Porsche - Reparaties
Porsche - Reparaties
Porsche - Reparaties

Reparaties

Ons doel: zo goed als nieuw.
Maar met zelfs meer karakter.

Ons doel is het onderhoud en de verzorging van historische Porsche modellen. Door decennia aan ervaring met deze klassieke auto's zijn wij een betrouwbare partner voor de service, reparatie en restauratie van Porsche productieauto's.

De beschikbaarheid van origineel speciaal gereedschap zoals carrosseriekalibers en de directe toegang tot alle technische documentatie en het historische archief, gecombineerd met de vele decennia aan professionele ervaring van onze Porsche Classic experts, geeft u de gemoedsrust wetende dat uw klassieke Porsche bij ons in bijzonder goede handen is.

Al het werk aan uw auto wordt uitgevoerd door Porsche AG overeenkomstig de meest uitzonderlijke eisen voor wat betreft kwaliteit en het originele karakter van de onderdelen.

We kijken ernaar uit om u en uw klassieke Porsche te ontmoeten.

Onze werkplaatsuurtarieven:
Mechanische werkzaamheden:€ 105,00 excl. btw*
Carrosseriewerk/spuitwerk:€ 110,00 excl. btw*
Mechanische werkzaamheden 959:€ 125,00 excl. btw*

* De bovenstaande uurtarieven zijn exclusief gebaseerd op de services die worden aangeboden door de Porsche Classic werkplaats in Freiberg am Neckar.


Geen ruimte voor ondeskundigheid en geen opties voor afwijkingen.
Want kwaliteit is iets wat we niet licht opnemen.

We denken holistisch en nemen geregelde inspectie en onderhoud net zo serieus als restauratie. Ook hier zijn we net zo consciëntieus.
Want uw klassieke auto is uniek, en dat moet ook zo blijven, zo lang als mogelijk.

Onze services lopen uiteen van schadereparaties en het repareren van deuken en hagelschade, tot aan carrosseriereparaties en spuitwerk. We zorgen ook voor de binnenzijde van uw auto, van motorreparaties tot het renoveren van het interieur.

Services

1. Verstrekken van certificaten, behandelen van verzekeringsclaims

Ongevallen zijn al vervelend genoeg, dus vertrouw uw reparaties toe aan onze vele jaren aan ervaring. Op uw verzoek verzorgt Porsche Classic alle technische zaken met betrekking tot de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en dergelijke.

2. Carrosseriereparaties

Carrosserieschade wordt exclusief gerepareerd met originele Porsche onderdelen.
Onze specialisten gebruiken modern gereedschap en moderne testapparatuur om uw auto te herstellen tot in een veilige gebruiksconditie. Lasergebaseerde, optische uitlijncomputers en de laatste generatie van richtbanken maken precisiewerk mogelijk.

3. Spuitwerk

We verzorgen lakherstel zonder kleurverschil en het spuiten van de complete carrosserie. Het is overbodig om te vertellen dat na een reparatie door Porsche Classic, de langdurige garantie van Porsche tegen doorroesten van de carrosserie gewaarborgd blijft.

4. Interieurrenovaties en reparaties

Als een speciale service, biedt Porsche Classic het repareren van het complete interieur van uw Porsche aan. De renovatie en reparatie van stoelbekledingen en het verhelpen van kleine beschadigingen aan naden in het leder en de voeringen worden met veel aandacht door onze medewerkers uitgevoerd, en succesvol. We kunnen ook schade aan de hemelbekleding of aan een cabrioletkap van de auto repareren, met aandacht voor detail.

5. Service voor deuken en hagelschade

De eigenaren van auto's die naast u op parkeerplaatsen staan geparkeerd, laten soms vervelende souvenirs achter op uw auto. Echter, storm en hagel kunnen ook kleine deuken achterlaten. We kunnen deze voordelig door deskundigen voor u herstellen en met moderne deukreparatietechnologie, waardoor er meestal niet hoeft te worden gespoten.