Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche Advanced Driver Training

Porsche Advanced Driver Training

Haal meer uit uw Porsche en uzelf.

Een Porsche staat voor een unieke combinatie van prestaties en dagelijks gebruiksgemak. De Porsche Advanced Driver Training is een 1-op-1 rijtraining op de openbare weg. Een ervaren instructeur zal u tijdens de 3 uur durende training leren om de kracht van uw Porsche te benutten én te beheersen – onder alle omstandigheden. De Porsche Advanced Driver Training is er voor eigenaren van elk type Porsche.

Bij aanschaf van een nieuwe Porsche ontvangt u een PADT voucher. Tegen inlevering van deze voucher kunt u een PADT volgen in uw eigen Porsche.

U kunt de voucher ook bestellen of cadeau doen. Neem hiervoor contact op met de Porsche dealer of stuur een e-mail naar padt@porsche.nl. De kosten voor de Porsche Advanced Driver Training bedragen € 349,00.

In overleg wordt de training ingepland en de start vindt altijd plaats bij het Porsche Centrum van uw keuze.

Trainingsaanbod

Porsche Advanced Driver Training

Optimaal Porsche rijden

De Porsche Advanced Driver Training heet niet voor niets zo. U gaat aan de slag met remproeven waarbij u optimaal gebruik leert maken van het ABS. Ook bochtentechniek is een belangrijk onderdeel – u leert veel over het aanremmen, insturen en uitaccelereren van een bocht. Met deze training haalt u nog meer rijplezier uit uw Porsche.

Porsche Advanced Driver Training

Haal meer uit uw Hybride

Porsche heeft steeds meer hybride-modellen in het gamma. Bij deze speciale versie van de Porsche Advanced Driver Training leert u hoe u optimaal gebruik maakt van de hybride technologie in uw Porsche. U merkt vooral ook dat vlot en zuinig rijden zeer goed samen gaan, onder meer bij de oefeningen bochtentechniek. Ten slotte is er veel aandacht voor anticiperen en vooruitkijken – deze training maakt u tot een nog efficiëntere rijder.

Speciaal voor Classics

Het rijden in een klassieke Porsche is een bijzondere belevenis. Om daar optimaal van te genieten, is er een speciale Classic-versie van de Porsche Advanced Driver Training. Er is veel aandacht voor het schakelen, niet alleen voor het comfort, maar ook met het oog op een zo gering mogelijke belasting van de transmissie. Ook staan er remproeven op het programma en is er een speciale module ‘heel and toe’- een geavanceerde rem- en koppeltechniek die voor een betere synchronisatie bij terugschakelen zorgt.

Cadeau geven?

Voor uzelf of als onvergetelijk cadeau voor een ander: de Porsche Advanced Driver Training. Voor het aanschaffen van een voucher kunt u contact opnemen met uw Porsche Centrum of een e-mail sturen naar padt@porsche.nl. De kosten voor de Porsche Advanced Driver Training bedragen € 349,00.

Porsche Sport Driving School

Heeft u de smaak te pakken? Naast de Porsche Advanced Driver Training is het ook mogelijk om met uw eigen Porsche op het circuit te rijden. Hiervoor kunt u terecht bij de Porsche Sport Driving School. Hier zijn rijtrainingen op elk niveau te volgen: van beginner tot en met de Porsche rijder met race-ambities.

Voor aanvullende vragen over de Porsche Advanced Driver Training en het inwisselen van vouchers kunt contact opnemen met uw Porsche Centrum of een e-mail sturen naar padt@porsche.nl.