Soul, electrified.

Porsche E-Performance.

Prestaties, G-krachten, adrenalinestoten. Het zijn onze traditionele waarden. Maar hoe kijken wij bij Porsche vandaag naar de toekomst? De toekomst van de sportwagen meer precies. Zonder enig compromis. Met een totaalconcept dat maximaal rijplezier combineert met een geavanceerde laadinfrastructuur en baanbrekende connectiviteit. U krijgt hierin onveranderlijk het commando: als bestuurder van uw sportauto.

Eén platform voor alles.

Laadinfrastructuur

Porsche E-Performance omvat ook de infrastructuur: handige laaduitrusting en ingenieuze laadmogelijkheden voor thuis en onderweg. Verschillende duizenden publieke laadmogelijkheden wereldwijd maken dat u behouden uw bestemming bereikt. Altijd. Overal.

Apps en diensten

Onze apps en diensten leggen de link tussen u en uw Porsche. Zo kan u bijvoorbeeld laadpunten opzoeken, maar ook verschillende voertuigfuncties zoals de resterende laadduur via de Porsche Connect-app checken en beheren.

Grensverleggend voertuigconcept

Het verbindt eigenschappen die op het eerste gezicht onverenigbaar zijn: maximale prestaties en een laag verbruik. De basis hiervoor is een hecht systeem: van de hybride aandrijving over de on demand rijmodi tot en met de ergonomische bediening van de voertuigfuncties. En in de nabije toekomst: een systeem dat de sportwagenervaring naar een ongezien niveau tilt. Met de Porsche Taycan.

Laadinfrastructuur.

Porsche E-Performance omvat ook de infrastructuur: handige laaduitrusting en ingenieuze laadmogelijkheden voor thuis en onderweg. Verschillende duizenden publieke laadmogelijkheden wereldwijd maken dat u behouden uw bestemming bereikt. Altijd. Overal.

De nieuwe Taycan.

De conceptstudies Mission E en Mission E Cross Turismo geven aan hoe wij een nieuw tijdperk zien. Ze weerspiegelen onze visie op een volledig elektrische sportauto. Een visie die op het punt staat om in de vorm van de Taycan vertaald te worden naar een auto voor de openbare weg. Dit is de allereerste elektrische sportauto met een Porsche-ziel.

Soul, electrified.
De ziel heeft vele facetten. Ze is veranderlijk en constant in beweging. Bij de Porsche Taycan laat ze zich zien door een glimlach die een maximum aan enthousiasme uitstraalt. Of door de drang naar vrijheid achter het stuur van de nieuwe Taycan Cross Turismo, die zich ook buiten de gebaande paden thuis voelt.

Ontdek meer

Plug-inhybridemodellen.

Onze plug-inhybridemodellen combineren twee aandrijflijnen die elkaar op een ideale manier aanvullen. De verbrandingsmotor bouwt zijn vermogen en koppel op naarmate de auto snelheid maakt. Het maximumkoppel van een elektrische motor is meteen beschikbaar. Voor u vertaalt zich dit in optimale prestaties. Met een druk op de knop.

Cayenne E-Hybrid-modellen
Hybride technologie voor het circuit. En met voldoende ruimte voor de hele pit-crew. Een van de eerste plug-inhybrides in zijn segment. En een van de krachtigste. 340 kW (462 pk) en een topsnelheid van 253 km/u drukken tot vijf sportwagenliefhebbers diep in hun stoel.

Ontdek meer

Panamera E-Hybrid-modellen
Prestaties, efficiëntie en comfort. Geen ‘als’ of ‘maar’. Met de Panamera 4 E-Hybrid-modellen bewijzen onze ingenieurs dat moed de allerbelangrijkste drijfveer is. De moed om te breken met regels. Om alles vanuit een andere hoek te bekijken. En om geweldige dingen te realiseren.

Ontdek meer

E-Performance-magazine.

Ontdek ons E-Performance-magazine en verdiep u in fascinerende achtergrondinformatie en exclusieve interviews. Het magazine houdt u ook op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen rond elektrische mobiliteit.

e-performance
Prestaties onder hoogspanning.
e-performance
Het zit hem in de mix: een successtory
e-performance
3,4 seconden
e-performance
Porsche E-Performance
e-performance
Concept
e-performance
Rijmodi
e-performance
Porsche Connect
e-performance
Energie

Ontdek Porsche E-Performance.

Ontdek meer over Porsche E-Performance, elektromobiliteit en de sportwagen van de toekomst.