Laddning på vägen.

Var du än befinner dig.
Laddningsalternativ längs vägen.
 

Vi vet att kompromisser är en del av livet. Men de har ingen plats i körningen. Här handlar det om flexibilitet, planerad ankomst och framför allt sportig prestanda. Alltid. Oavsett om du kör runt i ditt eget område eller är på väg mot avlägsna destinationer och därför behöver längre räckvidd. Med Porsche E-Performance erbjuder vi därför ett pålitligt, globalt och lättillgängligt laddningsnätverk och en smart laddningsinfrastruktur. För elektrisk körglädje utan om och men. Precis som du förväntar dig av en Porsche.

Laddningskarta.

Du väljer färdriktningen – vi håller dig i rörelse. Välj den som passar dig bland tusentals laddstationer över hela världen. Vår laddningskarta ger dig en översikt över de laddstationer som för närvarande finns tillgängliga och visar dig även alla kostnadsfria Porsche Destination Charging-stationer. Upptäck alla alternativ för snabbladdning – för mer laddningsprestanda.

Laddningsinfrastruktur.

Laddning längs motorvägar.
Laddning längs motorvägar.
Nå din destination säkert och snabbt.
Porsches kunder kan dra nytta av kompromisslös mobilitet när de är på resande fot. När du köper en Taycan får du tre års fri tillgång till vår samarbetspartner IONITYs snabbladdningsinfrastruktur, där du kan ladda din bil till förmånliga priser.
Tillsammans med IONITY arbetar vi ständigt med att utveckla en effektiv infrastruktur för snabbladdning längs större europeiska vägar. Avståndet mellan laddstationerna är cirka 120 km – så att du alltid kan nå även avlägsna destinationer, snabbt och flexibelt. När du stannar vid en snabbladdstolpe kan du passa på att utnyttja pausen till att ladda dina egna batterier. Njut av en kaffe eller några av de övriga tjänster som finns tillgängliga från pålitliga partner på många laddstationer medan du laddar din Taycan.
Nätverket av laddningsstationer växer stadigt och finns längs med motorvägarna från norra Sverige till södra Spaninen. Den senaste informationen om laddningsnätverket finns tillgänglig via vår Porsche Charge Map eller på www.ionity.eu.
Ladda på din destination.
Ladda på din destination.
Koppla av och ladda din bil utan kostnad är du anländer.
Vi bygger vår laddningsinfrastruktur där du behöver den – om det så är vid extraordinära hotell, fina restauranger, golfbanor eller yachthamnar. Som förare av en Porsche-laddhybrid eller en elektrisk Porsche-sportbil kan du ladda där gratis. Du hittar en översikt över alla Porsche Destination Charging-partner på Porsche Charge Map.
Laddning hos återförsäljare.
Laddning hos återförsäljare.
Kombinera din laddning med en Porsche-upplevelse.
Tillsammans med flera Porsche-center utvecklar vi ett extra snabbladdningsalternativ för dig i form av Porsche Turbo Charger. Här kan du ladda din Taycan med upp till 270 kW med hjälp av dess 800-voltsarkitektur för att på 5 minuter uppnå en räckvidd på upp till 100 km (WLTP) under optimala förhållanden¹. Så att bilen alltid är redo för vad föraren har planerat hela dagen: körning.

¹Optimala förhållanden: CCS-laddstolpe med > 270 kW, > 850 V, batteritemperatur på 30 °C till 35 °C och initial laddningsnivå på 5 %.

Laddningslösningar.

Laddkabel (Mode 3)
Laddkabel (Mode 3)
För laddning vid offentliga laddstolpar med AC (växelström) behöver du rätt laddkabel (erbjuds som tillval av ditt Porsche-center). I kombination med Porsche Charging Service kan du ladda din bil vid tusentals laddstationer över hela Europa.
Porsche Mobile Charger
Porsche Mobile Charger
Ladda din Porsche via ditt hushålls- eller industriuttag med Porsche Mobile Charger. Båda kablarna som används för att ansluta laddaren och eluttaget ingår i leveransen. Med laddaren medföljer även en hållare att fästa enheten på väggen med.
Porsche Mobile Charger i korthet:
Användning: hemma och på vägen
Produktvarianter¹: 3,6 kW, 7,2 kW
Väggfästets mått: bredd: 136 mm, höjd: 391 mm, djup: 76 mm
Vikt: 2,4–3,5 kg
Kompatibilitet: kompatibel med alla Porsche-hybridmodeller och Porsche-elbilar²

¹Marknadsspecifikt erbjudande; ²Porsche-laddningsutrustning är endast lämplig för användning med bilar som uppfyller de allmänna standarderna och riktlinjerna för elbilar. Vid körning utomlands måste alltid en lämplig strömförsörjningskabel för Porsche-laddningsutrustningen för respektive land finnas i bilen.

Porsche Mobile Charger Connect
Porsche Mobile Charger Connect
Porsche Mobile Charger Connect är en laddare med en femtums pekskärm som du kan ansluta till ditt hushållsuttag eller industriuttag. Den finns med en effekt på upp till 22 kW. Enheten kan konfigureras och användas via ditt WiFi. Med laddaren medföljer även en hållare för smidig väggmontering.
Porsche Mobile Charger Connect i korthet:
Användning: hemma och på vägen
Produktvarianter¹: 9,6 kW, 22 kW
Stöd för smart laddning: ja, endast i kombination med Porsche Home Energy Manager
Väggfästets mått: längd: 385 mm, bredd: 135 mm, höjd: 65 mm
Vikt: 2,54 kg
Kompatibilitet: kompatibel med alla Porsche-hybridmodeller och Porsche-elbilar²

¹Marknadsspecifikt erbjudande; ²Porsche-laddningsutrustning är endast lämplig för användning med bilar som uppfyller de allmänna standarderna och riktlinjerna för elbilar. Vid körning utomlands måste alltid en lämplig strömförsörjningskabel för Porsche-laddningsutrustningen för respektive land finnas i bilen.

Porsche Connect och E-Performance.

Med apparna och tjänsterna från Porsche Connect** kan du enkelt använda olika fordonsfunktioner från ditt vardagsrum. Du kan till exempel kontrollera laddningsprocessen, kontrollera batteriets laddningsnivå eller ställa in en behaglig temperatur i din Porsche innan du påbörjar körningen.

**Porsche Connect-tjänsternas tillgänglighet och funktionalitet kan variera i vissa länder. Du hittar mer information om tjänsternas tillgänglighet i ditt land på porsche.com/connect-store

Porsche - Information om laddning hemma.

Information om laddning hemma.

Dags att fylla på batterierna: för dig och din sportbil. Upptäck hur enkelt och bekvämt det är att ladda din bil hemma.

Upptäck mer om Porsche E-Performance.

Upptäck mer om Porsche E-Performance, elektromobilitet och framtidens sportbil.