Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Archief 2006

Dealer voor Groningen, Drenthe en FrieslandZevende officiële Porsche Centrum opent op negen elf in Groningen

Vanaf 9-11 is Porsche Centrum Groningen de zevende officiële Porsche-dealer van Nederland. Dit nieuwe Centrum bestrijkt het rayon Groningen, Drenthe en Friesland en daarmee is optimale landelijke dekking voor Porsche nu een feit. Porsche Centrum Groningen wordt voorlopig gevestigd in de huidige Audi-showroom van Auto Century. Na een grootscheepse verbouwing die naar verwachting eind 2007 wordt afgerond, heeft het zevende Porsche Centrum zijn eigen stek die in alle opzichten aan de Porsche Corporate Identity voldoet.

Hoewel het Porsche-dealerschap in Groningen officieel op 9-11 ingaat, vindt de officiële opening op 15 en 16 december plaats. Manager Wouter van Hasselt daarover: "Als je 9 november in cijfers opschrijft, krijg je 9-11. En dat is natuurlijk dé dag voor de officiële opening van een nieuw Porsche Centrum."

Beide officieel erkend
Porsche Centrum Groningen gaat van start in een vrijgemaakt gedeelte van de Audi-showroom van Auto Century. Van Hasselt daarover: "Dit is fase 1. We richten de huidige showroom in volgens de officiële Porsche maatstaven. Hier voeren we de 'look and feel' van het merk consequent door, zodat Porsche-klanten en – geïnteresseerden zich gelijk thuis voelen. Uiteraard zijn we ook van buiten goed herkenbaar: de typerende Porsche-zuil laat duidelijk zien dat we er zijn." Wouter van Hasselt werkt met zijn team echter ook volop aan 'Fase 2': "Er gaat een grote verbouwing plaatsvinden. Als die is afgerond (eind 2007), heeft Porsche Centrum Groningen niet alleen een showroomoppervlakte van meer dan 600 m2, maar voldoet het ook in alle opzichten aan de Corporate Identity-eisen van het merk. Echter: ook vandaag al kunnen Porsche-rijders bij ons terecht voor verkoop, service en onderhoud volgens de officiële richtlijnen. En ook nu doen we er uiteraard alles aan om de unieke merkbeleving van Porsche optimaal naar voren te laten komen. "

Optimale dekking
Met de komst van het zevende Porsche Centrum in Groningen heeft Porsche nu een optimale spreiding van het Nederlandse dealernetwerk. Zo zijn er ook officiële Porsche Centra in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leusden, en Heteren (Gelderland). In het Overijsselse Enter opent binnenkort de eerste officiële Porsche Servicedealer.
-

2006/11/08