Soul, electrified. - Porsche E-Performance.
Soul, electrified.
Porsche E-Performance.
Porsche E-Performance
 

Porsche E-Performance är det övergripande konceptet för alla våra elektrifierade bilar. Läs om modellerna och ta del av vår syn på hur elektrifiering kan skapa fantastiska sportbilar. Det går snabbt nu!

Taycan – den första helt elektriska Porschen.

Taycan är redo för framtiden tack vare sitt innovativa helhetskoncept. Den kännetecknas av de egenskaper som alltid har varit avgörande för alla Porsche-bilar: äkta passion och maximal körglädje.

Taycan-modeller
Denna sportsedan med fyra dörrar är ett unikt paket som erbjuder typisk Porsche-prestanda och uppkoppling med användbarhet i vardagen. Samtidigt sätter mycket avancerade produktionsmetoder och Taycans funktioner och egenskaper nya standarder inom hållbarhet och digitalisering.

Upptäck mer

Prestanda, G-krafter, adrenalinkickar. Detta är våra traditionella värderingar. Men vad tänker vi på Porsche på idag när vi tittar på morgondagen? Vi tänker på framtidens sportbil, så klart. Helt kompromisslös. Med ett övergripande koncept som kombinerar maximal körglädje, sofistikerad laddningsinfrastruktur och banbrytande uppkoppling. Och med dig i den ledande rollen: som förare av din sportbil.

Cayenne E-Hybrid-modeller
Hybridteknik för racerbanan. Med plats för hela teamet. Den är en av de första laddhybriderna i sitt segment. Och en av de mest kraftfulla. 340 kW (462 hk) och en topphastighet på 253 km/h trycker upp till fem sportbilsentusiaster långt tillbaka i sina säten.

Upptäck mer

Panamera E-Hybrid-modeller
Prestanda, verkningsgrad och komfort. Inga om och men. Med Panamera 4 E-Hybrid-modellerna har våra tekniker bevisat att mod är den viktigaste drivkraften av alla. För att bryta mot konventioner. För att ändra perspektiv. Och för att få fantastiska saker att hända.

Upptäck mer

Magasinet E-Performance.

Upptäck vårt magasin E-Performance och upplev fascinerande bakgrundsrapporter, exklusiva intervjuer samt trender och utveckling inom elektrisk mobilitet.

Livsstil
Hunter of the moment. Completely relaxed when energised.
Livsstil
Porsche and Lucasfilm present starship design
Livsstil
Star Wars x Porsche
Produkter
Fast-Forward
Produkter
The proportions of the Taycan are unique
Porsche bakom kulisserna
Engine Plant
Produkter
Driving modes