Porsche - Onderdelen & Accessoires

Onderdelen & Accessoires

Om een Porsche origineel te houden, is het gebruiken van originele onderdelen bij vervanging of reparatie cruciaal. Porsche garandeert de wereldwijde beschikbaarheid van deze onderdelen, ook voor Classics.

Kwaliteit

Originele onderdelen en accessoires van Porsche zijn door het merk zelf ontwikkeld. Ze voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en pasvorm. Alleen door originele onderdelen te gebruiken is de optimale werking gewaarborgd en blijven (fabrieks)garanties van kracht.

Vakmanschap

De technici van het Porsche Centrum zijn echte specialisten: zij werken bij de montage van originele onderdelen en accessoires volgens fabrieksrichtlijnen – de voorwaarde voor het perfect functioneren van een Porsche. Porsche originele onderdelen worden dan ook geleerd met twee jaar garantie.

Het grotere geheel

Omdat Porsche originele onderdelen en accessoires zijn mee-ontwikkeld met de auto zelf, zijn ze ook optimaal afgestemd op andere onderdelen. Dat voorkomt bijvoorbeeld storende interferentie.

Porsche Tequipment accessoires

Elke Porsche is uniek en wordt nog unieker met Porsche Tequipment. Het assortiment aan accessoires om uw auto achteraf te personaliseren, dat niets te wensen overlaat.

Meer informatie

Originele ruildelen

Veel onderdelen zijn beschikbaar als Porsche ruildelen, deze zijn uitgebreid onderzocht speciaal voor Porsche. Ze zijn niet alleen voordeliger, maar zijn ook beter voor het milieu en hebben een 2-jarige garantie met ongelimiteerde kilometrage.

Meer informatie

Webshop

De Porsche Driver’s Selection biedt u een ruime keuze aan Porsche merchandise. Onze artikelen zijn eenvoudig online te koop via de officiële Porsche Webshop.

Meer informatie

Originele Onderdelen catalogus

Uw Porsche is een origineel. Met Porsche Originele Onderdelen garanderen wij het gebruik van de juiste onderdelen die optimaal geschikt zijn voor uw wagen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaards van Porsche.

Meer informatie