Porsche Track Experience

Porsche Track Experience

Porsche Track Experience is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met naadloos op elkaar aansluitende trainingsniveaus is er altijd een training die u past: of u nu werk wilt maken van de sportieve eigenschappen van uw Porsche, of raceambities heeft. Met een professionele en enthousiaste instructeur tilt u uw rijvaardigheid naar een hoger niveau. Leren was nog nooit zo leuk.

Uw eigen Porsche is perfect lesmateriaal, maar u kunt bij Porsche Track Experience ook een ander Porsche model huren.

Voor de fanatieke, gevorderde circuitrijders is er de Porsche Track Day. Hierbij wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een kleine groep Porsche rijders. Met vier uur effectieve rijtijd kunnen rijders op elk gewenst moment de baan op om te werken aan rem- en bochtentechniek.

Voor jonge Porsche fans is er een apart programma: de Porsche Young Driver Experience. Onder begeleiding van een enthousiaste Porsche instructeur kunnen kinderen tussen de 14 en 17 jaar hun eerste circuitervaring opdoen in een speciaal geprepareerde Porsche met dubbele bediening. Een onvergetelijke ervaring.

Bent u benieuwd naar Porsche Track Experience? Bekijk hier de video.

Boek uw training in de Porsche24 app en zet de volgende stap in rijvaardigheid.

Trainingsniveaus

Porsche - Level 1: Warm-up training

Level 1: Warm-up training

In deze eendaagse verhoogde rijvaardigheidstraining staat rijplezier centraal. Tijdens de training gaat u onder begeleiding van een groepsinstructeur dieper in op de onderwerpen die in de Porsche Advanced Driver Training aan bod zijn gekomen. Aan de hand van zes trainingsonderdelen leert u de sportieve mogelijkheiden van uw Porsche optimaal benutten.

Meer informatie
Porsche - Level 2: Precision training

Level 2: Precision training

In deze eendaagse rij- en circuitvaardigheidstraining staat precisie centraal. U bouwt tijdens deze training de snelheid stapsgewijs op. De training biedt een mix van rijvaardigheidsoefeningen op een afgesloten terrein en circuitrijden onder begeleiding.

Meer informatie
Porsche - Level 3: Performance training

Level 3: Performance training

In deze eendaagse circuitvaardigheidstraining staat rem- en bochtentechniek centraal. U heeft vier uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe. In 2 sessies van 30 minuten wordt u gecoacht door een Porsche instructeur op het gebied van de ideale lijn in bochten en het vinden van de optimale rempunten.

Meer informatie

Speciale trainingen

Porsche Young Driver Experience

Porsche Young Driver Experience

Een jongens- en meisjesdroom die uitkomt: de Porsche Young Driver Experience is de perfecte eerste kennismaking met circuitrijden in een Porsche. Kinderen van 14 tot en met 17 jaar krijgen de kans om onder begeleiding van een Porsche instructeur een aantal rondes te rijden op het circuit. Hiervoor worden auto’s met dubbele bediening gebruikt. De kinderen kunnen zelf gas geven, de bocht insturen en op zoek gaan naar de juiste rempunten. Een unieke ervaring.

Meer informatie
Porsche Track Day

Porsche Track Day

Er is een manier om zonder beperkingen van de sportiviteit en dynamiek van uw Porsche te genieten: de Porsche Track Day. Tijdens een Track Day wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een kleine groep gevorderde circuitrijders. U heeft vier uur effectieve rijtijd volgens het open-pitlane principe waarin u zelfstandig of onder begeleiding van een privé-instructeur kunt werken aan het optimaliseren van uw rem- en bochtentechniek.

Meer informatie

Aanbod huurauto’s

Een Porsche huren voor uw training

Een Porsche huren voor uw training

Bij Porsche Track Experience kunt u een Porsche huren voor deelname aan de trainingen. Zelfs als u een Porsche bezit, is dat een interessante optie: het is een unieke mogelijkheid om een ander model van het merk te ontdekken.

Meer informatie

Trainingskalender 2021

U volgt een Porsche Track Experience training op het moment dat het u uitkomt. Ook dit jaar kunt u een Warm-up, Precision of Performance training volgen om te werken aan uw rij- en/of circuitvaardigheid in uw eigen Porsche. Voor gevorderde circuitrijders is er de Porsche Track Day, waarin u met vier uur effectieve rijtijd kunt werken aan uw circuitvaardigheid. Ook aan de jonge Porsche fans is gedacht: de Porsche Young Driver Experience staat garant voor een onvergetelijke eerste Porsche ervaring.

Meer informatie