Porsche Track Experience

Porsche Track Experience

Porsche Track Experience is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met vijf naadloos op elkaar aansluitende trainingsniveaus is er altijd een ideaal instapmoment: of u nu werk wilt maken van de sportiviteit van uw Porsche of raceambities heeft. Met een professionele en enthousiaste instructeur tilt u uw rijvaardigheid naar een hoger niveau. Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt er bij Porsche Track Experience ook een huren. Boek uw training in de Porsche24 app en zet de volgende stap in rijvaardigheid.

Trainingsniveaus

Porsche - Warm-up Training

Warm-up Training

Het eerste niveau van Porsche Track Experience is de Warm-up Training. Bij deze eendaagse rijvaardigheidstraining in uw Porsche staat rijplezier centraal. Aan de hand van zes aansprekende trainingsniveaus leert u de sportieve mogelijkheden van uw Porsche optimaal benutten. U heeft daar dagelijks profijt van.

Meer informatie
Porsche - Precision Training

Precision Training

In deze eendaagse training draait het om precisie. Met de beste instructeurs ontdekt u op een afgesloten terrein onder meer het geheim van de ideale lijn in bochten. Zo scherpt u uw rijvaardigheid verder aan en krijgt u het zelfvertrouwen om uw Porsche ook op snelheid gecontroleerd over bochtige trajecten te sturen.

Meer informatie
Porsche - Performance Training

Performance Training

In één dag op het Circuit van Zandvoort focust u zich, tijdens vier uur effectieve rijtijd, op het vloeiend en beheerst ronden van deze historische duinenpiste met uw Porsche. In een fraaie opeenvolging van bochten vindt u de ideale lijn, de optimale rempunten en meer.

Meer informatie
Porsche - Master Training

Master Training

Het Circuit van Zandvoort dat van twee dagen van u is – dát is het beginpunt van de Porsche Master Training. U krijgt alle tijd om te werken aan uw bochtentechniek op hoge snelheid en u besteedt met uw instructeurs veel aandacht aan verantwoord inhalen en verdedigen. De proefstarts zijn even spectaculaire als nuttige elementen.

Meer informatie

Speciale trainingen

Porsche Young Driver Experience

Porsche Young Driver Experience

Een jongens- en meisjesdroom die uitkomt: met de Porsche Young Driver Experience krijgen kinderen in de leeftijdscategorie 14-17 jaar de kans om hun eerste spectaculaire rijervaring op te doen. Als cursist kruipen ze zelf achter het stuur van een Porsche op het circuit van Zandvoort. Ze gevens gas, sturen en remmen. Samen met een enthousiaste instructeur hebben ze een onvergetelijke belevenis.

Meer informatie
Porsche - Warm-up en Precision Classic Training

Warm-up en Precision Classic Training

Met de Porsche Warm-up of Precision Classic Training krijgt het rijden in uw klassieke Porsche een extra sportieve touch. Het programma van deze rijvaardigheidstrainingen komt overeen met dat van de Porsche Warm-up en Precision Training, maar dan toegespitst op de specifieke mogelijkheden van uw klassieker.

Meer informatie
Porsche Track Day

Porsche Track Day

Er is een manier om zonder beperkingen van de dynamiek van uw Porsche te genieten: de Porsche Track Day. Hierbij is het circuit van u en van een beperkt aantal andere liefhebbers. U krijgt vier uur effectieve rijtijd volgens het ‘open-pitlane’-principe.

Meer informatie

Aanbod huurauto’s

Een Porsche huren voor uw training

Een Porsche huren voor uw training

Bij Porsche Track Experience kunt u een Porsche huren voor deelname aan de trainingen. Zelfs als u een Porsche bezit, is dat een interessante optie: het is een unieke mogelijkheid om een ander model van het merk te ontdekken.

Meer informatie

Trainingskalender

U volgt de Porsche Track Experience Trainingen op het moment dat het u uitkomt. Dit jaar kunt u in eigen land starten met de Warm-up Training en via de Precision en Performance trainingen toewerken naar het topniveau van de Master en Master RS trainingen.

Meer informatie