Originalbromsar från Porsche
Originalbromsar från Porsche
 

Originalbromsar från Porsche

Sänk farten extremt snabbt

Originalbromsar från Porsche är exakt anpassade till den aktuella modellens motoreffekt och fjädring. Och det garanterar i sin tur kompromisslös säkerhet och högsta prestanda. Varje del testas under de mest extrema förhållanden för att säkerställa att den erbjuder den höga materialkvalitet och det låga slitage som du förväntar dig – för längre livslängd för din Porsche.

Trampa på bromsen i en Porsche och du känner det direkt: den unika smidighet som gör bromsförmågan lika viktig för prestandan som accelerationen. Det är resultatet av över 70 års erfarenhet av motorsport och kontinuerlig utveckling.

Läs vidare för att lära dig mer om vad som gör bromsar från Porsche unika.

Porsche Ceramic Composite Brakes (PCCB)

Porsche Ceramic Composite Brake med gullackerade fasta bromsok i aluminium är den ultimata uppgraderingen för din Porsche. Dessa större bromsskivor med radialhål ger betydligt mer kraft för exceptionellt korta bromssträckor, maximal bromssäkerhet och bättre kontroll i extrema körsituationer. De keramiska bromsarna är också 50 % lättare än bromsskivor av gråjärn, vilket möjliggör bättre grepp, högre kör- och åkkomfort och mer smidighet.

Porsche Surface Coated Brakes (PSCB)

Porsche Surface Coated Brake (PSCB) kombinerar en gjutjärnsbromsskiva med en keramisk beläggning. Bromsarna imponerar inte bara med sina vita bromsok. Andra fördelar inkluderar bättre korrosionsskydd hos bromsskivorna, även när bilen står stilla en längre tid, och att avsevärt mindre bromsdamm bildas. Resultatet: hjul- och bromssystemet hålls rent längre.

Originalbromsar från Porsche

Tack vare att teknik överförd från våra racerbilar uppnår originalbromsar från Porsche konstant bromsverkan även under hög belastning. De internt ventilerade bromsskivorna – även tillgängliga med radialhål – ger förbättrad bromsning vid vått underlag samt optimal kylning. Bromsoken,antingen med svart anodiserade 4-kolvs bromsok eller rödlackerade 6-kolvs bromsok i aluminium, är utformade i ett slutet stycke, vilket ger hög styvhet och tryckpunktsrespons, låg vikt och kort pedalrörelse.