Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche Financial Services

Porsche Financial Services

Verzoen passie met rede

Uw Porsche is uw mobiliteitspartner. Wij behartigen alle financiële en administratieve aspecten, zodat u volop kunt genieten achter het stuur. Maak kennis met onze lease- en financieringsformules op maat voor professionelen en particulieren.

Ontdek onze aantrekkelijke leaseaanbiedingen

Onze leaseformules voor zakelijke klanten

Porsche - Verhuur op Lange Termijn*

Verhuur op Lange Termijn*

Behoefte aan mobiliteit en eenvoud? Maak het uzelf gemakkelijk! Met een Verhuur op Lange Termijn beschikt u over een nieuwe Porsche als bedrijfswagen en geniet u van een lichter administratief beheer. Bij afloop van het contract levert u simpelweg uw Porsche terug in. Ondertussen geniet u een complete dienstverlening voor maximaal comfort!

Meer weten
Porsche - Financiële Renting*

Financiële Renting*

Behoefte aan mobiliteit en flexibiliteit? Met een Financiële Renting brengt u het maandelijks bedrag onder bij de algemene kosten als bedrijfslast. Op het einde van het contract, kunt u uw Porsche tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

Meer weten
Porsche - Financiële Leasing*

Financiële Leasing*

Behoefte aan mobiliteit en gemoedsrust? Met een Financiële Leasing schrijft u uw Porsche af op de balans van uw bedrijf. Op het einde van het contract, kunt u uw Porsche tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

Meer weten

Onze financieringsformules voor particulieren

Porsche - AutoCredit

AutoCredit

AutoCredit is een flexibele formule die een financiering en koopoptie combineert, met een gegarandeerde overnamewaarde na afloop van het contract.

Meer weten
Porsche - Klassieke Financiering**

Klassieke Financiering**

Een formule die de betaling van de aankoopprijs van uw Porsche vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug en kent onmiddellijk de som van de maandelijkse afbetalingen.

Meer weten

Multimobiliteit voor zakelijke klanten

Porsche - Multimobiliteit voor zakelijke klanten

Multimobiliteit voor zakelijke klanten

Porsche Financial Services vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 3 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

Meer info

*Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting en Financiële Leasing zijn producten afgesloten bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal van Volkswagen D'Ieteren Finance). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 – 3071 Kortenberg – Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058) en onder-agent van Allia Insurance Brokers NV (FSMA 11420A).

**Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. Adverteerder: Volkswagen D’Ieteren Finance N.V. Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO BE 0841 046 715, RPR : Brussel, rekeningen IBAN : BE 97 48 29 0680 3149 of BE 13 2100 0004 7239. Porsche Financial Services is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance N.V.