Porsche E-Performance. - Soul, electrified.
Porsche E-Performance.
Soul, electrified.
Ontdek Porsche E-Performance | Elektrisch rijden
 

Elektrificatie opent de deur naar een nieuwe manier van rijden. Het maakt bestaande brandstofmotoren ongekend krachtiger en efficiënter. En met de volledig elektrische Taycan herdefinieert Porsche waar een sportwagen van nu én morgen voor staat. Het brengt toekomstige technologie onder handbereik. Gedreven door dezelfde ziel. Met meer energie dan ooit.

Ontdek hoe innovaties op het gebied van technologie en design nog meer kracht halen uit het vertrouwde Porsche karakter. En ervaar zelf hoe geweldig elektrisch rijden is.

Elektrische en hybride modellen
Ontdek onze modellen met volledig elektrische aandrijving of met plug-in hybride technologie en vind het model dat het best bij u past.

Performance. Ongeëvenaard in elk opzicht.

Elke Porsche staat voor maar één droom: performance met ultieme vrijheid. Dankzij Porsche E-Performance raakt deze ongeëvenaarde kracht in een stroomversnelling. Denk aan een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 2,8 seconden. Remenergie die tot 90% wordt teruggewonnen. En een krachtige boost aan uw brandstofmotor dankzij E-Hybrid technologie. Technisch imponerend. Emotioneel adembenemend. En simpelweg alleen meetbaar in een glimlach.

Porsche - Pure Performance in elk detail.
Pure Performance in elk detail.
Elektrificatie geeft een compleet nieuwe dimensie aan uw rijervaring. Denk aan een uitstekende wegligging en rijdynamiek dankzij de laag geplaatste performance-accu. Of de explosieve kracht tijdens elke start met Launch Control. En een verbrandingsmotor en elektromotor die hun krachten efficiënt bundelen. Elke gereden kilometer met E-Performance schreeuwt om vele meer.
Dit is wat E-Peformance met u doet.
Pure Performance in elk detail.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Launch control.
Launch control.
Dat ene moment waar het allemaal om draait: die trap op het pedaal. Na deze ogenschijnlijk kleine beweging drukken de synchroonmotoren u onmiddellijk met grootse kracht in uw stoel. Met 560 kW (761pk) overboost-vermogen stuwt de Taycan zich van 0 naar 100 km/u in slechts 2,8 seconden. En het blijft niet beperkt tot één keer. De Taycan kan meermaals accelereren zonder vermogensverlies. Tot een topsnelheid van 260 km/u.
Porsche - Ultieme wegligging.
Ultieme wegligging.
De bron achter alle energie zorgt voor een drastische verbetering in het zwaartepunt. Zo maakt de architectuur van de vernieuwde Taycan het mogelijk om de Performance-accu laag in de bodemplaat te integreren. Het resultaat: uitstekende wegligging en rijdynamiek. Uitsparingen in de accu geven u en de medepassagiers extra voet- en beenruimte. Zo levert Porsche E-Performance op elk vlak de ultieme combinatie tussen efficiëntie, prestatie en genot.
Volgend hoofdstuk
Actieradius
Maximaal plezier. Minimale weerstand.
De Porsche Taycan wint tot 90% van de remenergie terug. Gecombineerd met Active Aerodynamics en een laaggeplaatste accu geniet u dankzij de minimale weerstand nog langer van elke rit.

Ontdek meer over actieradius

Topsnelheid. Ook tijdens stilstand.
We steken dezelfde energie in het opladen van uw Porsche als in de performance van de Porsche zelf. Zo denken we met u mee over de slimste laadoplossing voor bij u thuis en kunt u rekenen op een uitgebreide laadinfrastructuur.

Ontdek meer over opladen

Exclusiviteit boven massa.

Ferdinand Porsche zei ooit: "We hechten er meer waarde aan bijzonder goede auto's te bouwen dan bijzonder veel." Deze belofte leeft voort tot op de dag van vandaag. Van esthetisch en functioneel adembenemend design tot aan personalisatiemogelijkheden. Met altijd het Porsche embleem als bewijs van eigentijdse exclusiviteit.

Exclusief design. Tegen de stroom in.

Van klassiek naar futuristisch

Digitale innovaties komen naadloos samen met klassieke designelementen. Met hoogwaardig leder, een vakkundige afwerking en een intuïtieve interface zet de Taycan nieuwe interieurstandaarden voor elektrische sportwagens.

Functioneel design

Schitterende koplampen laten zien hoe design en functionaliteit samensmelten. Matrix led-koplampen brengen alle lichtfuncties samen tot één geheel. De luchtinlaten aan de zijkanten laten instromende lucht over de wielen glijden.

Porsche Exclusive Manufaktur
Met ambacht en passie vertalen de vakmensen van Porsche Exclusive Manufaktur uw wensen in een uniek gepersonaliseerde Porsche. Tot in de kleinste details. Zo stapt u altijd in úw Porsche.

Service en support

Veelgestelde vragen

Welke elektrische modellen zijn er?

De Taycan is de eerste Porsche met een volledig elektrische aandrijving. De komende jaren zullen meer modellen met E-Performance uitgerust worden.

Wat is de prijs van een elektrische Porsche?

De Porsche Taycan is beschikbaar in drie verschillende carrosserievormen; de Taycan Sedan, Taycan Sport Turismo en Taycan Cross Turismo. De consumentenadviesprijs varieert per uitvoering en extra opties. Configureer uw Taycan op de officiële Porsche website en bereken de actuele prijs.