Porsche - Heritage Design Pakket Pure
Heritage Design Pakket Pure
Heritage Design Pakket Pure
 

Echte klassiekers kunnen altijd opnieuw worden geïnterpreteerd.

Een uiterst moderne auto met historische details. Gaat dat samen? Het antwoord is simpel: jazeker. Goede ideeën kennen immers geen tijd.

Het Heritage Design Pakket Pure neemt geselecteerde interieurelementen van de gelimiteerde 911 Targa 4S Heritage Design Edition en maakt Heritage Design toegankelijk voor alle 911 liefhebbers. Het werd door onze Porsche ontwerpers voor een groot aantal 911 modellen bedacht en met veel vakmanschap en oog voor detail in de Porsche Exclusive Manufaktur geïmplementeerd.

Een als meeruitvoering leverbaar uitbreidingspakket verfraait het interieur van uw 911 tot in het kleinste detail en zorgt voor een tijdloos modern totaalconcept met een exclusief karakter en historische charme.

Heritage Design Pakket Pure

Heritage Design Pakket Pure

Highlights

Interieur.

Eén uitrustingspakket – twee kleurcombinaties: het interieur in bi-color leder zwart/Clubleder Olea atacamabeige zorgt voor een historisch geïnspireerde look en doet denken aan het interieur van de gelimiteerde 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Voor 911 liefhebbers die de voorkeur geven aan een monochroom interieur is het klassieke lederen interieur in zwart/zwart als optie leverbaar.

Corduroy.

Een stukje verleden - opnieuw geïnterpreteerd: elegant corduroy in atacamabeige of zwart wordt als stijlbepalend element toegepast op de middenbaan van de stoelen en de portierpanelen.

Porsche Exclusive Manufaktur.

Het 'Porsche Exclusive Manufaktur' logo in reliëf op het deksel van het opbergvak getuigt van de verfijning van deze exclusieve auto.

Porsche embleem op hoofdsteunen.

Het Porsche embleem in reliëf op de hoofdsteunen van de voorstoelen zorgt eveneens voor een bijzonder hoogwaardige uitstraling van het interieur.

Instrumentenpaneel en Sport Chrono stopwatch (in combinatie met het Sport Chrono Pakket).

Een eerbetoon aan het verleden: de instrumenten doen denken aan de legendarische Porsche 356. In die tijd gebruikte Porsche witte naalden en groene getallen.

'911' schildje.

Soms zijn het de kleine dingen die grote emoties oproepen. Zoals het '911' schildje op de sierstrip van het dashboard.

Vloermatten.

De Heritage Design vloermatten zorgen voor een elegante touch in de voetenruimte.

Een overzicht van de als meeruitvoering leverbare uitrustingspakketten

Bi-color leder zwart/Clubleder Olea atacamabeige (ook leverbaar als interieurpakket zwart/zwart leder)Bi-color leder zwart/Clubleder Olea atacamabeige (ook leverbaar als interieurpakket zwart/zwart leder)
Instrumentenpaneel in Heritage Design met witte naalden en groene getallenInstrumentenpaneel in Heritage Design met witte naalden en groene getallen
Sport Chrono stopwatch in Heritage Design met witte naalden en groene getallen (in combinatie met het Sport Chrono Pakket)Sport Chrono stopwatch in Heritage Design met witte naalden en groene getallen (in combinatie met het Sport Chrono Pakket)
Interieurpakket lederInterieurpakket leder
Zilverkleurig '911' schildjeZilverkleurig '911' schildje
Dorpellijsten van aluminium met '911' logo in reliëfDorpellijsten van aluminium met '911' logo in reliëf
Middenbaan stoelen en portierpanelen in corduroyMiddenbaan stoelen en portierpanelen in corduroy
Middenbaan stoelen en portierpanelen in corduroyMiddenbaan stoelen en portierpanelen in corduroy
Porsche embleem op hoofdsteunenPorsche embleem op hoofdsteunen
Porsche Exclusive Manufaktur' logo in reliëf op deksel opbergvakPorsche Exclusive Manufaktur' logo in reliëf op deksel opbergvak
Veiligheidsgordels in atacamabeigeVeiligheidsgordels in atacamabeige
Porsche - Nu configureren

Nu configureren

Porsche - Exclusive Manufaktur klantencentrum

Exclusive Manufaktur klantencentrum

De individualisering van uw sportwagen is een zaak van het hart. Voor u en voor ons. De experts in ons klantencentrum staan u desgewenst met raad en daad bij om u te adviseren over de individualisering van uw auto.

Ontdek

Porsche - Exclusive Manufaktur
Exclusive Manufaktur
Porsche Classic
Porsche Classic
Porsche - 911 Modellen
911 Modellen