bestemming te brengen. Met functies als Apple CarPlay en Google Android Auto* bent u optimaal verbonden en luistert u naar uw favoriete muziek vanaf uw telefoon of naar playlists op Spotify.

U bestelt het nieuwe Porsche Classic Communication Management bij uw Porsche Classic Partner of uw Porsche Centrum.

Inbouwen en installeren

Wij adviseren u om het PCCM of PCCM Plus te laten inbouwen bij uw Porsche Classic Partner of uw Porsche Centrum.

PCCM: € 1474,99 (exclusief inbouw)
PCCM Plus: € 1649,99 (exclusief inbouw)

*Google Android Auto is alleen beschikbaar bij het PCCM Plus

Vind uw dealer