Porsche - Persoonlijkheid

Persoonlijkheid

Het eerste maatwerk voor u. Onze advisering.

Het eerste maatwerk voor u. Onze advisering.

Een Porsche is uniek. Dankzij uw visie en uw vormgevingstalenten wordt hij net zo individueel als uw vingerafdruk. Met veel aandacht voor detail werken we samen met u aan een designconcept dat van een Porsche uw Porsche maakt.

Advisering in de fabriek te Zuffenhausen

De personalisatie van uw sportwagen is een kwestie van toewijding. Voor u en voor ons. Er is waarschijnlijk geen betere plek om deze gezamenlijke passie te ervaren dan in de fabriek te Zuffenhausen - waar het hart van het merk klopt. Hier wordt u persoonlijk welkom geheten bij de fabriek en krijgt u individueel advies van onze experts, die alles weten over de verschillende opties en modellen.

Exclusive Manufaktur rondleiding.

Bij de realisatie van een echt uniek product dat specifiek is toegesneden op uw voorstellingen hebben onze medewerkers van de adviseringsafdeling maar één ding voor ogen: uw wensen – en uiteraard uw sportwagen. Een hoogtepunt van uw bezoek is de rondleiding door de Exclusive Manufaktur. Hier kunt u met eigen ogen zien wat wij verstaan onder aandacht voor detail.

Materiaal- en autotentoonstelling.

Daarnaast bieden we u een uniek aanbod van materialen en kleurvoorbeelden. Daartoe behoren ook gepersonaliseerde kleuren leder en lak. Ook geven we u exclusief toegang tot onze materiaalarchief. Maar uiteraard tonen we u ook unieke auto's – via onze omvangrijke autotentoonstelling. Hiervoor kunt u niet alleen terecht in Zuffenhausen, maar ook op internationale locaties: in Atlanta, Los Angeles, Dubai en Shanghai.

Exclusief advies. Wereldwijd.

Exclusief advies. Wereldwijd.

Bij uw Exclusive Manufaktur Partner kunt u zich laten onderdompelen in de wereld van Porsche Exclusive en wordt u wereldwijd door speciaal geschoolde verkoopadviseurs uitgebreid en individueel geadviseerd. Alles met het doel om uw 'most personal car' te realiseren volgens het leidmotief van Porsche Exclusive. U ervaart bij uw Exclusive Manufaktur Partner de passie en toewijding van de medewerkers voor het creëren van een uniek product. De Porsche Exclusive Manufaktur Partners in Nederland zijn Porsche Centrum Amsterdam en Porsche Centrum Maastricht.

Porsche Persoonlijkheid - Gepersonaliseerd.

Gepersonaliseerd.

Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. De speciaal opgeleide verkoopadviseurs werken samen met u aan de ontwikkeling van uw gepersonaliseerde auto, die is gebouwd volgens uw specifieke wensen. Samen met u ontwerpen we charismatische auto's die harmonieus ogen, tot in het kleinste detail. Het resultaat: een droomauto die een heel bijzonder levensstijl belichaamt: die van u.

Porsche Persoonlijkheid - Persoonlijk.

Persoonlijk.

Door het directe contact met de specialisten in Zuffenhausen worden oplossingen aangedragen voor bijzonder complexe personalisatiewensen. Met zorgvuldigheid, rust, passie en toewijding wordt een Porsche gebouwd die zijn gelijke niet kent. Alleen zo ontstaat een harmonieus geheel dat tot in het kleinste detail klopt. Een waar unicum. Uw Porsche.

Porsche Persoonlijkheid - Exquise.

Exquise.

Onze klanten beleven unieke momenten bij onze Porsche Exclusive Manufaktur partners, waar hun wensen tot in het kleinste detail worden gerealiseerd. Dit gebeurt aan de hand van kleur- en stikselpatronen alsmede een groot aantal exclusieve samples, de individuele productiestappen van de geselecteerde opties en gepersonaliseerde auto's.

Porsche Persoonlijkheid - Een bijzondere ervaring.

Een bijzondere ervaring.

In het speciale gedeelte bij uw Porsche dealer, de Fitting Lounge met exclusieve samples, de demonstratiemodellen en niet in de laatste plaats het enthousiasme en de toewijding van de adviseurs, wordt de fascinatie voor Porsche voelbaar. Voor een unieke klantervaring.

Porsche Exclusive Manufaktur Partner