Nederlandse Porsche Club

De in 1981 opgerichte Nederlandse Porsche Club is de grootste officieel door Porsche AG erkende algemene Porsche club in Nederland. Alle types en uitvoeringen Porsche modellen zijn welkom en voor iedere Porsche rijder wordt er wel een evenement georganiseerd dat hem zal aanspreken.

Dit varieert van (meerdaagse) toertochten in binnen- en buitenland, sociale evenementen (bijv. Nieuwjaarsreceptie, bedrijfsbezoeken), technische avonden. Binnenlandse evenementen worden verspreid over het land georganiseerd.

Aan het sportieve aspect van de Porsche wordt aandacht besteed door middel van de zogeheten Car Control Dagen, Rijvaardigheidstrainingen en circuitdagen op circuits in binnen- en buiten Nederland.

De Anti Kerstverveling is binnen de NPC een begrip. Op Tweede Kerstdag kunnen de leden hun Porsche eens lekker uitlaten op het circuit in Zandvoort terwijl ze toch op tijd terug kunnen zijn bij familie voor het Kerstdiner.

Jaarlijks worden door de club ca. 20 evenementen georganiseerd. Leden ontvangen per jaar vier keer het full-colour glossy “NPC magazine”. Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan gerust contact op via het e-mail adres:
secretaris@nederlandse-porsche-club.nl

De website:
www.nederlandse-porsche-club.nl