Ontdek elektromobiliteit met Porsche E-Performance. - Vol emotie.
Ontdek elektromobiliteit met Porsche E-Performance.
Vol emotie.
Elektromobiliteit met Porsche E-Performance.
 

Onze passie voor sportwagens drijft ons. Met Porsche E-Performance, ons opwindende elektromobiliteitsconcept, zetten we een nieuwe stap naar de mobiliteit van de toekomst. En we combineren de elektrische en plug-in hybride modellen van Porsche met een geavanceerde oplaadinfrastructuur. Voor meer alledaagse prestaties en meer duurzame mobiliteit.

Macan Dream List
Zelden heeft de komst van een nieuwe Porsche zoveel mensen aan het dromen gezet als die van de nieuwe, 100% elektrische Macan

Schrijf u nu in op de Macan Dream List om in primeur exclusieve informatie en voordelen te ontvangen: een glimp van zijn nieuwe design, deelnemen aan de Live Stream van de lancering en nog veel meer!


Kom de elektrische Porsche-ervaring beleven in uw Porsche Centre: warm aanbevolen. U ontdekt er onder meer de sportiefste van alle elektrische wagens, die ook een breed scala aan personaliseringsmogelijkheden biedt.

E-Performance modellen.

Zoek de oplaadpunten op je route met behulp van de Porsche Charge Map.

De Porsche Charge Map toont je de beschikbare oplaadpunten op je route. Zo kun je je oplaadpunten plannen op basis van de actieradius van je elektrische auto.

Opladen van 100% elektrische modellen.
Elektromobiliteit betekent een goede oplaadinfrastructuur: als bestuurder van een volledig elektrische Porsche heb je toegang tot een goed onderhouden netwerk van oplaadstations. Thuis, onderweg, bij openbare oplaadpunten en bij aankomst op je bestemming. Onderweg heb je ook toegang tot snellaadstations, waar je je auto snel kunt opladen met gelijkstroom, ook wel DC-opladen genoemd.

Opladen van 100% elektrische modellen

Plug-in hybride modellen opladen.
Je kunt je plug-in hybride thuis opladen. Als je onderweg bent, zijn er openbare AC-laadpunten beschikbaar. AC-opladen wordt ook wel AC-laden genoemd.

Plug-in hybride modellen opladen

Opladen – overzicht

Porsche biedt een breed scala aan individuele oplaadoplossingen die passen bij je dagelijkse leven. Thuis kun je comfortabel en gemakkelijk opladen met intelligente thuislaadoplossingen. Op reis kun je profiteren van een uitgebreid, veilig snellaadnetwerk. Wanneer u op uw bestemming aankomt, kunt u uw voertuig gratis opladen bij onze exclusieve partners. Ontdek opladen met Porsche.

Vragen en antwoorden.

Belangrijke informatie over elektromobiliteit
Waar kan ik mijn Porsche opladen?

Je kunt je Porsche gemakkelijk opladen in verschillende alledaagse situaties: thuis, onderweg en op je bestemming.

Voor thuisladen is er een reeks Porsche oplaadapparatuur beschikbaar. Om erachter te komen welke oplaadoplossing voor jou geschikt is, kun je de Porsche Oplaad Pre-Check doen, die beschikbaar is op https://www.porsche.com/countries/charging-check. Meer informatie is verkrijgbaar bij uw Porsche Service Center.

Afhankelijk van het land biedt de Porsche Charging Service u een overzicht van het opladen onderweg en op uw bestemming. Je krijgt uniforme toegang tot openbare oplaadpunten en wordt centraal gefactureerd via de Porsche Charging Service. Denk hierbij aan oplaadpunten op snelwegen, in de stad en bij je Porsche Service Center. Op geselecteerde bestemmingen, zoals luxe hotels, kun je je auto gratis opladen bij Porsche Destination Charging.

Moet ik mijn Porsche altijd volledig opladen?

Nee, je hoeft de hoogvoltage accu van je Porsche niet altijd volledig op te laden. Gedeeltelijk opladen van je Porsche leidt niet tot capaciteitsverlies ('geheugeneffect') en verkort de levensduur van je hoogspanningsaccu niet.

Bovendien neemt de oplaadsnelheid af naarmate het oplaadniveau van de hoogspanningsaccu toeneemt. Je kunt dus tijd besparen door de batterij slechts tot ongeveer 80% op te laden of tot je de actieradius hebt bereikt die je nodig hebt.

Bovendien spaar je de batterij door hem slechts tot 20% te laten ontladen en hem dan langzaam op te laden tot 80%.

Hoeveel actieradius heeft mijn Porsche?

De actieradius wordt beïnvloed door een aantal factoren, waaronder rijstijl, comfortfuncties, aerodynamica en wegomstandigheden. De belangrijkste factor is je rijstijl: milieuvriendelijk en vooruitstrevend rijden helpt om remenergie terug te winnen, waardoor de actieradius toeneemt. Daarnaast kun je de intensiteit van je comfortfuncties, zoals airconditioning en verwarming, verminderen en indien nodig alleen opbouwelementen monteren die een impact hebben op de aerodynamica (zoals dakkoffers).

Waar moet ik op letten als ik naar het buitenland reis?

Nationale voorschriften en goedkeuringen kunnen het gebruik van oplaadapparatuur in het buitenland beperken. Informeer bij de gebruiksaanwijzing en je Porsche Center of je apparatuur geschikt is voor het land of dat je aanvullende apparatuur nodig hebt.

E-Performance magazine.

Dompel uzelf onder in de wereld van elektromobiliteit: in ons magazine vindt u spannende artikelen en exclusieve interviews over de elektrische wagens van Porsche, trends en ontwikkelingen op het gebied van elektromobiliteit en onze visie op de wagen van de toekomst.

Product
Avontuur en veel ruimte
Lifestyle
Laat ons een boswandeling maken
Lifestyle
24 uur vrede
Porsche - Hulp en contact.

Hulp en contact.

In onze rubriek Hulp en contact vind je alle belangrijke informatie en contactmogelijkheden voor het beantwoorden van je vragen over elektromobiliteit bij Porsche.