Porsche Approved Pre-owned.
 

Porsche Approved occasievoertuigen

Porsche Approved Pre-owned.Porsche Approved Pre-owned.Porsche Approved Pre-owned.

Gegarandeerde passie.

Een Porsche blijft altijd een Porsche. Onze Porsche Approved occasievoertuigen zijn nog net zo opwindend als op de eerste dag. Ze ademen de passie waarmee we ze op 111 punten hebben getest. Ze laten uw hart sneller kloppen omdat we er met hart en ziel aan gewerkt hebben. En met onze Porsche Approved Garantie hoeft u zich geen zorgen te maken.

Dat maakt het verschil.

Porsche - 111-punten check up.

111-punten check up.

Dat maakt het verschil. Voor onze Porsche Approved occassievoertuigen gaan we een stap verder. Onze technici controleren aan de hand van een 111-punten checklist nauwgezet de staat en functionaliteit van het complete voertuig, alsmede de volledige documentatie en historie. Dit creëert meer dan alleen een bewijs van kwaliteit, het creëert vertrouwen en blijvende waarden.

Porsche - Voorbereiding van het voertuig.

Voorbereiding van het voertuig.

Niets ontsnapt aan de ogen van onze technici. Een hele reeks functionaliteiten wordt gecontroleerd en indien nodig worden reparaties uitgevoerd met originele Porsche onderdelen. Ook aan de visuele voorbereiding van de auto wordt veel aandacht besteed. Gedreven door passie en perfectie brengen wij onze Porsche Approved occasievoertuigen zoveel mogelijk terug in de originele staat.

Porsche Approved Garantie.

Porsche Approved Garantie.

Elke gecertificeerde tweedehands wagen krijgt ten minste 12 maanden Porsche Approved Garantie en/of de bestaande garantie voor nieuwe auto's, alsmede Porsche Assistance. De Porsche Approved Garantie dekt alle onderdelen en biedt hetzelfde niveau van betrouwbaarheid als onze garantie voor nieuwe voertuigen. Porsche Assistance garandeert ondersteuning en mobiliteit in geval van pech, een ongeval of diefstal.

Porsche E-Performance.

Porsche E-Performance.

Porsche Approved omvat zowel volledig elektrische als plug-in hybride modellen. De speciaal aangepaste 111-puntencontrole omvat onder meer een controle van de hoogspanningsaccu. Uw Porsche Centre biedt ook advies en ondersteuning bij de installatie van de laadaccessoires thuis.

Porsche Financial Services.

Porsche Financial Services.

Maak uw droom van een sportwagen waar met op maat gemaakte financierings- en leaseaanbiedingen van Porsche Financial Services. Bovendien kunt u zich met onze verzekeringsproducten volledig verzekeren tegen schade en met de Porsche Card S profiteren van de voordelen van onze creditcard.

Porsche Tequipment Originele Accessoires.

Porsche Tequipment Originele Accessoires.

Met de hoogwaardige producten van Porsche Tequipment Original Accessories kunt u uw tweedehands auto eenvoudig aan uw wensen aanpassen. Met terugwerkende kracht en eenvoudig. Met producten die perfect zijn voor uw Porsche. En voor u. Vraag het onze medewerkers en laat u inspireren.

Vind uw Porsche.
Ontdek het aantrekkelijke aanbod van tweedehands auto's in uw Porsche Centre en op ons digitaal platform van stock en occasievoertuigen.