Porsche Advanced Driver Trainingen

Porsche Advanced Driver Trainingen

De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn drie uur durende 1-op-1 rijtrainingen samen met een Porsche instructeur. U leert tijdens de training om alle capaciteiten van uw Porsche optimaal te benutten en het vermogen te beheersen in dagelijkse situaties. U zoekt de dynamische grenzen van uw Porsche op, waarbij er rekening gehouden wordt met de dagelijkse weersomstandigheden en andere weggebruikers. Veiligheid, beheersing en stuurvaardigheid staan daarbij centraal.

Het aanbod van de Porsche Advanced Driver Trainingen bestaat uit vier verschillende trainingen. Hieronder leest u meer over de trainingen en kunt u enkele video’s bekijken.

Trainingsaanbod

Porsche Advanced Driver Training 1

Rijden in een Porsche is altijd bijzonder. Met de Porsche Advanced Driver Training 1 krijgt dat bijzondere een extra dynamische dimensie. De training is geschikt voor elk type Porsche en bestuurder.
Tijdens de training werkt u aan uw bochtentechniek, het omgaan met hoge snelheden en met oefeningen als noodstops en rijbaanwisselingen op hoge snelheid. Bij de Porsche Advanced Driver Training 1 heeft u de optie om een van de twee speciaal ontwikkelde modules toe te voegen. De Module Hybrid of Module Porsche Connect.

Module Hybrid

Speciaal voor Porsche eigenaren van een Porsche met plug-in hybride technologie is er de Module Hybrid. Alles draait om het optimaal gebruiken van de geavanceerde hybridetechnologie van een Porsche. U leert hoe u Porsche E-Performance inzet voor maximale prestaties en hoe u deze gebruikt om een zo laag mogelijk verbruik te realiseren.

Module Connect

Nieuwe Porsche modellen zijn vergaand ‘connected’. Daarmee gaat een compleet nieuwe wereld open, niet alleen op het gebied van rijplezier, maar ook als het gaat om comfort en gebruiksgemak. In deze speciale module van de Porsche Advanced Driver Training maakt u kennis met alle mogelijkheden en finesses, zodat u maximaal kunt profiteren van alle functionaliteiten.

Porsche Advanced Driver Training 2

Na het volgen van de Porsche Advanced Driver Training 1 krijgt u van uw instructeur te horen of u klaar bent voor de volgende stap; de Porsche Advanced Driver Training 2. Ook bij deze training voor gevorderden staan beheersing en stuurvaardigheid centraal. Het rijplezier krijgt echter een extra dimensie door de hogere bochtsnelheden en speciale oefeningen als de noodstop in een bocht. Elk onderdeel biedt zo de mogelijkheid om te werken aan het finetunen van uw rijvaardigheid. Ook deze training vindt plaats op de openbare weg, waarbij veiligheid op de eerste plaats staat.

Porsche Advanced Driver Training Classic

Een klassieke Porsche biedt een bijzondere dimensie van rijplezier. Dit ontdekt u tijdens de Porsche Advanced Driver Training Classic. Samen met uw instructeur leert u actief om alles uit uw Classic te halen. Wat deze training bijzonder maakt is de heel-and–toe module, waarin de aandacht volledig is gericht op de klassieke rem-koppeltechniek die voor nog meer klassiek rijplezier zorgt.

Porsche Young Driver Training

Eigenaren van een Porsche hebben vaak ook (klein)kinderen die graag in een Porsche willen rijden. Daarom ontwikkelde Porsche de speciale Porsche Young Driver Training. Deze 1- op 1 training bevat alle elementen van de Porsche Advanced Driver Training, maar is volledig gericht op jonge bestuurders die net hun rijbewijs hebben gehaald. Het op een veilige manier ervaren van rijplezier is de kern van deze training – leren was nog nooit zo leuk.

Cadeau geven?

Bij aanschaf van een nieuwe Porsche ontvangt elke eigenaar een Porsche Advanced Driver Training via Porsche24. De online voucher in de Porsche24 app is in te wisselen voor een van de vier Porsche Advanced Driver Trainingen en mag cadeau worden gegeven aan een andere bestuurder zoals uw partner of een (klein)kind.

Meer informatie over Porsche24.

De training is ook te bestellen als cadeau bij een Porsche Centrum. De kosten voor een van de trainingen bedragen €395,-. Er zijn geen meerkosten verbonden aan de Porsche Module Hybrid en Module Connect.

Porsche Track Experience

Heeft u de smaak te pakken? Naast de Porsche Advanced Driver Trainingen op de openbare weg bieden wij de mogelijkheid met uw eigen Porsche op het circuit te rijden. Hiervoor kunt u terecht bij Porsche Track Experience. Porsche biedt exclusieve Porsche Track trainingen voor alle verschillende Porsche modellen en op elk niveau, van beginners tot Porsche rijders met race-ambities.

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw Porsche Centrum of met Porsche Advanced Driver Trainingen via padt@porsche.nl