De jaren '60 zijn terug. Niet alleen voor eigenaren van de 911 Sport Classic, maar voor vele 911 liefhebers. Want met het optionele Heritage Design pakket Classic* komt de onvergetelijke look van de 'roaring sixties' terug in veel carrosserievarianten van de 911. Tot de sfeerbepalende elementen van het interieurpakket  behoren tal van features die ook terugkomen in de 911 Sport Classic, waaronder het two-tone lederen interieur in zwart/classic cognac (semi-aniline leder) en de stof pepita, een legendarisch design dat de stoelen en buitenspiegels siert. De klassieke indeling van de klokken in het instrumentarium en het historische Porsche embleem zijn uiteraard inbegrepen.

Net als het Heritage Design pakket Pure werd het Heritage Design pakket Classic ontworpen met de grootste aandacht voor de kleinste details en met de hand afgewerkt door Porsche Exclusive Manufaktur. Zodat u uzelf kunt onderdompelen in de stijl van het tijdperk waarin de allereerste 911 over de boulevards van de wereld flaneerde.

Op zijn vroegst leverbaar vanaf 09/2022.

Porsche - Nu configureren

Nu configureren

Porsche - Exclusive Manufaktur klantencentrum

Exclusive Manufaktur klantencentrum

De individualisering van uw sportwagen is een zaak van het hart. Voor u en voor ons. De experts in ons klantencentrum staan u desgewenst met raad en daad bij om u te adviseren over de individualisering van uw auto.

Ontdek

Porsche - Exclusive Manufaktur
Exclusive Manufaktur
Porsche Classic
Porsche Classic
Porsche - 911 Modellen
911 Modellen