Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie

Performance, electrified.

Porsche E-Performance.

Performance, G-krachten, adrenalinestoten. Onze traditionele waarden. Maar waar denken wij bij Porsche aan als we naar morgen kijken? Aan de sportwagen van de toekomst natuurlijk. Volkomen compromisloos. Met een totaalconcept dat maximaal rijplezier combineert met een geavanceerde laadinfrastructuur en baanbrekende connectiviteit. En waarbij u de hoofdrol speelt: als bestuurder van uw sportwagen.

Één platform voor alles.

Charging infrastructure

Porsche E-Performance grows in the field of charging infrastructure: Thousands of charge points worldwide guarantee your safe arrival - anytime, anywhere. Intelligent charging equipment complements a comfortable charging experience at home and on the road.

Apps en diensten

Onze apps en diensten leggen de link tussen u en uw Porsche. Zo kan u bijvoorbeeld laadpunten opzoeken, maar ook verschillende voertuigfuncties zoals de resterende laadduur via de Porsche Connect-app checken en beheren.

Goundbreaking vehicle concept

It unites what initially appears irreconcilable: maximum performance and low consumption. The basis for this is a efficiently functioning, interlocking system, from the hybrid drive, through on-demand driving modes, to the ergonomic control of vehicle functions. And in the near future: a system that takes the sports car experience to a whole new level. With the Porsche Taycan.

Laad uw accu op wanneer u wilt.

Een nieuw mobiliteitsconcept is pas innovatief als het verder gaat dan alleen de auto. Porsche E-Performance omvat daarom ook de hele infrastructuur: een optimaal geïntegreerde oplaadaansluiting, een praktische lader en doordachte oplaadmogelijkheden.

De nieuwe Taycan.

De studiemodellen Mission E en Mission E Cross Turismo tonen onze visie op een nieuw tijdperk – en weerspiegelen ons idee van een volledig elektrische sportwagen. Een visie die in de vorm van de Taycan als auto voor de openbare weg gestalte krijgt. De eerste elektrische sportwagen met de ziel van een Porsche.

Studiemodellen Mission E.
Mission E
Het studiemodel Mission E is onze visie op pure elektrische mobiliteit in de vorm van een volledig elektrische sportwagen. Vier afzonderlijke stoelen, vier portieren, twee bagageruimtes. Een elektrische aandrijving met typische Porsche E-Performance. Gecombineerd tot een harmonieus totaalconcept.
Mission E Cross Turismo
Het studiemodel Mission E Cross Turismo weerspiegelt onze visie op pure elektrische mobiliteit in de vorm van een volledig elektrische sportwagen voor een actieve levensstijl. Met een Turismo achterzijde die nog meer ruimte biedt voor al uw wensen. Een auto voor dagelijkse avonturen – maar met

Mission E Mission E Cross Turismo

Plug-in hybridemodellen.

Onze plug-in hybridemodellen combineren twee aandrijvingen die optimaal samenwerken. De verbrandingsmotor levert meer koppel en vermogen bij hogere toeren. Het maximumkoppel van de elektromotor is onmiddellijk beschikbaar. Voor u betekent dit: optimale performance. Met één druk op de knop.

Cayenne E-Hybrid modellen
Cayenne E-Hybrid
TBA
TBA
TBA
Hybridetechnologie voor het circuit. Met plaats voor het hele team. Een van de eerste plug-in hybride modellen in zijn segment. En een van de krachtigste. Met 340 kW (462 pk) en een topsnelheid van 253 km/u kunnen maximaal vijf sportwagenliefhebbers stevig in hun stoel worden gedrukt.

Ontdek meer

Panamera E-Hybrid modellen
Performance, efficiency en comfort. Zonder mitsen en maren. Met de Panamera 4 E-Hybrid modellen hebben onze ingenieurs laten zien dat lef de belangrijkste drijfveer is. Om met conventies te breken. Om dingen vanuit een andere hoek te bekijken en grote prestaties te leveren.

Ontdek meer

E-Performance Magazine.

Ontdek ons E-Performance magazine en lees niet alleen fascinerende achtergrondverslagen en exclusieve interviews, maar lees ook over trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit.

e-performance
919 Tribute Tour
e-performance
The Porsche Taycan is coming
e-performance
Mission E wordt Taycan.
e-performance
Adam Levine discovers the new Mission E
e-performance
The future within your reach.
e-performance
Mission E Cross Turismo Design
e-performance
Mission E Cross Turismo Technology
e-performance
6 feiten over Porsche E-Performance
e-performance
Missie
e-performance
Prestaties onder hoogspanning.
e-performance
Waar is mijn stoel
e-performance
Het zit hem in de mix: een successtory
e-performance
Plug and Play
e-performance
3,4 seconden
e-performance
Evolutie
e-performance
Porsche E-Performance
e-performance
Concept
e-performance
Voertuig
e-performance
Rijmodi
e-performance
Porsche Connect
e-performance
Energie

Veelgestelde vragen.
Heeft u vragen over Porsche E-Performance? Hier vindt u alles wat u moet weten: antwoorden op de veelgestelde vragen.

Ontdek meer

Ontdek Porsche E-Performance.

Ontdek meer over Porsche E-Performance, elektromobiliteit en de sportwagen van de toekomst.

Brandstofverbruik en Uitstoot

Panamera E-Hybrid Modellen E-Hybrid modellen
3,3 – 2,6
l/100 km
76 – 60
g/km
18,1 – 16,0
kWh/100 km
Cayenne E-Hybrid
TBA
TBA
TBA