Porsche - In comfort opladen met een laadpunt thuis of op de zaak. - Ervaar het gemak van altijd kunnen laden.
In comfort opladen met een laadpunt thuis of op de zaak.
Ervaar het gemak van altijd kunnen laden.

Terug naar overzicht

Eenvoudig inpluggen, snel opladen en altijd veilig, het laadpunt thuis of op de zaak maakt het opladen van uw Porsche kinderspel. Ontdek hoe thuis of op de zaak opladen werkt en vind uw passende laadpunt bij uw Porsche dealer.

In slechts vier stappen uw eigen laadpunt geregeld.

Vraag uw eigen laadpunt voor thuis of op de zaak aan.
Uw dichtstbijzijnde Porsche dealer helpt u graag met de aanvraag en installatie van uw eigen laadpunt.

De Porsche laadpunten.
Porsche biedt verschillende laadapparatuur zoals de Porsche Mobile Charger / Charger Plus en Porsche Mobile Charger Connect als standaard- en optionele uitrusting bij de elektrische en hybride modellen. Ze verschillen in oplaadprestaties en aanvullende functies. De Porsche Mobile Charger Connect wordt bediend via een handig touchscreen.

Ook zijn er verschillende montagemogelijkheden beschikbaar, zoals de hier afgebeelde Charging Dock of de Porsche Compact laadzuil.
Thuisladen bij een appartement of zonder parkeerplaats.
Woont u in een appartement met eigen parkeerplaats? Dan moet u toestemming vragen aan de VVE voor de plaatsing van een laadpunt. Is er geen mogelijkheid voor de installatie van een laadpunt? Dan kunt u altijd gebruik maken van openbare laadpalen in de buurt. Deze kunt u ook zelf aanvragen via Laadpaal Nodig.
Porsche Installation Services.
Laat onze servicepartner de laadmogelijkheden bij uw locatie beoordelen en de installatie voor u verzorgen.

Uw hele reis in de hand met de My Porsche App.

Dankzij de My Porsche App staat uw sportwagen altijd goed voorbereid in de startblokken. Check op elk moment de laadstatus. Bekijk direct het slimste laadmoment voor uw reis. En neem altijd plaats in een interieur met aangename temperatuur.

Alle kabels en accessoires voor thuisladen.

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf een laadpunt installeren?

Het installeren van een thuislaadpunt is specialistisch werk en dient door een professional te worden gedaan om storingen te voorkomen. Daarom bieden wij een totaalpakket: het laadpunt en de installatie. Wel is het mogelijk het laadpunt los te verkrijgen, met daarbij de verplichting de eindcontrole en ingebruikname door onze installatiepartner uit te laten voeren.

Wie installeert het laadpunt?

Voor de installatie van de thuis- en zakelijke laadpunten werkt Porsche samen met Mobility Service Providers (MSP’s). Onze MSP’s verzorgen het gehele traject van offerte tot en met de installatie en zijn aanspreekpunt in geval van storingen.

Ik heb al een laadpunt. Kan ik die ook voor het opladen van een Porsche gebruiken?

Of uw huidige laadpunt geschikt is voor het opladen van een Porsche hangt van een aantal zaken af. Heeft het laadpunt bijvoorbeeld een aansluiting met een Type 2 (Mennekes) stekker. Ook de gewenste laadtijd bepaalt of het laadpunt nog voldoet.

Kan ik ook alleen snelladen, en thuisladen overslaan?

In theorie is dat mogelijk, maar in de praktijk is thuisladen en openbaar laden praktischer. Snellaadstations vind je voornamelijk langs snelwegen. Laden bij een snellaadstation betekent dat je moet wachten totdat de auto voldoende opgeladen is. Indien de auto thuis of op het werk wordt geladen, wordt de parkeertijd als laadtijd benut en hoef je niet te wachten op het laden.

Kan ik een Porsche thuis ook opladen met een reguliere 230V-aansluiting?

Ja, dat kan maar dan is het laadvermogen gereduceerd tot slechts 2,3kW. Hiermee zal het opladen van bijvoorbeeld een lege Taycan accu ruim 34 uur aan tijd in beslag nemen.