Porsche Financial Services

Verzoen passie met rede

Uw Porsche is uw mobiliteitspartner. Wij behartigen alle financiële en administratieve aspecten, zodat u volop kunt genieten achter het stuur. Maak kennis met onze lease- en financieringsformules op maat voor professionelen en particulieren.

Ontdek onze aantrekkelijke leaseaanbiedingen

Onze leaseformules voor zakelijke klanten

Porsche - Verhuur op Lange Termijn¹

Verhuur op Lange Termijn¹

Behoefte aan mobiliteit en eenvoud? Maak het uzelf gemakkelijk! Met een Verhuur op Lange Termijn beschikt u over een nieuwe Porsche als bedrijfswagen en geniet u van een lichter administratief beheer. Bij afloop van het contract levert u simpelweg uw Porsche terug in. Ondertussen geniet u een complete dienstverlening voor maximaal comfort!

Meer weten
Porsche - Financiële Renting¹

Financiële Renting¹

Behoefte aan mobiliteit en flexibiliteit? Met een Financiële Renting brengt u het maandelijks bedrag onder bij de algemene kosten als bedrijfslast. Op het einde van het contract, kunt u uw Porsche tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

Meer weten
Porsche - Financiële Leasing¹

Financiële Leasing¹

Behoefte aan mobiliteit en gemoedsrust? Met een Financiële Leasing schrijft u uw Porsche af op de balans van uw bedrijf. Op het einde van het contract, kunt u uw Porsche tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

Meer weten

Onze financieringsformules voor particulieren
Let op, geld lenen kost ook geld.

Porsche - AutoCredit²

AutoCredit²

AutoCredit is een flexibele formule die een financiering en koopoptie combineert, met een gegarandeerde overnamewaarde na afloop van het contract.

Meer weten
Porsche - Klassieke Financiering³

Klassieke Financiering³

Een formule die de betaling van de aankoopprijs van uw Porsche vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug en kent onmiddellijk de som van de maandelijkse afbetalingen.

Meer weten

Multimobiliteit voor zakelijke klanten

Porsche - Multimobiliteit voor zakelijke klanten

Multimobiliteit voor zakelijke klanten

Porsche Financial Services vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 3 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

Meer info

(1) Verhuur op Lange Termijn, Financiële Leasing en Financiële Renting zijn producten afgesloten bij D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058). IBAN: BE10 0016 0246 9504. info@vdfin.be.

(2) AutoCredit is een lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag, aangeboden door Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., kredietgever, KBO 0841 046 715. Op het moment van ondertekening van deze lening op afbetaling, zal D'Ieteren Lease n.v. (Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR Leuven - KBO 0402623937), een dochteronderneming van Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., u een verkoopoptie aanbieden waarmee zij zich ertoe verbindt om aan het einde van de lening en onder bepaalde voorwaarden uw voertuig over te kopen voor een prijs die gelijk is aan het laatste termijnbedrag die verschuldigd is onder de lening op afbetaling en deze prijs aan Volkswagen D'Ieteren Finance te betalen als volledige of gedeeltelijke betaling van de nog verschuldigde laatste maandelijkse betaling.

(3) Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen.

Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Porsche Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.