Porsche Originele Onderdelen

Porsche Originele Onderdelen

Met Originele Porsche Onderdelen blijft uw Porsche wat hij is: origineel. Dat betaalt zich uit in een lange levensduur: ongeveer tweederde van alle Porsches die ooit zijn gebouwd zijn, rijden vandaag de dag nog.

Wereldwijde beschikbaarheid van onderdelen

Om Porsches in perfecte staat te houden, garandeert Porsche Classic wereldwijde beschikbaarheid van onderdelen. Deze originele onderdelen kopen we bij de leveranciers van toen. Als dat niet meer mogelijk is, gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers.

De strengste eisen

Originele onderdelen van Porsche voldoen aan de strengste normen op het gebied van techniek, veiligheid en kwaliteit. De basis voor ons werk: documentatie, originele tekeningen, gedetailleerde beschrijvingen en een omvangrijk aantal voorbeelden. Vanuit ons magazijn in Nederland kunnen wij zo’n 52.000 originele onderdelen leveren.

Twee jaar garantie

Bij aanschaf van Porsche Originele Onderdelen ontvangt u twee jaar garantie. Om de beste keuze te maken en voor montage kunt u terecht bij een van de officiële Porsche dealers.

Porsche Originele Onderdelen Catalogus

Op zoek naar de juiste onderdelen voor uw Porsche? Selecteer uw model en bouwjaar en klik op de ‘Toon’ knop rechts. In een nieuw scherm wordt dan automatisch een pdf document geopend.

Choose Catalogue
Model: Year:

Display

Porsche Classic Originele Onderdelen Catalogus

Natuurlijk zorgen wij ook goed voor uw klassieke Porsche. Om u bij het zoeken naar originele onderdelen voor uw klassieke Porsche te helpen, bieden we een speciale catalogus voor Porsche Classic Originele Onderdelen.


Porsche Classic Parts Explorer

Porsche - Zoek. Klik. Resultaat.

Zoek. Klik. Resultaat.

U kunt nu eenvoudig en snel originele Porsche onderdelen voor uw klassieke Porsche opzoeken via de nieuwe Porsche Classic Parts Explorer. Ongeacht of u zoekt per model, type of bouwjaar, u vindt in een paar muisklikken de originele onderdelen voor uw voertuig. Elk jaar worden er ongeveer 300 opnieuw uitgebrachte onderdelen door Porsche online gezet, vanzelfsprekend voorzien van alle relevante details. Naast onderdeelnummers en foto’s vindt u hier ook uitgebreide en nuttige informatie over elk product en met specifieke gebruiksscenario’s.

Zoals u kunt vermoeden, is er een schat aan informatie beschikbaar. Vanaf nu kunt u rechtstreeks in de historie van uw specifieke voertuig duiken en achterhalen welke opnieuw uitgebrachte originele onderdelen beschikbaar zijn voor uw Porsche. Het loont zich om regelmatig te kijken op deze Classic Parts Explorer want ons aanbod breidt zich continu verder uit. We kijken uit naar uw bezoek.

Meer informatie