Ladda bekvämt hemma.

Färdigladdad i tid.
Laddning hemma
 

Så här kan din laddning i hemmet se ut.

Bekvämt integrerad i vardagen: ladda din elektriska sportbil när som helst i ditt eget garage. Kom hem, parkera och koppla in bilen i strömförsörjningen – det kunde inte vara enklare.

Porsche Compact Charging Pedestal

På tomma parkeringsplatser skapar Porsche Compact Charging Pedestal utrymme för Porsche Mobile Charger Connect. Systemet kan låsas och är ett säkert sätt att förvara din laddningsutrustning. Alternativt kan Porsche-laddningsdockan användas för fast installation direkt på väggen.

Porsche Mobile Charger Connect

Porsche Mobile Charger kan användas till att ladda din Porsche hemma med upp till 9,6 kW laddningseffekt.

Fordonsrelevanta laddningskomponenter.

Taycan är som standard utrustad med mekaniska laddningsportsluckor på förarsidan och framtill på passagerarsidan. Laddningsportsluckan öppnas vid lätt beröring. Därefter kan du enkelt ansluta laddningskontakten. Taycan levereras med tillvalet elektriska, sensorstyrda laddningsportsluckor: kontaktlös öppning med en handgest. Respektive laddningsportslucka sitter då under bilens yttre skikt – för optimalt skydd.Taycan är som standard utrustad med mekaniska laddningsportsluckor på förarsidan och framtill på passagerarsidan. Laddningsportsluckan öppnas vid lätt beröring. Därefter kan du enkelt ansluta laddningskontakten. Taycan levereras med tillvalet elektriska, sensorstyrda laddningsportsluckor: kontaktlös öppning med en handgest. Respektive laddningsportslucka sitter då under bilens yttre skikt – för optimalt skydd.
Bekväm laddning: du bestämmer hur du parkerar vid laddstolpen. Det är därför Taycan är utrustad med laddningsportar för växelström (AC) på båda sidorna framtill på bilen som standard. Laddningsporten för likström (DC) – CCS-kontakten (Combined Charging System) – sitter vanligtvis framtill på passagerarsidan.* CCS-kontakten är av internationell laddningsstandard och ger den bästa laddningstiden. *Beroende på marknadBekväm laddning: du bestämmer hur du parkerar vid laddstolpen. Det är därför Taycan är utrustad med laddningsportar för växelström (AC) på båda sidorna framtill på bilen som standard. Laddningsporten för likström (DC) – CCS-kontakten (Combined Charging System) – sitter vanligtvis framtill på passagerarsidan.* CCS-kontakten är av internationell laddningsstandard och ger den bästa laddningstiden. *Beroende på marknad
Performance Battery är hjärtat i Taycan. Det har ett bruttoenergiinnehåll på cirka 93 kWh och en räckvidd på upp till 512 kilometer, vilket lämpar sig för daglig användning. På grund av sin höga vikt (cirka 630 kg) har det placerats lågt i bilen. Detta gör bilens tyngdpunkt låg och centrerad.Performance Battery är hjärtat i Taycan. Det har ett bruttoenergiinnehåll på cirka 93 kWh och en räckvidd på upp till 512 kilometer, vilket lämpar sig för daglig användning. På grund av sin höga vikt (cirka 630 kg) har det placerats lågt i bilen. Detta gör bilens tyngdpunkt låg och centrerad.
AC-laddaren i bilen (11 kW) omvandlar 400 eller 230 volt AC till 800 volt DC. Denna likström kan Performance Battery ta emot.AC-laddaren i bilen (11 kW) omvandlar 400 eller 230 volt AC till 800 volt DC. Denna likström kan Performance Battery ta emot.
Taycan levereras med en 150 kW DC-laddare i bilen som standard. DC-laddaren i bilen omvandlar spänningen till 800 volt för Taycan-batteriet vid laddning vid DC-laddstationer med 400 volt. Detta möjliggör ännu kortare laddningstider vid passande laddstolpar.Taycan levereras med en 150 kW DC-laddare i bilen som standard. DC-laddaren i bilen omvandlar spänningen till 800 volt för Taycan-batteriet vid laddning vid DC-laddstationer med 400 volt. Detta möjliggör ännu kortare laddningstider vid passande laddstolpar.
En värmepump finns som tillval. Den använder överskottsvärme från bilens drivkomponenter för att värma upp kupén. Detta sparar elektrisk energi – särskilt när utomhustemperaturen är under 20 °C och luftkonditioneringen är aktiverad. Beroende på omgivningstemperatur, önskad temperatur i kupén och körprofil förlänger detta räckvidden med upp till 30 %.En värmepump finns som tillval. Den använder överskottsvärme från bilens drivkomponenter för att värma upp kupén. Detta sparar elektrisk energi – särskilt när utomhustemperaturen är under 20 °C och luftkonditioneringen är aktiverad. Beroende på omgivningstemperatur, önskad temperatur i kupén och körprofil förlänger detta räckvidden med upp till 30 %.

Laddningsalternativ.

Bekvämt integrerad i vardagen: ladda din elektriska sportbil när som helst i ditt eget garage. Kom hem, parkera och koppla in bilen i strömförsörjningen – det kunde inte vara enklare.
Porsche erbjuder dig två Laddningsalternativ för laddning hemma: Porsche Mobile Charger och Porsche Mobile Charger Connect. Båda kan anslutas till ditt hushålls- eller industriuttag och till bilen. Erbjudandet kompletteras av Home Energy Manager, ett smart energihanteringssystem som optimerar laddningen vad gäller prestanda, tid och kostnader.

Porsche Mobile Charger
Porsche Mobile Charger
Ladda din Porsche via ditt hushålls- eller industriuttag med Porsche Mobile Charger. Båda kablarna som används för att ansluta laddaren och eluttaget ingår i leveransen. Med laddaren medföljer även en hållare att fästa enheten på väggen med.
Porsche Mobile Charger i korthet:
Användning: hemma och på vägen
Produktvarianter¹: 3,6 kW, 7,2 kW
Väggfästets mått: bredd: 136 mm, höjd: 391 mm, djup: 76 mm
Vikt: 2,4–3,5 kg
Kompatibilitet: kompatibel med alla Porsche-hybridmodeller och Porsche-elbilar²

¹Marknadsspecifikt erbjudande; ²Porsche-laddningsutrustning är endast lämplig för användning med bilar som uppfyller de allmänna standarderna och riktlinjerna för elbilar. Vid körning utomlands måste alltid en lämplig strömförsörjningskabel för Porsche-laddningsutrustningen för respektive land finnas i bilen.

Porsche Mobile Charger Connect
Porsche Mobile Charger Connect
Porsche Mobile Charger Connect är en laddare med en femtums pekskärm som du kan ansluta till ditt hushållsuttag eller industriuttag. Den finns med en effekt på upp till 22 kW. Enheten kan konfigureras och användas via ditt WiFi. Med laddaren medföljer även en hållare för smidig väggmontering.
Porsche Mobile Charger Connect i korthet:
Användning: hemma och på vägen
Produktvarianter¹: 9,6 kW, 22 kW
Stöd för smart laddning: ja, endast i kombination med Porsche Home Energy Manager
Väggfästets mått: längd: 385 mm, bredd: 135 mm, höjd: 65 mm
Vikt: 2,54 kg
Kompatibilitet: kompatibel med alla Porsche-hybridmodeller och Porsche-elbilar²

¹Marknadsspecifikt erbjudande; ²Porsche-laddningsutrustning är endast lämplig för användning med bilar som uppfyller de allmänna standarderna och riktlinjerna för elbilar. Vid körning utomlands måste alltid en lämplig strömförsörjningskabel för Porsche-laddningsutrustningen för respektive land finnas i bilen.

Porsche-laddningsdocka
Porsche-laddningsdocka
Porsche-laddningsdockan är ett särskilt elegant väggfäste för din Porsche Mobile Charger Connect. När du kopplar in laddaren i dockan är den säkert förvarad och skyddad från yttre påverkan.
Laddningsdockan kan monteras antingen på väggen eller på en separat laddstolpe som finns som tillval. Den kan låsas och användas både i garaget och utomhus.
Porsche-laddningsdockan i korthet:
Användning: hemma
Mått: bredd: 373 mm, höjd: 642 mm, djup: 232 mm
Porsche Compact Charging Pedestal
Porsche Compact Charging Pedestal
I många fall går det inte att montera fästet för laddaren direkt på väggen. Med Porsche Compact Charging Pedestal erbjuder vi ett elegant alternativ för ditt garage eller din parkeringsplats.
Användning: hemma
Mått: höjd: 1 670 mm, djup: 150 mm, bredd: 190 (263) mm
Grundläggande väggfäste
Grundläggande väggfäste
Idealisk för att fästa på garageväggen.
  • Anpassad för Porsche Mobile Charger och Porsche Mobile Charger Connect
  • Monteringssats i två delar med integrerad kabelstyrning
  • För säker och bekväm förvaring
Obs: Kontakta din Porsche-partner för information om installation. Porsche Mobile Charger och Porsche Mobile Charger Connect ingår inte i leveransen.


Porsche Connect och E-Performance.

Med apparna och tjänsterna från Porsche Connect** kan du enkelt använda olika fordonsfunktioner från ditt vardagsrum. Du kan till exempel kontrollera laddningsprocessen, kontrollera batteriets laddningsnivå eller ställa in en behaglig temperatur i din Porsche innan du påbörjar körningen.

**Porsche Connect-tjänsternas tillgänglighet och funktionalitet kan variera i vissa länder. Du hittar mer information om tjänsternas tillgänglighet i ditt land på porsche.com/connect-store

Porsche - Laddning på vägen.

Laddning på vägen.

Elektromobilitet slutar inte utanför ytterdörren. Eller stadsgränserna. Med Porsche E-Performance tänker vi framåt och erbjuder dig ett omfattande laddningsnätverk, så att du alltid kan hålla energin uppe, även på resande fot.

Upptäck mer om Porsche E-Performance.

Upptäck mer om Porsche E-Performance, elektromobilitet och framtidens sportbil.