Porsche Privé Plan

Porsche Privé Plan

Geniet van uw Porsche tegen een aantrekkelijk en verantwoord maandbedrag.

Porsche biedt speciaal voor de particuliere rijder een verantwoorde financiering op basis van een aflopend krediet, dat vooraf rekening houdt met de restwaarde van uw Porsche. Deze vorm van financieren biedt aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende tarieven met de zekerheid van vaste en lage maandbedragen. Samen met uw Porsche dealer bepaalt u de looptijd van de lening en de hoogte van uw aanbetaling. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van uw Porsche, wat financieel aantrekkelijk kan zijn bij de aanschaf van uw volgende Porsche.

Zekerheid door slottermijn

De particuliere financieringsvorm van Porsche werkt met het principe van een slottermijn. De slottermijn is een van tevoren vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van uw contract nog openstaat. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

De voordelen van Porsche Privé Plan:

  • Vaste maandlasten, vaste looptijd, vaste rente
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
  • Deskundig en snel geregeld bij uw Porsche dealer

Porsche Privé Plan is een financieringsproduct van Porsche Financial Services. Voor informatie over Porsche Privé Plan verwijzen wij u naar uw Porsche dealer die optreedt als verbonden bemiddelaar van Porsche Financial Services.

Porsche Financial Services
Postbus 1119, 3800 BC Amersfoort
Telefoon 0334549181