Porsche Classic dealers

Porsche Classic dealers

Porsche Classic toont de wereld de weg vooruit

Bij Porsche betekent traditie het kennen van onze wortels en dan één stap verder gaan.

Voor ons zijn traditie en innovatie nauw met elkaar verbonden. Meer dan 70% van alle ooit gebouwde Porsche modellen rijden nog steeds rond en hebben een bepalende rol bij het creëren van de fascinatie van het merk.

Er is bij Porsche Classic veel aan gelegen om de levensduur van uw klassieke Porsche te verlengen.

Bij uw Porsche Classic dealer zult u experts vinden die service en advies combineren met de relevante expertise en voldoende enthousiasme.

Porsche Classic laat ook haar standaards zien: een Classic Corner in de showroom van de Porsche Classic dealer toont meteen dat u en uw klassieke auto op het juiste adres zijn.

Porsche Classic dealers organiseren speciale Classic evenementen en houden hun klanten op de hoogte over alles met betrekking tot Porsche Classic, zoals nieuw verkrijgbare onderdelen.

Wat kunt u verwachten van een Porsche Classic dealer

De Porsche Classic dealer kan op het eerste gezicht als zodanig worden herkend

Een Porsche Classic vlag die aan de voorzijde wappert geeft aan dat de Classic klanten en hun auto's op het juiste adres zijn aangekomen.

De Classic Corner, een merkbeleving

In de showroom kunt u meteen zien dat u op bezoek bent bij een Porsche Classic dealer. De Classic Corner is een visueel hoogtepunt in de showroom, een Classic merkbeleving, specifiek voor Classic klanten.

De Classic Corner, een informatiecentrum

De Classic Corner toont Porsche klassiekers en vitrines met originele Classic onderdelen, Porsche embleemproductie en technische documentatie. Klanten hebben ook de mogelijkheid om door de modelgeschiedenis te bladeren en erachter te komen wat de relatie is tussen de merkwaarden traditie en innovatie.

Classic expertise

Gecertificeerde monteurs, onderdelenverkoopmedewerkers en serviceadviseurs, alsook een Classic contactpersoon zijn beschikbaar om Classic enthousiastelingen ter plekke van advies te voorzien.

Deskundig advies over originele Porsche Classic onderdelen

De Porsche Classic dealer is voor u beschikbaar om alle vragen te beantwoorden over de 60.000 delen die samen het Porsche Classic onderdelenassortiment vormen. Aanvullend zal hij u vertellen over nieuw geïntroduceerde onderdelen en advies geven over technische zaken, zoals de noodzakelijke perifere onderdelen.

Individuele hulp voor klassieke Porsche modellen

Classic klanten en hun auto worden verwelkomd in de Classic directaanname. Gekwalificeerde serviceadviseurs kunnen u vertellen over bijzondere storingsymptomen, en over onderhoud, reparatie en restauratie.

Een prima eerste vereiste voor service volgens de hoogste standaards.

Om de best mogelijke standaards voor onderhoud en reparatie te waarborgen, heeft elke Porsche Classic dealer specialistische kennis gecombineerd met het vereiste speciale gereedschap en de modelspecifieke technische documentatie.

Locations Belgium

Porsche Centre Brussels

Grote Baan 395
B-1620 Drogenbos

Phone : +32 (0)2 / 371 7911

Bezoek onze website

Routebeschrijving

Porsche Centre Brussels

Team

Ons team van technici staat onder leiding van Jean-Yves Villers. Zijn professionele vaardigheden en kennis werden op het hoogste niveau erkend door Porsche AG, dat wereldwijd het programma “Certified Porsche Classic Technician” hanteert. Dat biedt een theoretisch en praktisch kader voor de permanente opleiding van alle Porsche-technici. Niemand kent een Porsche Classic beter dan onze gespecialiseerde techniekers. Onder het toeziend oog van Jean-Yves wordt elk voertuig met het grootste professionalisme onder handen genomen.

Porsche Centre Brussels

Jean-Yves Villers
Classic supervisor

Phone : +32 (0)2 / 371 7906
E-Mail : jean-yves.villers@pcb.porsche.be

Porsche Centre Brussels

Emanuel Gilbert
Classic mechanic

Phone : +32 (0)2 / 371 7906

Porsche Centre Brussels

Frank De Broyer
Classic mechanic

Phone : +32 (0)2 / 371 7906

Porsche Centre Brussels

Reparatie, onderhoud, volledige of gedeeltelijke restauratie, mechaniek, koetswerk, bekleding, elektronica,… Bij Porsche Centre Brussels kunt u terecht voor elk type werkzaamheid. Onze Classictechnici hebben specifieke vaardigheden vergaard om perfect overweg te kunnen met de 356, 911, 924, 928, 944, enzovoort.

Brochure

Lees meer over de Porsche Classic dealers.

Porsche Classic Partners brochure