Zomerwielensets Porsche Tequipment

Zomerwielensets Porsche Tequipment

Een uniek karakter.

Op de wegen en op de paden. Of ze u nu voorgaan of u zet het gas erop: een Porsche springt altijd in het oog - en blijft niet onopgemerkt. En zelfs vier keer met onze wielensets. Welk ontwerp u ook kiest: elke zomerwielset is ontworpen voor maximale wendbaarheid, dynamiek en veiligheid. Zijn sportieve uiterlijk vervolledigt de ontwerpstijl als geheel.

Zomerwielensets Porsche TequipmentZomerwielensets Porsche TequipmentZomerwielensets Porsche Tequipment

Complete zomerwielensets

Design dat in het oog springt.
Performance die u naar topprestaties drijft. En veiligheid op elke kilometer. De zomerwielensets zorgen op elke weg voor een eigen uitstraling. Met karakter.

Wielaccessoires

Wist u dat…

Historie
Historie
... dat de eerste designwielen van Porsche Tequipment in 1997 werden geïntroduceerd? Het 17-inch Dyno-wiel gaf het startsein voor Tequipment wielmontage achteraf. Vele andere wielsets werden vervolgens in de loop van de volgende 21 jaar ontwikkeld. Voor alle vereisten. Voor alle Porsche-modellen. En voor alle seizoenen. Blijf in alle omstandigheden op de weg. Vooral voor het plezier van het rijden.
Testcircuit
Testcircuit
... dat de wielentest van Porsche gebaseerd is op ritten op de Nürburgring? De waarden die er worden bepaald, dienen als invoerparameters voor de tests die vervolgens op onze velgen worden uitgevoerd. De duurzaamheidstest op de tweeassige wielentestbank (of "Zweiaxialer Radprüfstand" (ZWARP) in het Duits) wordt bijvoorbeeld gebruikt om langetermijnbeperkingen door extreme rijstijlen te simuleren. Het resultaat: betrouwbare high-performance velgen. Ontworpen in Weissach.
Prestatie
Prestatie
... uiteindelijk krijgen alleen de beste banden de N-markering? Een factor die het verschil maakt. Deze hoogwaardige banden onderscheiden zich van andere banden in het bijzonder door hun geometrie, de samenstelling van de banden en de resultaten van de tests die werden uitgevoerd met in totaal 33 essentiële criteria. Het resultaat? Het plezier om zonder compromis te rijden. En maximale prestaties inch na inch. Het hele jaar door. Kijk ook eens op www.porsche.nl/banden voor een rijtest met N-markering banden door onze vaste instructeur.
Ontwikkeling
Ontwikkeling
... dat onze wielensets werden getest door dezelfde Porsche-ingenieurs en ontwerpers als degenen die elke Porsche hebben gemaakt? Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vorm en functie ook op onze wielen in harmonie zijn. Het is ook hier een kwestie van het vergroten van de kracht, het bereiken van de beste prestaties - door dagelijkse situaties het hoofd te bieden. Meter na meter. Om u alle bestemmingen te laten bereiken.
Design
Design
... dat u eenvoudig een krachtig extra detail aan het verfijnde ontwerp van uw Porsche kunt toevoegen, dankzij onze Porsche Tequipment-wielsets voor de zomer? Een detail waarvan het ontwerp trouw is aan de principes die op uw Porsche zelf van toepassing zijn. En dat verandert niet alleen de look naar uw wensen, maar verbetert ook de prestaties. Voor nog meer rijplezier, veiligheid en prestaties.
Carbonvelg van de 911 Turbo

Wat wilt u nu doen?

Porsche Tequipment startpagina
Porsche Tequipment startpagina
Porsche Tequipment accessoirezoeker
Porsche Tequipment accessoirezoeker
Porsche Tequipment speciale aanbiedingen
Porsche Tequipment speciale aanbiedingen
Porsche - Dealer zoeken
Dealer zoeken