Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche - Financiering

Financiering

Geniet van uw Porsche tegen een aantrekkelijk en verantwoord maandbedrag

Porsche biedt speciaal voor de particuliere rijder een verantwoorde financiering op basis van een aflopend krediet, dat vooraf rekening houdt met de restwaarde van uw auto. Deze vorm van financiering biedt aantrekkelijke voorwaarden en concurrerende tarieven met de zekerheid van vaste en lage maandlasten. De looptijd van de lening en de hoogte van uw aanbetaling bepaalt u samen met uw Porsche dealer. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van uw Porsche en dat ziet u direct terug in de maandlasten.

Zekerheid door slottermijn

De particuliere financieringsvorm van Porsche werkt met het principe van een slottermijn. De slottermijn is een van tevoren vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van uw contract nog openstaat. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. U hoeft dan ook niet naar nul af te lossen, terwijl de auto nog een aanzienlijke waarde vertegenwoordigt. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Over de hoogte van de slottermijn hoeft u zich geen zorgen te maken: deze is maximaal gelijk aan de verwachte restwaarde van de auto en wordt doorgaans behoudend vastgesteld. Zo dekt u met de restwaarde van de auto de slottermijn af en houdt u in de regel nog geld over voor de aanschaf van uw volgende Porsche.

Bent u benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden? Uw dealer rekent het u graag voor op basis van een Financial lease aanbieding.

Wilt u informatie over financiering, neem dan contact op met:

VW Bank
Telefoon (033) 479 17 20
email: info@vwbank.nl