Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche Advanced Driver Trainingen

Porsche Advanced Driver Trainingen

Met een Porsche kunt u dagelijks genieten van pure dynamiek. De Porsche Advanced Driver Trainingen helpen u om nog meer uit uw Porsche te halen. Er is een Porsche Advanced Driver Training voor elk type Porsche en bestuurder. Elke training is een ervaring om nooit te vergeten.

Elke Porsche Advanced Driver Training is maatwerk. Bij deze 1-op-1 training is uw eigen Porsche het lesmateriaal. Op de openbare weg leert uw instructeur u alle capaciteiten van uw Porsche optimaal te benutten. U zoekt de dynamische grenzen op, maar veiligheid staat altijd voorop. Daarom is er tijdens de training veel aandacht voor de veiligheidssystemen van uw Porsche. Deze helpen u op de momenten dat het er om gaat, maar ze kunnen ook het rijplezier versterken.

Trainingsaanbod

Porsche Advanced Driver Trainingen

Optimaal Porsche rijden

Start met de Porsche Advanced Driver Training en volg deze op met niveau 2. Na de Porsche Advanced Driver Training geeft de instructeur aan of u klaar bent voor de Porsche Advance Driver Training 2. Ook hier staan beheersing en stuurvaardigheid centraal, maar de snelheden liggen hoger en speciale oefeningen, zoals de noodstop in een bocht zijn inbegrepen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens de training een specifieke eigenschap van uw Porsche extra toegelicht te krijgen door de instructeur. Zie onderstaand een overzicht van de beschikbare modules.

Porsche Advanced Driver Trainingen

Module Hybrid

De Advanced Driver Training Hybrid is er omdat steeds meer Porsches maken van hybride-technologie. Deze module helpt u om op het gebied van efficiency én prestaties alles uit de geavanceerde aandrijflijn te halen.

Module Connect

De Porsche Advanced Training Connect is zeer toekomstgericht. Omdat nieuwe Porsches vergaand ‘connected’ zijn, stelt u met deze module scherp op alle functies die nieuwe mogelijkheden bieden op het gebied van rijplezier, comfort en gebruiksgemak.

Module Classic

Voor de eigenaren van een klassieke Porsche is er de Porsche Advanced Driver Training Classic. Hierbij ligt de focus op een combinatie van rijplezier en veiligheid. Uniek voor deze training is de heel-and- toe module, de klassieke rem-/koppeltechniek.

Porsche Young Driver Training

Omdat eigenaren van een Porsche vaak ook (klein)kinderen hebben die de auto graag gebruiken, is er de Porsche Young Driver training. Deze training heeft alle elementen van de reguliere Porsche Advanced Driver training, maar is toegespitst op jongeren die net in het bezit zijn van hun rijbewijs.

Cadeau geven?

Bij aanschaf van een nieuwe Porsche ontvangt u een PADT voucher. Tegen inlevering van deze voucher kunt u een PADT volgen in uw eigen Porsche. U kunt de voucher ook bestellen of cadeau doen. Neem hiervoor contact op met de Porsche dealer of stuur een e-mail naar padt@porsche.nl. De kosten voor de Porsche Advanced Driver Training bedragen € 349,00. In overleg wordt de training ingepland en de start vindt altijd plaats bij het Porsche Centrum van uw keuze.

Porsche Track Experience

Heeft u de smaak te pakken? Naast de Porsche Advanced Driver Training is het ook mogelijk om met uw eigen Porsche op het circuit te rijden. Hiervoor kunt u terecht bij de Porsche Track Experience. Hier zijn rijtrainingen op elk niveau te volgen: van beginner tot en met de Porsche rijder met race-ambities.

Voor aanvullende vragen over de Porsche Advanced Driver Training en het inwisselen van vouchers kunt contact opnemen met uw Porsche Centrum of een e-mail sturen naar padt@porsche.nl.