Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2010

Papa krijgt een Porsche

Leusden, donderdag 27 mei 2010 - Papa’s durven het eigenlijk niet te vragen, maar als je ze diep in het hart kijkt, willen ze stuk voor stuk graag een Porsche voor vaderdag. Ook in 2010 is die wens weer de vader van de gedachte. Dankzij Porsche Design is het daadwerkelijk mogelijk om de leukste, de coolste, de snelste of de gezelligste vader te verblijden met een echte Porsche. Sterker nog: in de Porsche Driver’s Design Selection is voor elk type papa het ultieme vaderdaggeschenk te vinden.

Porsche Driver’s Design Selection biedt een breed en veelzijdig gamma van kwalitatief hoogwaardige items die elke autoliefhebber (en welke vader is dat nou niet?) recht in het hart raken. Neem nou de espressobruine lederen portemonnee, en/of de creditcardhouder en het visitekaartjesetui in dezelfde uitvoering. Deze zijn allemaal uitgevoerd met fraai contrasterende stiknaden (luxorbeige) en het Porsche-logo in subtiele reliëfdruk – daarmee heeft vader iets heel bijzonders op zak. De Porsche Design portemonnee is bij de officiële Porsche Centra van Nederland verkrijgbaar voor € 105,-. De creditkaarthouder is er voor € 90,- en het visitekaartjesetui staat voor € 62,50 in de prijslijst van Porsche Design.

Sportieve lifstyle


Speciaal voor vaders die graag golfen, zijn er ook diverse aantrekkelijke Porsche Design accessoires. De even fraaie als ruim bemeten handdoek (€ 30,-) bewijst prima diensten na een inspannende wedstrijd, terwijl de golfparaplu ( € 73,-) weer goed van pas komt tijdens een wedstrijd of een recreatief rondje waarbij het weer plotseling omslaat.

Hoe breed de Porsche Driver’s Design Selection is, blijkt ook uit het ruime assortiment lifestyle-items. Een kop koffie wordt bijvoorbeeld pas een echt sterk bakje met de unieke set espressokopjes, die in gelimiteerde oplage is vervaardigd. Deze kopjes worden gesierd door fraaie historische/legendarische racetaferelen en elk kopje draagt bovendien een uniek serienummer. Ook leuk: de Porsche USB-stick in de vorm van een Porsche-sleutel en de Porsche 911-wekker met Carrera 4-wekgeluid.

Alle deze (en nog heel veel andere artikelen uit de Porsche Driver’s Design Selection) zijn  exclusief verkrijgbaar bij de officiële Nederlandse Porsche Centra, waar overigens niet alleen op vaderdag jongensdromen worden vervuld.

-

2010/05/27