Porsche - Onderweg opladen. - Snel doorrijden op volle energie.
Onderweg opladen.
Snel doorrijden op volle energie.

Terug naar overzicht

Met de grootste laaddichtheid van Europa heeft Nederland het ultieme landschap voor de elektrische Porsche. Naast het openbare laadnetwerk heeft Porsche in samenwerking met IONITY ook een groot aantal snellaadpalen aangelegd. Elke 50 tot 120 kilometer bent u verzekerd van een snellaadpunt.

Stippel direct uw volgende route uit en ontdek welke soorten laadpunten u onderweg kunt verwachten.

De laadopties onderweg.

IONITY snellaadpalen.

Laad uw Porsche op tot 80% in minder dan 23 minuten met de snellaadpalen. U vindt de IONITY snellaadpalen om elke 50 tot 120 kilometer op de snelwegen.

Openbaar laadnetwerk.

Met uw Porsche laadpas kunt u altijd gebruik maken van de duizenden openbare laadpalen in Europa. U gebruikt hiervoor de mode-3 laadkabel (tegen meerprijs leverbaar via uw Porsche Centrum).

Porsche Destination Charging.

Met Porsche Destination Charging kunt u in heel Europa op exclusieve locaties uw Porsche gratis opladen. Van toonaangevende hotels, jachthavens tot aan uw favoriete restaurant. U vindt de locaties eenvoudig met de My Porsche App.

Voordelen Porsche laadpas.

Uw hele reis in de hand met de My Porsche App.

Dankzij de My Porsche App staat uw sportwagen altijd goed voorbereid in de startblokken. Check op elk moment de laadstatus. Bekijk direct het slimste laadmoment voor uw reis. En neem altijd plaats in een interieur met aangename temperatuur.

Alle kabels en accessoires voor thuisladen.

Veelgestelde vragen

Zijn er ook snellaadstations langs de snelwegen in andere landen in Europa, zoals Frankrijk en Duitsland?

Ja, ook in andere landen, onder andere Frankrijk en Duitsland, kunt u terecht bij snellaadstations (DC-laders) met een vermogen van ten minste 40 kW. Via onder andere https://www.porsche.com/netherlands/nl/aboutporsche/e-performance/charging/on-the-road/ kunt u de laadlocaties in het buitenland bekijken.

Zal de Porsche Charging Service worden uitgebreid in Nederland om meer dekking te krijgen bij laadpaal aanbieders?

Dit is wel de verwachting, maar hierin zijn we volledig afhankelijk van onze fabrikant Porsche AG. Momenteel is de Porsche Charging Service bij circa 80% van de Nederlandse publieke laadpalen bruikbaar. De laadpas die wij zelf aanbieden biedt een veel ruimere dekking in zowel Nederland als ook in andere Europese landen, en tegen interessantere prijzen.