Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2009

Porsche Centrum Gelderland Porsche Excellent dealer van het jaar 2009

• Topscores voor klanttevredenheid,  sales, service en vakkennis
• Jaarlijkse prijs stimuleert Porsche-dealers tot verdere kwaliteitsverbetering en optimale klanttevredenheid

Leusden, 21 april – Porsche Centrum Gelderland is uitgeroepen tot Porsche Dealer van het Jaar 2009. Het bedrijf won deze eervolle onderscheiding doordat het over de hele linie zeer hoge scores heeft behaald. Tot de beoordelingscriteria horen onder ander de mate van klanttevredenheid in zowel sales als service en de verkoopaantallen. Porsche importeur Pon Porsche Import, reikt deze prijs dit jaar voor het eerst uit.  Voor Porsche-dealers is dit een belangrijke stimulans om zich te blijven inzetten voor verdere kwaliteitsverbetering en (dus) maximale klanttevredenheid.

Porsche Centrum Gelderland heeft de prijs Excellente Dealer van het jaar 2009 te danken aan hoge scores op alle beoordelingscriteria. Het bedrijf voldoet uiteraard aan de strenge eisen die Porsche aan een dealerbedrijf stelt, maar Porsche Centrum Gelderland viel ook op door de goede verkoopcijfers en doordat de klanttevredenheid op het gebied van sales én service van topniveau is. Klanttevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij Porsche en daarom wordt dit continu gevolgd door een tweetal onafhankelijke onderzoeksbureaus. De eindresultaten van de gehele officiële Porsche dealerorganisatie lagen opvallend dicht bij elkaar. Het was opvallend hoe dicht de eindscores van de totale organisatie bij elkaar lagen. Maar er kan er maar één de winnaar zijn, vandaar dat Porsche Centrum Gelderland een jaar lang het predikaat Porsche Excellente Dealer mag dragen.

Niet alleen een eervolle vermelding
Aan de titel Porsche Excellente Dealer van het Jaar is afgezien van de eervolle vermelding een wisseltrofee verbonden. Omdat het een teamprestatie is zijn alle medewerkers, van Porsche Centrum Gelderland, door Pon Porsche Import in het zonnetje gezet.

2009/04/21