Porsche Club Holland

De Porsche Club Holland (anno 1956) behoort tot de oudste Porsche clubs ter wereld. Onder de ca. 200 leden bevinden zich bezitters van alle typen Porsches. De evenementen die worden georganiseerd zijn vooral gericht op het rijden. Er is veel aandacht voor rijvaardigheidstrainingen en er zijn regelmatig sportieve evenementen met slalom- en/of circuitrijden. Uiteraard ontbreken ook de toerevenementen en puzzelritten niet op de agenda van Porsche Club Holland. Het jaar wordt traditioneel afgesloten met een feestavond. Gezelligheid en onderlinge vriendschap staan bovenaan als doelstellingen van de PCH.

Het clubmagazine wordt maandelijks als e-magazine uitgebracht en daarnaast verschijnt elk jaar een luxe uitgevoerd jaarboek.

Een informatie pakket kan worden aangevraagd via de website: www.porsche-club-holland.nl. Aspirant-leden kunnen zich via de website aanmelden. Elke bezitter van een Porsche kan zich vrijblijvend aanmelden voor een evenement om de sfeer binnen de Porsche Club Holland te komen proeven, zonder eerst lid te worden.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met:

Secretariaat PCH
Postbus 284
4140 AG LEERDAM
Tel: 0637 009 864
Fax: 0345 599 891

E-mail: secretariaat@porsche-club-holland.nl

Website: www.porsche-club-holland.nl