Porsche Classic

Modellen

Originele onderdelen

Porsche - Product Highlights

Product Highlights

Meer informatie
Porsche Classic Check

Porsche Classic Check

Met de Classic Check weet u binnen 15 tot 30 minuten waar u aan toe bent. Uw Porsche wordt door onze experts volledig nagelopen en gecontroleerd. Lees meer over de gratis Porsche Classic Check.

Meer informatie
Porsche Originele Onderdelen Catalogus

Porsche Originele Onderdelen Catalogus

De fascinatie die Porsche heet is tijdloos. Waarom? Omdat meer dan twee derde van alle Porsche modellen die ooit gebouwd zijn, vandaag de dag nog rond rijden. Dat zegt alles over Porsche. En over de passie van de bestuurders. Met de productie en levering van Porsche Classic Originele Onderdelen...

Meer informatie

Porsche Classic Parts Explorer

Porsche - Zoek. Klik. Resultaat.

Zoek. Klik. Resultaat.

U kan nu eenvoudig en snel originele wisselstukken voor uw classic voertuig opzoeken via de nieuwe Porsche Classic Parts Explorer. Ongeacht of u zoekt per model, type of modeljaar, u ontdekt in een paar muisklikken originele stukken voor het desbetreffende voertuig. Elk jaar worden ongeveer 300 opnieuw uitgebrachte onderdelen online gezet, vanzelfsprekend samen met alle relevante details. Naast onderdeelnummers en foto’s, vindt u een brede waaier aan nuttige informatie over elk product en met specifieke gebruiksscenario’s.

Zoals u reeds kan vermoeden, er is een schat aan informatie te ontdekken. Waarom niet meteen aan je ontdekkingstocht beginnen en achterhalen welke opnieuw uitgebracht onderdelen beschikbaar zijn voor uw Classic voertuig. Het loont de moeite om regelmatig opnieuw een kijkje te komen nemen. Ons aanbod breidt zich tenslotte steeds verder uit. We kijken uit naar uw volgend bezoek.

Meer informatie

Porsche Classic Partners

De beste geluiden uit meer dan 6 decennia. U kunt ze allemaal beluisteren bij uw Porsche Classic dealer.

De beste geluiden uit meer dan 6 decennia. U kunt ze allemaal beluisteren bij uw Porsche Classic dealer.

Porsche breidt haar Classic expertise verder uit. Geselecteerde Porsche Centra zijn Porsche Classic dealers of gaan dat worden. Ervaren experts zullen beschikbaar zijn om uw eventuele vragen te beantwoorden, en uw klassieke auto zal in goede handen zijn.

Meer informatie

Vakbeurzen en evenementen

Porsche - Techno Classica Essen (12-16 april 2023)

Techno Classica Essen (12-16 april 2023)

De Techno Classica in Essen is 's werelds grootste motorshow voor vintage, klassieke en prestige auto's, motorsport, motorfietsen, onderdelen en restauratie. De Essen Motorshow is daarom het internationale ontmoetingspunt voor enthousiastelingen van klassieke auto's en vintage.

Porsche - Le Mans Classic

Le Mans Classic

Sinds het begin in 2002, heeft de 'Le Mans Classic', die elke twee jaar wordt gehouden, zichzelf opgewerkt tot 's werelds grootste en ultieme klassieke autorace. Hier verzamelt zich regelmatig de internationale race- en automobielscene om de historische klassiekers te verheerlijken op dit legendarische Franse racecircuit.

Meer informatie
Porsche - AvD Oldtimer Grand Prix

AvD Oldtimer Grand Prix

Als u historisch racen en sportauto's in actie wilt ervaren, mag u de AvD Oldtimer Grand Prix niet missen. Elk jaar trekt dit boeiende evenement op de Nürburgring duizenden liefhebbers van klassieke auto's naar de Eifelregio. Fans van het merk Porsche ervaren daar niet alleen een zinderende sfeer van het racecircuit, maar ook een overvloed aan fascinerende informatie over alles wat Porsche betreft.

Meer informatie
Porsche - Goodwood Revival (16-18 september 2022)

Goodwood Revival (16-18 september 2022)

De Goodwood Revival, die sinds 1998 op het Goodwood Motor Circuit wordt gehouden, is een zeer bijzondere ervaring. Dit wereldberoemde evenement van pre-1966 raceauto's geeft bezoekers een glimp in de jaren 40, 50 en 60. De vintage en klassieke races op het authentieke circuit, wat niet wordt gebruikt voor moderne motorsport, zorgen niet alleen voor het spectaculaire aanbod: bezoekers gaan ook gekleed als in die tijd en dompelen zich onder in een andere wereld en brengen de oude tijden tot leven.

Meer informatie

Documenten & Historisch materiaal

Porsche bandengoedkeuringen

Porsche bandengoedkeuringen

Porsche voert intensieve bandenontwikkelingen en tests uit en publiceert geregeld lijsten met door de fabrikant goedgekeurde zomer- en winterbanden voor alle nieuwe auto's. Porsche publiceert ook geregeld lijsten met goedgekeurde banden voor klassiekers. Om deze reden worden er meer dan 150 verschillende sets banden getest op veel verschillende eigenschappen, op de relevante originele auto's.

ORIGINALE – De Porsche Classic catalogus

ORIGINALE – De Porsche Classic catalogus

In de Porsche Classic-catalogus "ORIGINALE" presenteren we een selectie van producthighlights en innovaties uit het assortiment van Porsche Classic-reserveonderdelen en -accessoires. We vertellen u ook enkele interessante details over bepaalde producten, namelijk de geschiedenis van de productie- en testprocedures. Elk origineel onderdeel heeft zijn eigen spannende verhaal te vertellen.

Meer informatie
Porsche Classic Motorolie – veelgestelde vragen en woordenboek

Porsche Classic Motorolie – veelgestelde vragen en woordenboek

Hier vindt u alle achtergrondinformatie alsmede antwoorden op veel gestelde vragen over het onderwerp motorolie: U zult hier ook een uitleg vinden van de terminologie en kenmerken van de verschillende soorten motorolie, de eisen voor motorolie en de ontwikkeling ervan.

Meer informatie

Contact

Algemene vragen/Auto-informatie/Certificaten
Telefoon: + 49 (0) 1805 - 356 911
E-mail: contact@porsche.de

Originele Classic onderdelen/reparaties
Hierover kan uw Porsche Centrum meer vertellen.

Classic fabrieksrestauratie
Telefoon: + 49 (0) 711-911-27-150
E-mail: classic-service@porsche.de