Porsche - GTS Community
GTS Community

Onze missie. De mooiste routes ontdekken, rijden en delen.

Puur rijplezier op de mooiste wegen. Dat is de basis voor de GTS Community. Een platform waar Porsche rijders en liefhebbers van autorijden onderling droomroutes uitwisselen. Van A naar B rijden laat ons koud. Voor ons telt, dat wat tussen A en B ligt. Het doel is genieten van wat wij noemen: GTS momenten. Hoe meer van die momenten, hoe mooier en uitdagender de rit.

GTS momenten delen.

Dankzij Porsche fans van over de hele wereld komen met de GTS Routes app steeds meer droomroutes onder handbereik. Met de app is het namelijk heel eenvoudig om zelf routes vast te leggen en te delen inclusief omschrijving én foto’s. Ook kunt u routes van anderen beoordelen.

Highlights van de GTS Community

  • Vind meer dan 1800 routes aanbevolen door GTS Community-leden van over de hele wereld.
  • Ontdek 41 spectaculaire routes aanbevolen door Porsche.
  • Draag zelf bij door routes de delen via de GTS Community webspecial.
  • Leg de mooiste routes vast met de gratis GTS Routes app (beschikbaar voor iPhone en Android toestellen).
  • Deel uw mening over de routes van andere leden van de community.

GTS Community#GTSRoutes

Porsche - Onze missie. De mooiste routes ontdekken, rijden en delen.

Speciaal voor de nieuwe 911 GTS modellen zijn we op zoek gegaan naar een spectaculaire route. Prachtige landschappen, spectaculaire uitzichten en natuurlijk fantastische stuurmanswegen.

Hiervoor hebben we drie regio’s geselecteerd: de meerdere gezichten van West Kaap in Zuid Afrika, de parel van de Middelandse Zee – Sicilië en de uitgestrekte westkust in de VS.

Nu is het aan u te besluiten waar de reis heen mag gaan. Daar wordt het mooier, want met wat geluk kan u samen met de GTS modellen een rol spelen in de spannende YouTube film #GTSRoutes.

#GTSRoutes