Porsche - Reparationer
Reparationer
 

Reparationer

Reparationer

Specialisterna på Porsche Classic Verkstad i Stuttgart utför underhåll på alla Porsche Classic-modeller, från 356 till Porsche 911 (typ 993). Om du är intresserad av reparationsarbete på en Porsche 911 (typ 996) eller Porsche Boxster (typ 986), kontakta din Porsche Classic-partner eller din auktoriserade Porsche-återförsäljare. Våra Classic-specialister ger dig gärna individuell rådgivning om alla klassiska Porsche-modeller.

Vi ser fram emot att träffa dig och din klassiska Porsche på vår Porsche Classic-fabriksrestaureringsanläggning i Stuttgart.

Arbetskostnad per timme:

Mekaniskt arbete:
125,00 EUR plus moms*
Kaross/lack/drivlina:
125,00 EUR plus moms*
Mekaniskt arbete 959:
150,00 EUR plus moms*

*Timpriserna ovan baseras uteslutande på tjänster som tillhandahålls av Porsche Classic-verkstaden i Stuttgart; timpriser gäller från och med 1 juli 2015.

Nolltolerans som inte lämnar någonting åt slumpen.
Kvalitet är inte något vi tar lätt på.

Vi ser till helheten – och tar regelbundna inspektioner och underhåll på lika stort allvar som restaurering. Även här gäller samma krav på noggrannhet. Din klassiska bil är ju faktiskt unik – och ska förbli så länge än.

Våra tjänster sträcker sig från reparation av olycksskador, bucklor och hagelskador till karossreparationer och lackering. Vi tar även hand om insidan av din bil, från motorreparationer till översyn av interiören.

Vi ser fram emot ett personligt samtal med dig för att komma överens om de specifika detaljerna.

Porsche Classic Fabriksrestaurering Stuttgart
Telefon: + 49 (0) 711 911 - 27150
E-post: classic-service@porsche.de

Tjänster

1. Utfärdande av certifikat, hantering av försäkringsärenden

Olyckor är tillräckligt irriterande. Lita därför på vår mångåriga erfarenhet. På din begäran tar Porsche Classic hand om alla tekniska förfaranden som har att göra med försäkringsbolag, skadereglerare osv.

2. Karossreparationer

Karosskador repareras uteslutande med Porsche Classic-originaldelar. Våra specialister på vår anläggning i Stuttgart använder moderna verktyg och modern testutrustning för att återställa din bil till säkert skick. Laserbaserade optiska datormätningssystem och ramriktbänkar av senaste generationen möjliggör arbete med högsta möjliga precision.

3. Lackservice

Vi utför färgmatchande lackreparationer och kompletta lackeringar. Självklart gäller Porsches långsiktiga garanti mot genomrostning av karossen även efter en reparation på Porsche Classic.

4. Översyn och reparationer av interiören

Som en speciell tjänst kan Porsche Classic reparera hela interiören i din Porsche. Renovering och reparation av sätesöverdrag och åtgärdande av mindre skador på lädersömmar och foder utförs framgångsrikt och med stor omsorg av vår personal. Vi kan även reparera skador på innertak eller suffletter med största noggrannhet.

5. Service av bucklor och hagelskador

Ägarna till bilar som står parkerade bredvid lämnar ibland otrevliga minnesmärken på din bil. Även stormar och hagel kan lämna små bucklor efter sig. Vi kan ta bort dessa åt dig till ett attraktivt pris med hjälp av expertkompetens och modern utknackningsteknik som vanligtvis inte ens kräver omlackering.