Porsche 968

Porsche 968

De laatste ontwikkelingsfase van 4-cilinder transaxle modellen bij Porsche werd geïnitieerd met de 968 in modeljaar 1992.

De meeste carrosseriedelen van de opvolger van de 944 S2 werden overgenomen van het vorige model. Echter, in het bijzonder het front van de 968 was veel moderner, en dat gaf een blik in de toekomst naar het frontdesign van de latere 911 (model 993).

Een 6-versnellings handgeschakelde transmissie en een tiptronic transmissie waren voor het eerst beschikbaar voor de 968. Dit model luidde voor het eerst de VarioCam in (variable intake camshaft control).

De 968 was leverbaar als Coupé en Cabriolet.

Modelversies

968, 968 Cabriolet (1992 - 1995)

Kenmerken
Opklapkoplampen met zichtbare lenzen // glazen achterklep met achterspoiler in carrosseriekleur // voor- en achterbumper van vervormbaar kunststof // buitenspiegels in Cup design // portiergrepen in carrosseriekleur // kunststof dorpelverbreders in carrosseriekleur // volledig rode achterlichten

Cabriolet: Achterklep van plaatstaal, stoffen kap met elektrische bediening

Originele onderdelen & downloads

Porsche Originele Onderdelen Catalogus
Porsche Originele Onderdelen Catalogus
Porsche - ORIGINALE
ORIGINALE

Porsche Classic Parts Explorer

Porsche - Zoek. Klik. Resultaat.

Zoek. Klik. Resultaat.

U kan nu eenvoudig en snel originele wisselstukken voor uw classic voertuig opzoeken via de nieuwe Porsche Classic Parts Explorer. Ongeacht of u zoekt per model, type of modeljaar, u ontdekt in een paar muisklikken originele stukken voor het desbetreffende voertuig. Elk jaar worden ongeveer 300 opnieuw uitgebrachte onderdelen online gezet, vanzelfsprekend samen met alle relevante details. Naast onderdeelnummers en foto’s, vindt u een brede waaier aan nuttige informatie over elk product en met specifieke gebruiksscenario’s.

Zoals u reeds kan vermoeden, er is een schat aan informatie te ontdekken. Waarom niet meteen aan je ontdekkingstocht beginnen en achterhalen welke opnieuw uitgebracht onderdelen beschikbaar zijn voor uw Classic voertuig. Het loont de moeite om regelmatig opnieuw een kijkje te komen nemen. Ons aanbod breidt zich tenslotte steeds verder uit. We kijken uit naar uw volgend bezoek.

Meer informatie

Productkenmerken