Porsche Tequipment originele accessoires

Altijd al onze favoriete hobby: accessoires voor jeugddromen.

Met meer dan 25 jaar ervaring en knowhow staan de Porsche Tequipment originele accessoires altijd garant voor hetzelfde: kwaliteit van Porsche niveau. Ontwikkeld met het totaalconcept van de auto voor ogen en perfect op uw Porsche afgestemd. Hoogwaardige producten waarmee u uw Porsche eenvoudig aan uw wensen kunt aanpassen. Achteraf en eenvoudig. Met producten die perfect bij uw Porsche passen. En bij u.

Porsche Tequipment accessoireprogramma

Filosofie & Geschiedenis

Onze inspiratie.
Met uw Porsche is al één droom in vervulling gegaan. Maar wat zou die droom van een Porsche zijn, als u niet verder kunt dromen? Als er niet genoeg ruimte is voor al uw ideeën? Kortom, als uw Porsche niet net zo uniek zou zijn als uw leven? Een Porsche ook na de aflevering verder verfraaien. Een unieke auto voor iedere dag, maar beslist geen alledaagse auto maken. Dat is onze ambitie. En ook die van veel Porsche liefhebbers.
De vroege jaren '50.
De geschiedenis van individuele behoeften heeft een lange traditie. Al in het begin van de jaren '50 was het idee om het praktische gebruiksgemak van een auto te verbeteren duidelijk zichtbaar. Het beste voorbeeld was de individuele productie van skibagagedragers. In 1972 werd dit idee door de Porsche Onderdelenservice overgenomen. Op dat moment bevatte het assortiment voornamelijk wielnaafafdekkingen en vloermatten.
De uitbreiding van het productaanbod.
Het productaanbod werd snel uitgebreid. Er waren immers meer dan genoeg ideeën voor meer accessoires. Zo werd bijvoorbeeld het eerste windscherm voor Porsche Cabriolet modellen ontwikkeld, dat voor de modellen 944 en 968 als accessoire werd aangeboden. Het assortiment werd ook uitgebreid met praktische oplossingen voor het transport van fietsen, ski's en meer.
1995 – de oprichting van Porsche Tequipment.
De gestaag groeiende vraag naar originele Porsche accessoires rechtvaardigde de volgende stap van de afdeling in 1995: de oprichting van Porsche Tequipment – kort voor 'Technical Equipment'.
Het productaanbod van Porsche Tequipment.
Porsche Tequipment biedt een uitgebreid assortiment accessoires, waarmee u uw auto achteraf kunt personaliseren. Enerzijds is het aanbod praktisch: denk hierbij aan transportsystemen of kinderzitjes die speciaal zijn ontworpen voor bepaalde modellen. Anderzijds zijn er accessoires die zorgen voor meer emotie en rijplezier: van sportuitlaatsystemen tot visuele individaliseringsopties, zoals getinte koplampen en complete wielensets met specifiek design.
Het principe van Porsche Tequipment.
Alle producten van Porsche Tequipment zijn ontwikkeld met het totaalconcept van de auto voor ogen. Door dezelfde ingenieurs en ontwerpers die ook de auto's ontwikkelen. Dit gebeurt voornamelijk in het Porsche ontwikkelingscentrum in Weissach. Net als de auto's zelf worden ook alle accessoires in de ontwikkelingsfase uitgebreid getest. Het gaat hier namelijk om meer dan alleen accessoires: ze maken deel uit van een harmonisch totaalconcept. Ze maken deel uit van een Porsche.
1997 - het eerste eigen wielontwerp.
Wielensets designed by Porsche behoren ook tot de kernproducten van Porsche Tequipment. Ze ontwikkelden zich tot bestsellers van het accessoireprogramma. In 1997 bracht Porsche Tequipment het eerste eigen wielontwerp uit: het 17 inch Dyno wiel voor de Boxster van de eerste generatie. Het wiel – uitsluitend leverbaar voor montage achteraf – werd in nauwe samenwerking met de Porsche ontwerpstudio ontwikkeld. De basis voor veel gezamenlijke ontwikkelingsprojecten.
Autosportaccessoires.
Ook leverbaar sinds 2008: autosportaccessoires van Porsche Tequipment. Uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, inclusief toelating op de openbare weg. Voor buitengewone prestaties en een buitengewone look. Ervaring van meer dan 30.000 gewonnen races, zichtbaar en voelbaar.
E-Performance accessoires.
In 2013 schreef Porsche Tequipment het volgende hoofdstuk: E-Performance accessoires voor de supersportwagen 918 Spyder. Met het aanbod voor de Taycan werd het assortiment verder uitgebreid en de trend gevestigd.
Meer dan 25 jaar kwaliteit van Porsche niveau.
Met meer dan 25 jaar ervaring en knowhow staat Porsche Tequipment altijd garant voor hetzelfde: kwaliteit van Porsche niveau. Ontwikkeld met het totaalconcept van de auto voor ogen en perfect op uw Porsche afgestemd. Hoogwaardige producten waarmee u uw Porsche eenvoudig aan uw wensen kunt aanpassen. Achteraf en eenvoudig. Met producten die perfect bij uw Porsche passen. En bij u.

Emoties per muisklik

Porsche Online Shop

Ontdek onze producten in onze online shop.

Naar de online shop

Ontdekken

Porsche Tequipment accessoirecatalogus

Neem een kijkje in de wereld van Porsche Tequipment. Van modelspecifieke accessoires tot algemene accessoireoplossingen: laat u inspireren door het gevarieerde productprogramma in onze catalogus met Porsche Tequipment originele accessoires.

Download Accessories Catalogue (PDF; 27,8 MB)

Dit is Porsche Tequipment

Porsche - Ontworpen en getest in Weissach
Ontworpen en getest in Weissach
Porsche - Voertuiggarantie blijft onverminderd van kracht
Voertuiggarantie blijft onverminderd van kracht
Porsche - Geschikt voor dagelijks gebruik
Geschikt voor dagelijks gebruik
Porsche - Gepersonaliseerde inbouw achteraf
Gepersonaliseerde inbouw achteraf
Porsche - Originele accessoires
Originele accessoires