111-punten check up

Lees meer over onze 111-puntencontrole:

Voertuigdocumentatie: een goed bijgehouden garantie- en serviceboekje is een belangrijk kwaliteitscriterium. Het zorgt voor vertrouwen – goed uitgevoerd onderhoud is een belangrijke factor voor het waardebehoud van de auto. We controleren de veiligheidsuitrusting en of de gebruikte onderdelen door Porsche zijn goedgekeurd. Voertuigdocumentatie: een goed bijgehouden garantie- en serviceboekje is een belangrijk kwaliteitscriterium. Het zorgt voor vertrouwen – goed uitgevoerd onderhoud is een belangrijke factor voor het waardebehoud van de auto. We controleren de veiligheidsuitrusting en of de gebruikte onderdelen door Porsche zijn goedgekeurd.
Voertuiganalyse: hierbij lezen we het storingsgeheugen uit en verifiëren we de kilometerstand om tellerfraude uit te sluiten. Een belangrijk aspect is de speciale controle van de motor. Hiermee kan beginnende motorschade worden uitgesloten. Voertuiganalyse: hierbij lezen we het storingsgeheugen uit en verifiëren we de kilometerstand om tellerfraude uit te sluiten. Een belangrijk aspect is de speciale controle van de motor. Hiermee kan beginnende motorschade worden uitgesloten.
Interieur: hier voeren we 39 van de 111 controlepunten uit. Het gaat dan vooral om veiligheidsgerelateerde aspecten, maar ook infotainment en multimedia komen aan bod. Tevens checken we verstellingmogelijkheden van het stuur, de stoelen en de veiligheidsgordels. Interieur: hier voeren we 39 van de 111 controlepunten uit. Het gaat dan vooral om veiligheidsgerelateerde aspecten, maar ook infotainment en multimedia komen aan bod. Tevens checken we verstellingmogelijkheden van het stuur, de stoelen en de veiligheidsgordels.
Wielen en banden: de banden zijn een belangrijke veiligheidsfactor. Daarom is een controle ervan buitengewoon belangrijk. De staat van de banden beoordelen we op basis van specifieke kenmerken. Wielen en banden: de banden zijn een belangrijke veiligheidsfactor. Daarom is een controle ervan buitengewoon belangrijk. De staat van de banden beoordelen we op basis van specifieke kenmerken.
Aandrijfsysteem en bodem: hierbij checken we vooral de technische aspecten, die van belang zijn voor de veiligheid, de efficiency en de sportiviteit. Dan gaat het onder meer over de transmissie, radiatoren, remmen, de brandstofvoorziening, het uitlaatsysteem en het onderstel. Aandrijfsysteem en bodem: hierbij checken we vooral de technische aspecten, die van belang zijn voor de veiligheid, de efficiency en de sportiviteit. Dan gaat het onder meer over de transmissie, radiatoren, remmen, de brandstofvoorziening, het uitlaatsysteem en het onderstel.
Buitenzijde voertuig: een frisse look is het visitekaartje van een Porsche. Daarom checken we de staat van de carrosserie en de lak en onderzoeken we of er sprake is van eventuele schades. Buitenzijde voertuig: een frisse look is het visitekaartje van een Porsche. Daarom checken we de staat van de carrosserie en de lak en onderzoeken we of er sprake is van eventuele schades.
Motorruimte: de motor is het hart van een Porsche. Daarom checken we de goede werking van de motor als ook de individuele componenten als de riemen, de accu en andere belangrijke onderdelen. De legendarische Porsche sound is niet te meten – die moet u simpelweg ervaren. Motorruimte: de motor is het hart van een Porsche. Daarom checken we de goede werking van de motor als ook de individuele componenten als de riemen, de accu en andere belangrijke onderdelen. De legendarische Porsche sound is niet te meten – die moet u simpelweg ervaren.
Vloeistoffen: we controleren de niveaus van onder meer motorolie, koel-, rem- en koppelingsvloeistof. Zo nodig vullen we ze bij. Vloeistoffen: we controleren de niveaus van onder meer motorolie, koel-, rem- en koppelingsvloeistof. Zo nodig vullen we ze bij.
Proefrit: een proefrit is het sluitstuk van de 111-punten check. Hierbij controleren we het functioneren van de veiligheids- en assistentiesystemen en daarnaast Porsche typische zaken als wegligging, vermogen en remwerking. Proefrit: een proefrit is het sluitstuk van de 111-punten check. Hierbij controleren we het functioneren van de veiligheids- en assistentiesystemen en daarnaast Porsche typische zaken als wegligging, vermogen en remwerking.