Soul, electrified.

Porsche E-Performance.

Performance, G-krachten, adrenalinestoten. Onze traditionele waarden. Maar waar denken wij bij Porsche aan als we naar morgen kijken? Aan de sportwagen van de toekomst natuurlijk. Volkomen compromisloos. Met een totaalconcept dat maximaal rijplezier combineert met een geavanceerde laadinfrastructuur en baanbrekende connectiviteit. En waarbij u de hoofdrol speelt: als bestuurder van uw sportwagen.

Eén platform voor alles.

Laadinfrastructuur

Porsche E-Performance omvat ook de infrastructuur: handige laaduitrusting en ingenieuze laadmogelijkheden voor thuis en onderweg. Verschillende duizenden publieke laadmogelijkheden wereldwijd maken dat u behouden uw bestemming bereikt. Altijd. Overal.

Apps en diensten

Onze apps en diensten leggen de link tussen u en uw Porsche. Zo kan u bijvoorbeeld laadpunten opzoeken, maar ook verschillende voertuigfuncties zoals de resterende laadduur via de Porsche Connect-app checken en beheren.

Grensverleggend voertuigconcept

Het verbindt eigenschappen die op het eerste gezicht onverenigbaar zijn: maximale prestaties en een laag verbruik. De basis hiervoor is een hecht systeem: van de hybride aandrijving over de on demand rijmodi tot en met de ergonomische bediening van de voertuigfuncties. En in de nabije toekomst: een systeem dat de sportwagenervaring naar een ongezien niveau tilt. Met de Porsche Taycan.

Laad uw accu op wanneer u wilt.

Een nieuw mobiliteitsconcept is pas innovatief als het verder gaat dan alleen de auto. Porsche E-Performance omvat daarom ook de hele infrastructuur: een optimaal geïntegreerde oplaadaansluiting, een praktische lader en doordachte oplaadmogelijkheden.

Porsche Services: voor uw gemak en gemoedsrust

Met de diensten van Porsche Services komt u altijd opgeladen aan de start. De Porsche Services zorgen ervoor dat uw Taycan zijn topconditie vasthoudt. Zo kunt u iedere dag zorgeloos genieten van maximaal rijplezier.

Bij aankoop van een Taycan kunt u direct het onderhoud voor de komende 5 jaar of 150.000 km aanschaffen. Porsche Services heeft namelijk een speciale onderhoudsbundel voor elektrisch rijden ontwikkeld. Daarmee kiest u voor de beste dienstverlening: die van uw officiële Porsche dealer. En daarbij zijn onderstaande punten inbegrepen.

  • Alle door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten (elke 30.000 km of om de 24 maanden)
  • Vervangen van ruitenwisserbladen bij elke onderhoudsbeurt
  • Verversen van remvloeistof (iedere 2 jaar)
  • Uitvoeren van de APK (vanaf het vierde jaar)
  • Porsche Assistance: persoonlijke, snelle en adequate hulpverlening in heel Europa bij pech of een ongeval

De onderhoudsbundel van Porsche Services is af te sluiten voor € 3.000. Het hoort bij de auto en is dus overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

Maximale gemoedsrust: de Porsche Verzekering

Ook uw Taycan dient te worden verzekerd. Porsche Services biedt het maatwerk waarnaar u op zoek bent. De Porsche Verzekering is volledig toegespitst op uw Taycan. Dat betekent onder meer dat eventueel schadeherstel altijd wordt uitgevoerd door een Porsche erkend schadebedrijf. Alleen hier vertrouwt u uw Taycan toe aan door Porsche getrainde technici die beschikken over de juiste gereedschappen én alle kennis hebben over de specifieke elektrische componenten van de auto, zoals de in de bodem geïntegreerde hoogvolt-accu.

Studiemodellen Mission E.
Mission E
Het studiemodel Mission E is onze visie op pure elektrische mobiliteit in de vorm van een volledig elektrische sportwagen. Vier afzonderlijke stoelen, vier portieren, twee bagageruimtes. Een elektrische aandrijving met typische Porsche E-Performance. Gecombineerd tot een harmonieus totaalconcept.
Mission E Cross Turismo
Het studiemodel Mission E Cross Turismo weerspiegelt onze visie op pure elektrische mobiliteit in de vorm van een volledig elektrische sportwagen voor een actieve levensstijl. Met een Turismo achterzijde die nog meer ruimte biedt voor al uw wensen. Een auto voor dagelijkse avonturen – maar met

Mission EMission E Cross Turismo

Plug-in hybridemodellen.

Onze plug-in hybridemodellen combineren twee aandrijvingen die optimaal samenwerken. De verbrandingsmotor levert meer koppel en vermogen bij hogere toeren. Het maximumkoppel van de elektromotor is onmiddellijk beschikbaar. Voor u betekent dit: optimale performance. Met één druk op de knop.

Cayenne E-Hybrid modellen
Hybridetechnologie voor het circuit. Met plaats voor het hele team. Een van de eerste plug-in hybride modellen in zijn segment. En een van de krachtigste. Met 340 kW (462 pk) en een topsnelheid van 253 km/u kunnen maximaal vijf sportwagenliefhebbers stevig in hun stoel worden gedrukt.

Ontdek meer

Panamera E-Hybrid modellen
Performance, efficiency en comfort. Zonder mitsen en maren. Met de Panamera 4 E-Hybrid modellen hebben onze ingenieurs laten zien dat lef de belangrijkste drijfveer is. Om met conventies te breken. Om dingen vanuit een andere hoek te bekijken en grote prestaties te leveren.

Ontdek meer

E-Performance Magazine.

Ontdek ons E-Performance magazine en lees niet alleen fascinerende achtergrondverslagen en exclusieve interviews, maar lees ook over trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit.

e-performance
Prestaties onder hoogspanning.
e-performance
Het zit hem in de mix: een successtory
e-performance
3,4 seconden
e-performance
Porsche E-Performance
e-performance
Concept
e-performance
Rijmodi
e-performance
Porsche Connect
e-performance
Energie

Ontdek Porsche E-Performance.

Ontdek meer over Porsche E-Performance, elektromobiliteit en de sportwagen van de toekomst.