Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche Junior Beleggingsplan

Porsche Junior Beleggingsplan

Realiseer de droom van uw (klein)kind.

Private Bank Insinger de Beaufort biedt in samenwerking met Porsche een beleggingsprogramma voor de (klein)kinderen van Porsche rijders en liefhebbers aan. Met een eenmalige inleg nu, ieder jaar aangevuld met periodieke stortingen die worden belegd, komt de aanschaf van een eerste Porsche Approved of nieuwe Porsche in de toekomst dichterbij. De essentie van het plan: door vroeg te beginnen met beleggen, kan het realiseren van een droom dichterbij komen dan u denkt. Het beleggingsplan is speciaal gericht op uw kind of kleinkind. Voor uzelf zijn er uiteraard ook mogelijkheden om te beleggen voor de aanschaf van een Porsche.

De voordelen van Porsche Full Operational Lease

Bij het Porsche Junior Beleggingsplan sparen ouders of grootouders voor hun kinderen door middel van een belegging in een gespreid fonds waarin risico’s worden beperkt. De eerste inleg dient minimaal € 2.500 te bedragen. Vervolgens wordt er elk jaar minimaal € 911 bijgestort. Het Porsche Junior Beleggingsplan van Insinger de Beaufort kent een hoge mate van flexibiliteit. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met maatwerk ook voor andere (combinaties van) fondsen te kiezen (en zo meer of minder risico te nemen). Bovendien is het op elk gewenst moment mogelijk de beleggingsrekening op te heffen en het opgebouwde vermogen op te nemen voor de aanschaf van de eerste Porsche, maar ook voor een studie, een wereldreis of een eerste huis.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u terecht op: www.insinger.com/porsche Porsche Junior Beleggingsplan is een beleggingsproduct van Insinger de Beaufort. Voor informatie over Porsche Junior Beleggingsplan verwijzen wij u naar uw Porsche dealer die optreedt als verbonden bemiddelaar van Insinger de Beaufort.

Wilt u informatie over het Porsche Junior Beleggingsplan, neem dan contact op met:

Insinger de Beaufort
Telefoon 020 521 5000 
porscheteam@insinger.com