Porsche - Laddning. Det går snabbt nu!
Laddning. Det går snabbt nu!

Laddning

Här hittar du det mesta om hur du laddar din Porsche! Kartan hjälper dig att planera din resa, erbjudandet från E.ON hjälper dig att ladda smidigare hemma. Vill du se hur snabbt laddningen går kan du använda indikatorn för laddningstid.

Laddningsinfrastruktur.

Behåll energin, var du än befinner dig. Porsche Charge Map ger en översikt över ett stort antal laddstationer – nära ditt hem och på resande fot. Välj bara önskad plats – så visar vi dig var du enkelt kan ladda din bil på vägen och på din destination.

Beställ laddbox till rabatterat pris från E.ON
Nu får du som är kund hos Porsche Centers i Sverige en exklusiv rabatt på laddbox från E.ON. Med den smarta laddboxen laddar du din bil både säkrare och upp till fyra gånger snabbare än i ett vanligt vägguttag.

Beställ laddbox till rabatterat pris hos E.ON

Ladda batterierna.

Ett nytt mobilitetskoncept är bara innovativt om det sträcker sig bortom bilen. Därför ingår hela infrastrukturen i Porsche E-Performance: en optimalt integrerad laddningsport i bilen och smart laddningsutrustning för daglig användning hemma och på vägen.

Guide för laddning

Vi har alltid strävat efter att ligga långt fram i utvecklingen. Det gäller självklart också när våra bilar elektrifieras. Vi har smarta lösningar när du vill ladda din Porsche hemma. Och när du är på resande fot har vi ett helt nätverk som väntar; bland annat Ionity med 400 laddstationer finns längs motorvägarna, från norra Sverige till södra Spanien.

Läs mer om laddning i vår broschyr Guide för laddning av hybrider och helektriska modeller.

Läs broschyren här