Porsche - Originaldelar
Originaldelar
 

Originaldelar

Om Porsche Originaldelar

Varje Porsche är en sportbil med hög prestanda. Optimalt samspel och perfekt funktion hos alla komponenter är avgörande för att säkerställa Porsches överlägsna prestanda. Detta är uppgiften för våra tekniker, som tillämpar samma precision och passion när de utvecklar de minsta komponenterna som de gör för resten av bilen.

En av de största utmaningarna i utvecklingsprocessen är slitage. Högkvalitativa reservdelar tenderar att ha långsamt, jämnt och kontrollerat slitage. Snabbt, ojämnt och okontrollerat slitage beror ofta på dålig produktkvalitet, felaktig passform och otillräcklig anpassning.

Porsche Originaldelar från Porsche Service garanterar samma överlägsna prestanda och kvalitet som serieprodukter, vilket ger dig samma unika körupplevelse som du kunde njuta av från allra första dagen. Porsche Originaldelars goda passform gör dem till det perfekta valet för din bil. Detta innebär att delarna håller längre och är mindre känsliga för slitage och garanterar att bilen behåller sitt värde så länge som möjligt.