Porsche - Zomerwielenset "911 Turbo Carbon".

Zomerwielenset "911 Turbo Carbon".

Carbon velg van de 911 Turbo
Zelfs zonder het wiel opnieuw te moeten uitvinden, is het mogelijk om nog exclusiever te zijn - bijvoorbeeld door gevlochten koolstofvezels te gebruiken.

Naast het uitzonderlijke uiterlijk met zijn 7 spaken, een centrale bevestiging met zwarte wieldop en een traditioneel Porsche embleem, is de carbonvelg buitengewoon licht. Met bijna 8,5 kilogram is hij 20% lichter dan standaard lichtmetalen velgen, terwijl hij 20% sterker is. Door het gewicht van de onafgeveerde massa te verminderen, volgen de banden het wegdek van dichtbij en geven zo de langs- en dwarskrachten optimaal door. Tegelijkertijd betekent dit meer spontaan accelereren en remmen. Kortom: dit verbetert het dynamische comfort en rijplezier.

20%
lichter
20%
sterker
100%
prestatie

Productieproces

Ontwerp en werking op de testbank

Porsche zou geen Porsche zijn als elke afzonderlijke schroef niet onderworpen was aan een grondig onderzoek. Het is geen wonder dat de 20-inch "911 Turbo Carbon" velg een intense sessie op de testbank ondergaat om elke velg te produceren in overeenstemming met de consistente en bewezen kwaliteitseisen van Porsche. Geen compromis mogelijk.

Wat wilt u nu doen?

Porsche Tequipment startpagina
Porsche Tequipment startpagina
Porsche Tequipment accessoirezoeker
Porsche Tequipment accessoirezoeker
Porsche Tequipment speciale aanbiedingen
Porsche Tequipment speciale aanbiedingen
Porsche - Dealer zoeken
Dealer zoeken