Porsche - Kvalitet.
Kvalitet.
 

Kvalitet.

Vi er stolte av våre teknikere, ingen kjenner en Porsche bedre enn dem. Eksepsjonelle krav stilles til mekanikk og karosseri for hver enkel bil som skal leve opp til Porsche Approved. Dette er en del av den inngående prosessen med å preparere bilen før et salg. Det gir deg en forsikring om at din nye Approved pre-owned Porsche har gjennomgått service og gjennomgang som gjør at den kvalifiserer til å bære navnet og møte kravene om standard du forventer av oss.

Vi lar alle Apprived pre-owned Porsche gjennomgå en omfattende 111-punkts mekanisk sjekk som sikrer en fullverdig gjennomgang av mekanikken. Den strekker seg fra ABS til dekkene, vinduspussere til sikkerhetsbelter, i jakten på svar vil våre teknikere snu alle steiner. Og hvis noe må byttes, vil vi selvfølgelig benytte kun 100 prosent originale deler fra Porsche.

Om det er behov, vil vi utføre en full service - også av det elektriske ned til minste detalj. Og som du forventer av Porsche er det ikke slutt med inspeksjonene, vi sørger for en full rengjøring med sluttkontroll.

Porsche Kvalitet. - Kvalitet.

Kvalitet

Porsche Kvalitet. - Assistanse

Assistanse

Porsche Kvalitet. - Porsche Finans

Porsche Finans