Porsche - Duurzaamheidsrapport

Duurzaamheidsrapport

Porsche publiceert voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf een duurzaamheidsrapport. Het rapport geeft blijk van de veelomvattende inzet van het bedrijf met betrekking tot mensen, het milieu en de gemeenschap. De prestaties van Porsche over de afgelopen jaren op het gebied van duurzaamheid worden gepresenteerd voor het rapportagejaar 2013.

De actiegebieden die bij Porsche zijn gedefinieerd voor duurzaam bedrijfsbeheer, omvatten een breed scala aan uiteenlopende thema's. Het duurzaamheidsrapport biedt informatie over essentiële activiteiten met betrekking tot de thema's Bedrijf en klanten, Productverantwoordelijkheid, Milieu en energie op de locaties, Werknemers en Gemeenschap.

Porsche en het rapport voldoen aan de internationale standaarden van het GRI (Global Reporting Initiative), dat een uitgebreid kader heeft ontwikkeld voor duurzaamheidsrapportages van bedrijven. Het Porsche duurzaamheidsrapport is door het GRI gecertificeerd en gewaardeerd met het niveau A+ (het hoogst haalbare niveau). Deze beoordeling bevestigt dat het rapport getuigt van een hoog niveau aan transparantie, dat het een diepgaande presentatie biedt en dat het beschikt over een aanvullend certificaat van een onafhankelijke auditor.

Sustainability Report 2013

Download PDF/ 7558 KB

Update 2014: Sustainability program and indicators

Download PDF/ 181 KB


Als u een gedrukte versie van het Porsche duurzaamheidsrapport wilt ontvangen, stellen wij deze met plezier beschikbaar. Neem daartoe contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Naar het contactformulier