Porsche24.

Welkom bij Porsche24

Porsche24 is een initiatief dat Porsche rijders beloont voor rijden en deelname aan events. Uw toegang tot Porsche24 is de Porsche24 app – vol events, rijtrainingen, de mooiste routes, het laatste Porsche nieuws en bijzondere verrassingen.

De events zijn georganiseerd door Porsche Nederland, uw Porsche Centrum of een van onze partners. Meld u aan voor de Porsche24 app en beleef meer. De routes in Porsche24 leiden u door de mooiste gebieden van Nederland en Europa. Ze dagen u uit het beste uit uw Porsche te halen.

Download de Porsche24 app

Rijden wordt beloond met mooie extra’s.

Met Porsche24 verdient u punten en badges met elke gereden kilometer en elk event waaraan u deelneemt. Bij elk event staat vermeld hoeveel punten bij deelname worden toegekend. Via de app kunt u uw gereden kilometers registreren en uw voortgang bijhouden, zodat u precies weet hoeveel punten u nog verwijderd bent van het volgende level.

Het eerste doel: level Silver. Behaal het iconische aantal 911 punten en behaal het eerste doel: level Silver. Geniet gelijk van diverse privileges exclusief voor Porsche24 members zoals het ontvangen van het Christophorus magazine. Na Level Silver volgende de levels Red en Yellow. Met ieder level krijgt u toegang tot nieuwe exclusieve privileges en events.

Bekijk de FAQ

Stel uw vraag

De Porsche24 app.

Van exclusieve events en trainingen tot bijzondere routes en het laatste nieuws. Beleef met Porsche24 unieke ervaringen.

Download de App en ontdek Porsche24.

Porsche24 is de app voor Porsche rijders. Van exclusieve events en trainingen tot bijzondere routes en het laatste nieuws. Met Porsche24 beleeft u unieke ervaringen.

Download de app voor uw iOS of Android toestel en volg de stappen in de app om uw registratie te voltooien. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op: porsche24@porsche.nl.

Download voor iPhone

Download voor Android

Aftermovies