911 S/T
fra kr 4.375.717
386 kW/525 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
3,7 s
0 - 100 km/h
300 km/h
Toppfart
Tilbake til begynnelsen
Ubegrenset kjøreglede.

En 911 i sin reneste form. Utviklet i Flacht. Og bygget for et enkelt formål: maksimal kjøreglede. 911 S/T kombinerer essensen av 60 år med 911 med sin rendyrkede lettvektsdesign, sin fantastiske høye ytelse fra GT og betydelig reduserte lyddemping. Resultatet er en enestående syntese av purisme, smidighet og unik kjøredynamikk.

911 S/T-høydepunkter.

Gjennomført lett konstruksjon.

Karbonfiberforsterket plast, lettvektsglass, magnesiumfelger og redusert isolasjon gjør 911 S/T til den letteste 911 i sin generasjon på 1.380 kg.

Ren enkelthet.

Malte CFRP-elementer, klare former, fokus på det viktigste: 911 S/T kombinerer klassisk enkelthet med en unik kjøreopplevelse.

Maksimal kjøreglede.

Raskt inn i svinger, enda raskere ut av dem: med den modifiserte 4,0 liters naturlig aspirerte motoren fra GT3 RS og den korte 6-trinns manuelle GT sport girkassen inkludert lettvektsclutch med enkeltmassesvinghjul.

Tidløs eksteriørdesign.

Elegant utseende. Sølvfargede bokstaver og hjul med eksklusive S/T dekorative deksler skaper en strålende kontrast til Jet Black-lakken.

Sporty interiør.

Svart skinn, CFRP helbøtteseter med setesenter i stoff med nålestriper og CFRP dørhåndtak understreker det sporty utseendet.

Kronograf 1 – 911 S/T.

En veldig spesiell kronograf for en veldig spesiell 911. Chronograph 1 – 911 S/T med koordinerte designdetaljer er tilgjengelig eksklusivt for eiere av 911 S/T.

Porsche - Hver kurve teller.
Hver kurve teller.
Raske svinger. Hårnålssvinger. Hedersrunde. 911 S/T elsker dem alle. Bilens naturlig aspirerte motor med høy hastighet, den optimaliserte nedkraften og sportseksossystemet sørger for ren kjøredynamikk i hver sving – og riktig lyd på de vakreste rutene i verden.
Les mer
Hver kurve teller.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4,0 liter naturlig aspirasjonsmotor med høy hastighet.

En klassisk aspirator rett fra motorsport. Grov, robust, original. Og med enorm kraft. Hele 386 kW (525 PS) er tilgjengelig for 911 S/T. De andre nøkkeltallene til den flate motoren med ekstraordinært høyt turtall: opptil 9.000 1/min sylindere med fire-ventilsteknologi og seks individuelle strupeventiler, som optimalt forsyner hver sylinder med inntaksluft – for enda bedre respons.

Lettvektsclutch med enmassesvinghjul.

Der motor og girkasse møtes, er det ikke rom for kompromisser. Det er grunnen til at en spesifikk lettvektsclutch med et enmassesvinghjul er installert i 911 S/T. Den lettere svinghjulsmassen øker ikke bare motorens turtallsevne, men får også følelsene til å snurre – det ultimate når det gjelder spontanitet.

GT-sports manuell girkasse.

Mer moro på fjellet? Ikke noe problem for 911 S/T. Det presise skiftet og det kortere girforholdet til GT-sports manuell girkasse med seks trinn muliggjør livlig, spontan akselerasjon. Samtidig gir den manuelle girkassen en ren, enda mer direkte kjøreopplevelse.

Porsche - Dobbel bærearmaksel foran.
Dobbel bærearmaksel foran.
Nøyaktig bremsing – og presis styring i svinger: hele chassiset til 911 S/T er optimalisert for disse brå lastendringene. Forakselen med dobbel kontrollarm muliggjør enda mer spontan styring, selv ved høyere starthastigheter. De lette, torsjonsbestandige CFRP krængningsbøylene holder tiltvinkelen så liten som mulig og forbedrer dessuten svingdynamikken.
Porsche - Spesifikk S/T-innstilling.
Spesifikk S/T-innstilling.
Topputøver. Komfortabel. Svært emosjonell. Hver 911 krever sin egen tuning. Med 911 GT3 RS er fokuset på banen. 911 Turbo kombinerer komfort og sportslighet, og med 911 S/T, ren kjøreglede. Det er derfor S/T-understellet er spesifikt innstilt: strammere, mer direkte, mer rendyrket. For en enda mer intens kjøreopplevelse.

Redusert til det essensielle.

911 S/T har en egenvekt på 1.380 kg. Dette gjør den til den letteste 911 i dagens generasjon. En grunn til dette er systematisk lettvektskonstruksjon som begynner med karosseriet og fortsetter gjennom hele kjøretøyet. Den andre grunnen er purisme. Fordi 911 S/T slipper alt som kan distrahere fra kjøreglede. Deler av isolasjonsmaterialet. Bakseter. Og visse førerassistentsystemer.

Karbonfiberforsterket plast.

Utviklet for motorsport. Installert mange steder i 911 S/T. Store deler av karosseriet er laget av karbonfiberforsterket plast (CFRP), fra panseret til fenderne og dører til taket. Stabilisatorene, skjærpanelet og rulleburet¹ er også laget av det innovative, veldig lette og spesielt stabile materialet.

¹Valgfritt tilgjengelig.

Porsche - Gurney-klaff.
Gurney-klaff.
911 S/T er utstyrt med en automatisk uttrekkbar bakspoiler slik at det perfekte kontakttrykket kan bygges opp i enhver kjøresituasjon. Det er også en aerodynamisk bakspoiler, «Gurney Flap», på spoilerpanelet. CFRP-leppen, som er vinklet oppover, optimerer kraften nedover på bakakselen.
Porsche - Diffusere.
Diffusere.
Minst mulig luftmotstand. Med så mye downforce som nødvendig. 911 S/T møter denne utfordringen med en intelligent kombinasjon av luftinntak, spoilere og diffusere. Det er en bred spoilerleppe på fronten. Den bygger opp ytterligere kraft nedover på forakselen. Den spesialformede bakre diffuser med store skovler skaper et vakuum for å trekke 911 S/T enda fastere på veien.
Neste kapittel
360° Eksteriøret

Forbruk og utslipp.

911 S/T (WLTP)*
13,8
l/100 km
313
g/km

360° Eksteriøret.

Porsche - Mer om eksteriøret.
Mer om eksteriøret.
Les mer
Mer om eksteriøret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - CFRP i utvendig farge.
CFRP i utvendig farge.
Ren underdrivelse: 911 S/T er elegant reservert. Visuelt, i hvert fall. Panser, støtfangere, dører og tak – alle CFRP-kroppskomponenter er malt i utvendig farge, for eksempel i svart eller eksklusiv Shore Blue Metallic.¹

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Porsche - Smidde magnesiumfelger.
Smidde magnesiumfelger.
Hvert gram er et gram for mye. Dette gjelder spesielt for hjul på grunn av den roterende og ufjærede vekten. Derfor har 20/21-tommers GT3 RS jubileumsmodellen lette smidde magnesiumfelger med sentrallås. De ultralette smidde felgene er sølvfarget og malt i Ceramica¹ i forbindelse med Heritage Design Package.

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Porsche - Gullfarget skrift.
Gullfarget skrift.
Jubileumsmodellen med Heritage Design-pakken skiller seg ut med sine gullfargede¹ bokstaver. Både «911 S/T»-modellbetegnelsen på bagasjeromslokket og «PORSCHE»-bokstavene gir et spesielt elegant preg på baksiden. De trekker også en lenke til de historiske 911-modellene med gullfarget skrift.

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Porsche - PCCB i svart.
PCCB i svart.
Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) er utviklet for motorsport og gir ekstremt høy bremseytelse og konstant bremsetrykk. Sikkerheten er også forbedret under høyhastighetsbremsing, takket være dens utmerkede falmemotstand. Den keramiske bremseskiven er forøvrig ca. 50 % lettere enn bremseskiver av grått støpejern med sammenlignbar design.
Porsche - Dekalfilmer i Ceramica.¹
Dekalfilmer i Ceramica.¹
En ytterligere spesiell funksjon ved 911 S/T med Heritage Design Package: Ceramica-fargen brukes som en subtil kontrast til den utvendige fargen. I tillegg til «PORSCHE»-dekalsettet, er sirkelen også tilgjengelig i hvit eller valgfritt i sølv. Et ett- eller tosifret startnummer som minner om tidligere motorsportsuksesser kan velges fritt.

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Historisk Porsche Crest.¹
Historisk Porsche Crest.¹
Et signet fra en strålende tid. Det historiske våpenskjoldet fra 1963 er en del av Heritage Design-pakken og har en fremtredende plass på panseret, samt på alle fire hjulkapsler og på kjøretøynøkkelen.¹ De gullfargede «PORSCHE»-bokstavene og de oransje stripene er en hyllest til 911-erens 60-årsjubileum.

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Porsche -  Sølvfarget gitter.¹
Sølvfarget gitter.¹
Luftinntakene og -utløpene til 911 S/T med Heritage Design Package er også unike. Fronten, panseret og grillen på baklokket er utført i en subtil sølvfarge. Et massivt understatement hvis du vet hva som er bak det finmaskede gitteret.

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Neste kapittel
360° Interiør

Forbruk og utslipp.

911 S/T (WLTP)*
13,8
l/100 km
313
g/km

360° Interiør.

Porsche - Mer om interiøret.
Mer om interiøret.
Les mer
Mer om interiøret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Lette dørlister.
Lette dørlister.
Det er også redusert vekt på innsiden av dørene. Men det er ikke inngått noen kompromisser når det gjelder finesse. I Heritage Design Package legger de lette dørpanelene med sine dørtrekkløkker og lukkehåndtak laget av klassisk Classic Cognac semianilin-skinn¹ eksklusive fremhevende detaljer. Som standard er dørtrekkløkkene laget av tekstil og lukkehåndtakene er i karbonvevd finish.

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Porsche - CFRP fulle bøtteseter.
CFRP fulle bøtteseter.
De fulle bøttesetene laget av karbonfiberforsterket plast (CFRP) gir en spesielt sportslig følelse. De historieinspirerte midtdelene i stoff med nålestriper gjenspeiler den diagonale strukturen til den karbonvevde finishen. Skinnkledde setestøtter gir spesielt god sidestøtte og sikrer stabilitet i hver sving. Et preget Porsche-emblem på hodestøttene kompletterer setedesignet – i forbindelse med Heritage Design-pakken, den historiske.¹

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Porsche - GT sportsratt.
GT sportsratt.
Det sklisikre GT-sportsrattet passer perfekt i hendene dine. Den er klassisk trukket i svart skinn og har en midtstoppermarkering, som viser rattvinkelen ved svinger og indikerer når hjulene er rettet rett frem når rattlåsen fjernes. På forespørsel gir det originale emblemet fra 1963 og en instrumentgruppe med grønne skalaer og hvite tall en historisk referanse til de første 911-årene.¹

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Porsche -  Tofarget på sitt beste.¹
Tofarget på sitt beste.¹
Sort Walknappa-skinn, kombinert med for det meste naturlig semianilin-skinn i Classic Cognac – interiøret i 911 S/T med Heritage Design Package utstråler tidløs eleganse, samtidig som det forblir skarpt og sporty i hjertet. Både skinntrekket med utvidede skinnartikler og interiørpakken er utformet i klassisk tofarget¹ og gjenspeiler til fulle konseptets historiske sus. Matcher dette: ton-i-ton dekorativ søm¹ og takfôr laget av perforert¹ Race-Tex i svart, som minner om en svunnen tid.

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Porsche Exclusive Manufaktur.
Porsche Exclusive Manufaktur.
Selvfølgelig går det mye genuint håndverk inn i en strengt begrenset jubileumsmodell som 911 S/T. Lokket på oppbevaringsrommet, dekket av semianilin-skinn¹, med preget skrift, er en god indikasjon på opprinnelsen – som hele Heritage Design-pakken, kommer den fra Porsche Exclusive Manufaktur.

¹Kun tilgjengelig i forbindelse med den valgfrie Heritage Design-pakken.

Porsche - Bare 1 963 eksempler.
Bare 1 963 eksempler.
Den gullfargede plaketten i begrenset opplag med «911»-bokstaver, «60 Years of the 911»-modelldedikasjon og personlig begrenset opplagsnummer er tydelig plassert på den dekorative kanten av dashbordet. Det gjør hver jubileumsmodell «60 år med 911» virkelig unik.
Neste kapittel
Lyden til 911 S/T
Lyden til 911 S/T.
På åpne veier.

Velg og bygg 911 S/T-modeller.

Valgt
911 S/T
Porsche 911 S/T
WLTP*
13,8
l/100 km
313
g/km
fra kr 4.375.717
386 kW/525 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
3,7 s
0 - 100 km/h
300 km/h
Toppfart
911 S/T
fra kr 4.375.717
Pris
386 kW/525 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
3,7 s
0 - 100 km/h
300 km/h
Toppfart
WLTP*
13,8
l/100 km
313
g/km
Høyde
1.279 mm
Bredde
1.852 mm
Lengde
4.573 mm
Akselavstand
2.457 mm
Tekniske data

Antall sylindere 6
Boring 102.0 mm
Slaglengde 81.5 mm
Slagvolum 3,996 cm³
Effekt (kW) 386 kW
Effekt (Hk) 525 Hk
Ved turtall 8,500 1/min
Makshastighet motor 9,000 1/min
Maks dreiemoment 465 Nm
Ved turtall 6,300 1/min
Makseffekt per liter (kW/l) 96.00 kW/l
Makseffekt per liter (Hk/l) 131.00 Hk/l

Toppfart 300 km/h
0 - 100 km/h 3.7 s
0 - 160 km/h 7.5 s
0 - 200 km/h 11.2 s
80-120 km/h i 5. gir 5.1 s

Lengde 4,573 mm
Bredde 1,852 mm
Bredde inkludert speil 2,027 mm
Høyde 1,279 mm
Akselavstand 2,457 mm
Svingradius 10.4 m
Egenvekt 1,380 kg
Tillatt totalvekt 1,695 kg
Tillatt nyttelast 315 kg

Bagasjeromsvolum foran 132 l

Forbruk lav 24.0 - 24.0 l/100 km
Forbruk medium 13.5 - 13.5 l/100 km
Forbruk høy 11.7 - 11.7 l/100 km
Forbruk ekstra høy 11.9 - 11.9 l/100 km
Forbruk kombinert 13.8 - 13.8 l/100 km
CO2-utslipp lav 545 - 545 g/km
CO2-utslipp medium 307 - 307 g/km
CO2-utslipp høy 265 - 265 g/km
CO2-utslipp ekstra høy 271 - 271 g/km
CO2-utslipp kombinert 313 - 313 g/km

NOx-utslipp 19.6 mg/km

Manuell girkasse fra kr 4.375.717
Porsche Connect.
Digitale funksjoner for en kjøreopplevelse som aldri før: med Porsche Connect og den nye My Porsche-appen.
Kronograf 1 – 911 S/T.
Legend, myte, ikon: for å markere jubileet for Porsche 911 og den nye utgaven av 911 S/T, presenterer Porsche Design Chronograph 1 – 911 S/T.
Porsche - Individualisering og siste finish.

Individualisering og siste finish.

Hos Porsche Exclusive Manufaktur kan du velge blant mange innvendige og utvendige detaljer som bidrar til sette et personlig preg på bilen din. Slik at den blir akkurat slik du vil ha den.

Neste steg.