Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2009

De vakantie loopt gesmeerd met de zomer inspectie van PorscheVoordelige en intensieve check met gratis Porsche Car Care Case

Leusden, 14 mei 2009 – Porsche-rijders kunnen bij de officiële Porsche dealerbedrijven van Nederland voor de Zomer Inspectie van hun auto terecht. De Zomer Inspectie is een intensieve controle op alle vitale onderdelen. Elke Porsche die bij deze inspectie op alle punten goed scoort, is gegarandeerd klaar voor zelfs de meest uitdagende vakantierit. En dankzij de Porsche Car Care Case verschijnt de auto daarbij glanzend aan de start.

Bij de Porsche Zomer Inspectie staat voor een bijzonder intensieve controle van alle vitale (veiligheid)systemen. Dan gaat het uiteraard over het onderstel en de remmen, maar ook over de kwaliteit en de niveaus van vloeistoffen (olie, remvloeistof, koelvloeistof etc.). En aangezien de zomer van 2009 een warme schijnt te worden, krijgt ook de airconditioning alle aandacht van de vakkundige Porsche-technici die de Zomer Inspectie uitvoeren. Als deze technici de Porsche in kwestie op alle punten goed hebben bevonden, weet de eigenaar zich verzekerd van een snelle en betrouwbare metgezel die zich zelfs onder extreme (zomerse) omstandigheden niet van de wijs laat brengen.
De Porsche Zomer Inspectie wordt uitgevoerd voor € 119 inclusief btw. Porsche-rijders kunnen hiervoor een afspraak maken bij hun Porsche dealer of via de website www.service4porsche.nl.

Beautycase
Porsche-rijders die de Zomer Inspectie laten uitvoeren, vertrekken niet alleen met een auto in topconditie, maar ook met een exclusieve Porsche Car Care Case t.w.v. € 99,-.  Dit is een set schoonmaak- en onderhoudsproducten, die speciaal voor Porsche is samengesteld. Samen met enige zelfwerkzaamheid van de eigenaar zorgt deze ‘beautycase’ voor een Porsche die glanzend aan de start van een stralende zomer verschijnt.

Onderhoud op maat
Bij een auto op maat hoort onderhoud op maat. Onderhoud á la carte om precies te zijn. Dit houdt in dat medewerkers van een Porsche dealer hun klanten precies laten weten wat ze voor de Porsche in kwestie kunnen betekenen. Dit gebeurt op basis van een uitgebreide diagnose. Samen met de individuele wensen van de klant leidt dat tot een individueel onderhoud- en serviceplan met bijbehorende prijsopgave. Onderhoud á la carte maakt het zelfs mogelijk om noodzakelijke reparaties gefaseerd te laten uitvoeren - dit stelt de klant in staat de kosten te spreiden. Bovendien hanteert Porsche vaste onderhoudsprijzen. Dankzij deze zogenaamde Porsche Service Prijzen, weten eigenaren van elk type Porsche voorafgaand aan elke inspectie precies waar ze aan toe zijn. Het onderhoud wordt uitermate vakkundig uitgevoerd. 

 

2009/05/14