Porsche - Reparationer
Reparationer
 

Reparationer

Reparationer

Vår Porsche Classic-fabriksrestaureringsanläggning på Porsche Experience Center i Atlanta erbjuder reparations- och restaureringstjänster för alla Porsche Classic-kundbilar – från de tidiga 356-modellerna till den första generationen av vattenkylda 911 (typ 996), Boxster (typ 986) och Carrera GT.

Vårt mål är att hålla din klassiska bil på vägen och i så gott som nyskick. Vi använder oss av Porsche Classic-originaldelar för att säkerställa komponenternas kvalitet och ursprungliga karaktär. I vår maskinverkstad använder vi både moderna och tidsenliga verktyg och tekniker. Entusiastiska och kunniga ägare av klassiska Porsche-modeller lägger stor vikt vid att upprätthålla sin klassikers prestanda och värde. Detta är anledningen till att våra tekniker på Atlanta-anläggningen är stolta över att upprätthålla integriteten hos motorn, växellådan och chassit i klassiska Porsche-bilar, samtidigt som deras prestanda och utseende återställs till nyskick.

Nolltolerans som inte lämnar någonting åt slumpen.
Kvalitet är inte något vi tar lätt på.

Det handlar om att förstå vad kundens slutmål är. På vår Porsche Classic-fabriksrestaureringsanläggning i Atlanta ser vi därför till att slutföra alla reparationer samtidigt som vi uppfyller kundens vision. Vi ser till helheten och tar regelbundna inspektioner och underhåll på lika stort allvar som restaurering. Även här gäller samma krav på noggrannhet. Din klassiska bil är ju faktiskt unik – och ska förbli så länge än.

Vårt team av experter arbetar flitigt för att underhålla och bevara alla Porsche-klassiker.

Porsche Classic Fabriksrestaurering Atlanta
Telefon: + 1 (0) 888 204 – 7474
E-post: classic.service@porsche.us

Tjänster

1. Motor

Porsche Classic-fabriksrestaureringsanläggningen i Atlanta ser vi till att din klassiska Porsche kommer ut på vägarna igen. Våra specialister, med årtionden av erfarenhet, kan utföra motorunderhåll och reparationer på vilken Porsche Classic-modell som helst.

2. Växellåda

Från en liten läcka till en komplett växellådsreparation – våra specialister utför allmänt underhåll och reparationer på alla Porsche Classic-bilar. Vårt omsorgsfulla hantverk säkerställer fortsatt lång livslängd för din klassiska Porsche.

3. Chassi och fjädring

Teamet på vår anläggning i Atlanta inspekterar och utvärderar skicket på chassikomponenterna på alla bilar som kommer in på verkstaden, och kan utföra alla typer av reparationer samt fullständig restaurering av chassisystemen. Vårt toppmoderna riktningssystem gör att våra experter kan säkerställa att fjädringsinställningen lever upp till Porsches tekniska krav. Vår expertpersonal säkerställer din bils körstabilitet.

4. Interiör och elsystem

Porsche Classic-fabriksrestaureringsanläggningen i Atlanta erbjuder olika nivåer av reparation och renovering för interiören. Vi ersätter sprucket, åldrat läder med kvalitetsläder. Beroende på kundens mål kan vi på begäran även utföra översyn av interiören. Våra experter reparerar eller byter ut kablage med omsorg.

5. Kaross och lack

Våra specialister är utrustade för att klara av alla typer av reparationer på bästa sätt – från mindre hagelskador och bucklor till större kaross- och lackeringsjobb. Vi samordnar direkt med vår Stuttgart-anläggning för att erbjuda våra inhemska nordamerikanska kunder problemfri interkontinental reparation av större kaross- och lackskador. Våra karossreparationer utförs med moderna verktyg och modern testutrustning för att återställa din bil till säkert och så gott som nytt skick. Laserbaserade optiska datormätningssystem och riktbänkar av senaste generationen möjliggör arbete med högsta möjliga precision. Våra lackexperter utför exakta lackmatchningsreparationer. Vid små bucklor och stormskador kan vi vanligtvis åtgärda bristerna utan att behöva lackera om.