Porsche - Filosofie

Filosofie

De nacht ervoor kunt u niet slapen.
De nacht erna wilt u niet slapen.

U bent al lange tijd bezig met uw Porsche. U heeft alle argumenten goed tegen elkaar afgewogen. De emotionele en de rationele. Mogen we raden? Hadden de emotionele de overhand?

We kennen het gevoel maar al te goed. En uiteraard willen we dat graag versterken: met een dag die u beslist nooit meer zult vergeten. De eerste dag met uw nieuwe Porsche – de fabrieksaflevering.

In Zuffenhausen of in Leipzig kunt u dan met eigen ogen zien hoe een Porsche wordt gebouwd. Kijk mee over de schouders van onze medewerkers. Op beide locaties kunt u nader kennismaken met de geschiedenis van het merk Porsche. Een hoogtepunt in Zuffenhausen is het Porsche Museum. Highlight in Leipzig: het FIA-gecertificeerde Porsche circuit. Daar vindt een dynamische kennismaking met het door u gekozen model plaats onder begeleiding van een ervaren Porsche instructeur. En de mooiste ervaring? In uw eigen Porsche plaatsnemen en voor de eerste keer de motor starten.

Rationeel gezien dus een heel bijzondere dag. Emotioneel gezien een heel persoonlijke – die van u. U kunt zelf kiezen of u deze dag in Zuffenhausen of in Leipzig doorbrengt.