Porsche - Technische Service Informatie

Technische Service Informatie

Porsche - Motorolie

Motorolie

Juist voor een Porsche is de keuze van de juiste motorolie van groot belang. Een motor die perfect gesmeerd loopt, levert optimale prestaties. Bovendien draagt de juiste olie bij aan een zo gunstig mogelijk verbruik en helpt het emissies terug te dringen.

Meer informatie
Porsche - N-markering banden

N-markering banden

Porsche rijden betekent een bewuste keuze voor het allerbeste. N-markering banden – goedgekeurd door Porsche – helpen u het maximale uit uw Porsche te halen. Porsche besteedt buitengewoon veel aandacht aan de ontwikkeling en het testen van banden. Alleen als een zomer- of winterband voldoet aan de strengste eisen, wordt hij goedgekeurd voor gebruik op een Porsche en krijgt hij de speciale N-markering.

Meer informatie
Porsche - Voertuigdocumenten

Voertuigdocumenten

Bij im- of export van een Porsche heeft u speciale formulieren nodig, waaronder het Certificate of Conformity (COC) of conformiteitscertificaat. Dit is nodig om de auto in een ander land aan te kunnen melden voor (kenteken)registratie.

Meer informatie
Porsche - Brandstofaanduiding tankstations

Brandstofaanduiding tankstations

Sinds kort vindt u bij elk tankstation nieuwe aanduidingen voor bestaande brandstofsoorten. E10 is bijvoorbeeld een benzine waarin maximaal 10% bio-ethanol is verwerkt. In een handige tabel kunt u checken hoe sportief uw Porsche daar op reageert.

Meer informatie

Technische informatie tot in detail

Porsche heeft alle technische informatie van al zijn modellen beschikbaar. Zelfs de details zijn hierin terug te vinden. Deze informatie is tegen vergoeding in te zien. Daarbij zijn er diverse mogelijkheden.

Technische informatie voor universele garagebedrijven

Voor universele garagebedrijven is technische informatie beschikbaar via TSI Elektronische Reparatie- en Werkplaats-Informatie van Porsche AG. Klik hier om naar de PIWIS TSI startpagina te gaan. Mocht u op deze manier niet aan de benodigde informatie komen, dan kunt u contact opnemen met ons via: info@porsche.nl

Richtlijn 2014/53/EU voor Radioapparatuur

Uw voertuig is voorzien van tal van radiosystemen. De fabrikanten van deze radiosystemen verklaren dat de radiosystemen voldoen aan de vereisten voor het gebruik conform richtlijn 2014/53/EU.

In de bijlage vindt u alle informatie zoals gegevens van de fabrikant en de transmissiekenmerken van de radiosystemen per mei 2018.

Download de pdf met informatie (PDF; 0,3 MB)