Porsche Museum en Fabrieksbezoek

Porsche Museum en Fabrieksbezoek

Porsche Fabrieksbezoek

Beleef de productie van een Porsche met eigen ogen. Tijdens de rondleiding door de fabriek leert u onze auto’s op een heel andere manier kennen. Van de motorassemblagehal gaat u via de interieurwerkplaats richting de eindmontage, waar u getuige bent van de allerbelangrijkste stap: het zogeheten ‘huwelijk’, het moment waarop de aandrijflijn met onderstel wordt samengevoegd met het chassis. De fabrieksaflevering bij Porsche kent een lange geschiedenis. De gidsen die u rondleiden, zijn enthousiaste Porsche liefhebbers die in de loop der jaren een grote passie voor en een brede kennis van het merk Porsche hebben ontwikkeld.

Een fabrieksrondleiding duurt gewoonlijk 1,5 uur en is te volgen in de Duitse of – na aanmelding - in de Engelse taal. We willen u erop wijzen dat een volledige fabrieksrondleiding om bedrijfsinterne redenen niet op elk tijdstip mogelijk is. Kinderen jonger dan 12 worden helaas niet toegelaten.

Reserveren via werksfuehrungen@porsche.de

Porsche Museum

Hoe sterk de geschiedenis van het merk Porsche de toekomst bepaalt, maakt een bezoek aan het Porsche Museum duidelijk. In het unieke gebouw zijn circa 80 auto’s en tal van historische objecten te zien. Naast wereldberoemde iconen als de Porsche 356, de 550, de 911 en de 917 zijn er ook ontwikkelingen van de hand van professor Ferdinand Porsche uit de beginjaren van de twintigste eeuw te bewonderen. De tijdreis begint met de Egger-Lohner-Elektromobil Modell C.2 Phaeton uit 1898. Daarna wordt u stap voor stap meegevoerd door de fascinerende geschiedenis van Porsche – van de autosport tot de modellen voor de openbare weg.

Een museum rondleiding boeken:
Tel.: +49 711 911 20911
E-Mail: info.museum@porsche.de

Boekingen Christophorus restaurant:
Tel.: +49 711 911 25980
E-Mail: restaurant-christophorus@porsche.de

Bezoek de Engelstalige website