911 GT3
fra kr 2.886.179
375 kW/510 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
3,4 s
0 - 100 km/h
318 km/h
Toppfart
911 GT3 med Touring-pakke
fra kr 2.922.076
375 kW/510 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
3,9 s
0 - 100 km/h
320 km/h
Toppfart
Tilbake til begynnelsen
911 GT3 med Touring-pakke
Car Configurator
 
Den nye 911 GT3 med Touring-pakke.
911 GT3 med Touring-pakke er en kraftplugg som hovedsakelig fokuserer på veien. Den avanserte aerodynamikken sikrer dynamisk kurvekjøring, også uten stor bakvinge.
Carpe secundum.
Carpe diem, sier de – grip dagen. Men hos Porsche sier vi det på en annen måte: carpe secundum – få mest mulig ut av hvert eneste sekund.
Vi vet at tiden din er dyrebar, og at hvert minutt i bilen er verdifullt. Derfor har vi intensivert alt som kjennetegner en god sportsbil, nemlig ytelse, trimming og aerodynamikk.
Grip tiden og hopp inn.
Ny bakvinge med svanehalsfeste gir ekstra marktrykk.
Hekkdiffusor med store lameller betyr økt marktrykk.
Frontskjørt med utvidede inntak for best mulig bremsekjøling.
Karbonpanseret med integrerte luftinntak er inspirert av motorsporten.

360-graders oversikt over eksteriøret.

Porsche - Den 4,0-liters, 6-sylindrede selvpustende motoren er som født for racerbanen.
Den 4,0-liters, 6-sylindrede selvpustende motoren er som født for racerbanen.
Lyden får hjertet ditt til å slå raskere, og det føles som du faktisk er på racerbanen. Med 911 GT3 er det ikke bare selve kjøreopplevelsen som gir deg den autentiske motorsportfølelsen – den skyldes også brølet fra den kraftfulle motoren.
Porsche - Den nye Track-skjermen viser deg all kjørestatistikk som er relevant på racerbanen.
Den nye Track-skjermen viser deg all kjørestatistikk som er relevant på racerbanen.
Porsche - Med PDK-girvelgeren – inspirert av manuelle girspaker – kan du velge mellom syv spenstige gir..
Med PDK-girvelgeren – inspirert av manuelle girspaker – kan du velge mellom syv spenstige gir..
6-trinns GT sportslig manuell girkasse leveres som ekstrautstyr til 911 GT3 og leverer en ren og mer direkte kjøreopplevelse.

360-graders oversikt over interiøret.

Ta en nærmere titt på 911 GT3-modellene.

Du har fått presentert høydepunktene. Her kan du lese mer.

Porsche - Ta en nærmere titt på 911 GT3-modellene.
Aerodynamikk og design
Les mer
Aerodynamikk og design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under utviklingen av bilen er de siste detaljene de viktigste.
Det er ikke bare tiden som er viktig. For bilens aerodynamikk er hvert eneste gram av betydning. Dette har innvirkning på marktrykket. Økt marktrykk betyr økt kontakt med bakken som igjen gir bedre hjultrykk og forbedret statisk friksjon. Dermed kan bilen forsere svinger enda raskere.
Det nye aerodynamikkkonseptet til 911 GT3 er intet unntak. Her bekreftes prinsippet om at form følger funksjon, som gjelder alt fra spoilere til diffusorer og luftinntak. Målet er fremragende veigrep i alle kjøresituasjoner.
Porsche - Hekken.
Hekken.
Hekken til den nye 911 GT3 utstråler rå kraft. Den nye vingen som tidligere ble brukt på 911 RSR, genererer et solid marktrykk. Den er festet til to aluminiumsstøtter som er integrert i karosseriet. Det såkalte svanehalsfestet sikrer en ren strøm rundt vingen, noe som reduserer tapet av marktrykk.
Den helt nye diffusoren med store lameller er aerodynamisk effektiv. Den leverer opptil fire ganger mer marktrykk enn den bakre diffusoren på forgjengeren.
Porsche - Fronten.
Fronten.
Frontskjørtet med store inntak på de nye 911 GT3-modellene eliminerer elegant motvinden. Luften som kommer inn, kjøler bremsene, mens de belagte luftinntaksgitrene beskytter mot fremmedlegemer. Luftutløpene i den sentrale radiatoren er nå integrert i panseret av karbon og understreker bilens motorsportslige utseende.
Marktrykk, balanse og kjøling må harmonere. Den brede spoilerleppen foran gir ekstra marktrykk på forakselen. Takket være den nye diffusoren foran kan marktrykket på forakselen og bilens balanse nå justeres i trinn. Sammen med aerodynamisk forbedret understellsplate kan marktrykket på forakselen og bilens balanse koordineres optimalt. Luftstyringselementene bak forhjulene er komplett omarbeidet og leverer nå dobbelt så mye marktrykk ved samme luftmotstand.
Porsche - Marktrykk.
Marktrykk.
Den nye 911 GT3 har en rekke elementer som bedrer aerodynamikken, blant annet fast bakvinge. Den gir et marktrykk som er omtrent 60 % høyere enn hos forgjengeren. I Performance-posisjonen, som ikke er godkjent for vanlig vei, leverer den mer enn dobbelt så mye marktrykk for bruk på racerbanen.
Men før du begynner å regne på hva dette innebærer, bør du heller komme deg ut på banen der du kan oppleve dette selv.

Høydepunkter.

911 GT3 (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 293
g/km

Felger og dekk.

911 GT3 leveres for første gang med dekk av ulik dimensjon: 20-tommers dekk foran og 21-tommers dekk bak. Brede hjul betyr stor kontaktflate og dermed høy dynamisk ytelse.

Hjulene har smidde lettmetallfelger og er som standard sølvfarget. Den sorte senterbolten med GT3-logo er typisk for motorsporten og svært funksjonell.
Dekkdimensjoner: 255/35 ZR 20 på 9,5 J x 20 foran, 315/30 ZR 21 på 12 J x 21 bak. Sportsdekk godkjent for vanlig vei sikrer nødvendig veigrep.¹
Dekktrykkovervåkingen (standardutstyr) har en racerbanemodus som tar høyde for at trykket er lavere i kalde dekk før bilen kommer seg ut på banen.

¹Den lavere mønsterdyden gir økt risiko for vannplaning på våte veier.

Informasjon om felger finner du her.

Neste kapittel
Ytelser

Forbruk og utslipp.

911 GT3 (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 293
g/km
Ytelser
Performance entdecken
Ytelser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hvor tror du at du er om 3,4 sekunder?
Tiden er viktig. Og i 911 GT3 er hvert sekund dobbelt så viktig.
For hvert sekund du sitter bak rattet, kommer du nærmere den perfekte kjøreopplevelsen. Og for hver sekund vi får denne bilen til å gå raskere, kommer vi nærmere den perfekte sportsbilen.
911 GT3 (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 293
g/km

Akkurat som forventet av en 911 har bilen selvpustende boksermotor bak, seks sylindre og et slagvolum på hele fire liter. Seks individuelle gasspjeld sikrer en enda mer direkte motorrespons som er lettere å kontrollere. Turtallet nærmer seg 9000, og det maksimale dreiemomentet er på 470 Nm, en økning på 10 Nm sammenlignet med forgjengeren. På toppen av det hele kommer en rendyrket motorlyd som blåser deg til himmels.

911 GT3-modeller (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 292
g/km

Med dette som teknisk utgangspunkt, genererer motoren til de nye 911 GT3-modellene en maksimal effekt på 510 hk fra et slagvolum på nøyaktig 3996 cm³. Med standard 7-trinns Porsche dobbelclutch (PDK) akselererer 911 GT3 fra 0 til 100 km/t på bare 3,4 sekunder. Topphastigheten er på hele 318 km/t. 911 GT3 med Touring-pakke er ikke noe dårligere. Med manuell girkasse går null til hundre unna på 3,9 sekunder, topphastigheten er 320 km/t.

Drivlinjen til de nye 911 GT3-modellene ble utviklet på samme sted som vi bygger racerbilene våre, nemlig i Flacht, Tyskland. Den er basert på grunnmotoren til 911 GT3 Cup og er spesielt robust og ytelsesvillig. Oljetilførsel med egen oljebeholder, fire ventiler per sylinder med ventilløftere og stiv ventilstyring, er hentet direkte fra motorsporten.

I stedet for et sentralt gasspjeld har 911 GT3 og 911 GT3 med Touring-pakke seks individuelle ventiler som sikrer optimal lufttilførsel til hver sylinder. Dette bedrer også respons, kontrollerbarhet og gassgjennomstrømning, spesielt i høye hastigheter, som igjen gir bedre ytelse.

De bakre motoropphengene har fått en mer sentral plassering som gir en mer strømlinjeformet avstemming av opphengene. Dette reduserer motorvibrasjoner og stabiliserer bilen, spesielt ved kjøring i humpete svinger.

Den nye 911 GT3 har 7-trinns PDK som nå er enda sportsligere. Girhendlene leverer kjappe og korte girskift. Du kan også skifte gir med PDK-girvelgeren, som er basert på en manuell girspak. Med syv ytelsesorienterte gir er du garantert racingfølelsen uansett hvordan du girer.

Dynamisk nedgiring er en ny funksjon. Hvis du for eksempel bremser før en sving og trekker i girtasten før riktig motorhastighet er nådd, «husker» PDK dette girskiftet og girer automatisk tilbake så snart optimalt motorturtall er nådd.

Denne girkassen leveres som ekstrautstyr til 911 GT3 og standard til 911 GT3 med Touring-pakke, og gir en ren og mer direkte kjøreopplevelse. Seks ytelsesorienterte gir, ekstremt kort girvandring og eksepsjonelt presise og korte girskift betyr at fokuset ikke ligger på tidelene av et sekund, men på ubetinget kjøreglede. Den manuelle girkassen reduserer vekten med 17 kg.

Detaljene er alltid viktige når vekten skal holdes nede. Hvert eneste gram er nøye vurdert for å gjøre konstruksjonen så lett som mulig. Til tross for at det er benyttet enda flere lette komponenter av aluminium og karbonfiberforsterket plast (CFRP), er bilen like stabil som før. Resultatet er smidige kjøreegenskaper, som hentet rett fra motorsporten.

Panseret består av karbonfiberforsterket plast (CFRP), noe som tidligere var forbeholdt 911 RS-modellene. Bakvingen er også i karbon, mens taket kan leveres i karbon på forespørsel.

En nyhet på 911 GT3-modellene er det lette glasset som er brukt i frontruten, sidevinduene og bakruten. Det er svært slitesterkt, ripesikkert og særdeles lett.

911 GT3 (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 293
g/km

Den nye 911 GT3 har en motorytelse per vektenhet på 2,81 kg / hk og en luftmotstandskoeffisient på 0,34. Det er sånn nye bestetider oppstår, uanstrengt og fremfor alt lett.

Understell.

911 GT3 leveres for første gang med doble A-armer foran. Systemet er hentet direkte fra 911 RSR og gir deg en verdifull ledelse på flere sekunder.

Det gir betydelig bedre respons fra forakselen og tilsvarende lavere friksjon i støtdemperne. Den nye akselgeometrien legger også til rette for økt stabilitet i svinger og enda bedre styringsrespons, slik at du kan forsere svingene enda raskere.

Den anerkjente multilink-bakakselen er lett, stabil og smidig og har et økt antall kuleledd som gir enda bedre presisjon.

Bakkeklaring, camber og stabilisatorenes stivhet kan justeres separat på begge aksler. Både foran og bak benyttes stivere fjærer samt hjelpefjærer som er typiske for motorsporten. Dette er en ny støtdemperteknologi som gir både mer kraftfulle kjøreegenskaper og økt kjørekomfort.

Porsche - Hvert tiendedels sekund teller.
Hvert tiendedels sekund teller.

Styresystemer.

Bakakselstyring med sportslig oppsett.

Ved lave hastigheter styrer systemet bakhjulene i motsatt retning av forhjulene. Smidigheten øker, spesielt når du svinger. Ved høye hastigheter styrer systemet bakhjulene i samme retning som forhjulene. Dette øker kjørestabiliteten, fremfor alt i høy hastighet eller når du foretar forbikjøringer på racerbanen.

Porsche Active Suspension Management (PASM, -20 mm).

Den elektroniske dempingen justerer aktivt fjæringen av hvert hjul separat basert på underlag og kjørestil. PASM har to innstillinger: Normal, som balanserer ytelse og komfort, og Sport, der oppsettet er mye fastere.

Porsche Stability Management (PSM).

PSM er et automatisk assistansesystem som sørger for god stabilitet selv ved dynamisk kjøring. Systemet kan slås helt av i to trinn, til fordel for sportslig kjøring på racerbanen.

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus).

I forbindelse med 7-trinns PDK har systemet elektronisk regulert og helvariabel differensialsperre bak med helvariabel momentfordeling. Systemet gir bedre veigrep og sideveis dynamikk. Det øker også bilens stabilitet under belastningsendringer i svinger og ved bytte av kjørefelt.

Smart hevesystem.

Hevesystemet (ekstrautstyr) hever 911 GT3 foran med rundt 40 mm. Dette øker bakkeklaringen i hastighet på opptil ca. 35 km/t. Automatisk heving basert på personlig lagrede posisjonsdata er en ny funksjon.

Bremser.

Et nyutviklet og spesielt kraftig bremsesystem bremser raskt ned bilen. Komposittbremseskivene av støpejern og aluminium leveres som standard og har en diameter på 408 mm foran – 28 mm mer enn forgjengeren – og 380 mm bak. Takket være den vakuumbaserte bremsekraftforsterkeren, som også er omarbeidet, kan bremsekraften fordeles enda mer presist og behovsavhengig.

De røde 6-stemplers aluminiumskaliperne foran og de 4-stemplers aluminiumskaliperne bak er utformet som monoblokk-enheter. Disse gir økt stabilitet og raskere respons når du bremser og slipper opp igjen, selv under ekstrem belastning.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB).

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) er hentet fra motorsporten og leveres som ekstrautstyr. Disse bremsene har bremseskiver som er ca. 50 % lettere enn bremseskiver av støpejern med lignende utforming og størrelse. De perforerte keramiske bremseskivene har en diameter på 410 mm foran og 390 mm bak – for enda bedre bremseeffekt. 6-stemplers faste monoblokk-kalipere i aluminium foran og 4-stemplers kalipere bak – alle lakkert i gult – sørger for ekstremt kraftig og stabil bremseeffekt. PCCB er dessuten motstandsdyktige mot bremsefading, noe som øker sikkerheten når du bremser i høy hastighet.

Neste kapittel
Interiør og infotainment

Forbruk og utslipp.

911 GT3 (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 293
g/km
Interiør og infotainment
Interieur und Infotainment
Interiør og infotainment
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyeste generasjon av Porsche Communication Management (PCM).
Nyeste generasjon av Porsche Communication Management (PCM).
Høyoppløselige 7-tommers TFT-skjermer på høyre og venstre side av turtelleren viser konfigurerbar informasjon om bilen. I tillegg imponerer nyeste generasjon av Porsche Communication Management (PCM) med 10,9-tommers berøringsskjerm med et helt nytt skjerm- og betjeningskonsept samt klart og strukturert innhold som kan velges individuelt.

Alt du liker med Porsche. Bare raskere.

På visse områder er det alltid viktig å være raskt ute. Spesielt på racerbanen, men også når det gjelder smarte løsninger på førerplassen. Her er de nye 911 GT3-modellene ledende. Førerplassen reflekterer de klassiske egenskapene til 911, men kombinerer dem med nye teknologiske muligheter.

GT3-sportsrattet i den nye 911 GT3 har PDK-girtaster i en mørk sølvfarge. Med dem girer du som de gjør i motorsporten. Den sklisikre rattkransen i sort Race-Tex gir et godt grep, også under dynamisk kjøring. Sort Race-Tex, sort skinn og sorte dekorlister med innlegg i antrasittfarget børstet aluminium er materialer av høy kvalitet.

En ny funksjon er skjermen som viser relevante data for banekjøring, blant annet dekktrykk, g-krefter, stoppeklokke, vanntemperatur samt oljetemperatur og oljetrykk. Du har all informasjon rett foran deg og kan konsentrere deg fullt og helt om kjøringen. På biler med 6-trinns GT sportslig manuell girkasse (også PDK-girvelger med manuell modus) viser skjermen også girindikator.

Den analoge turtelleren med GT3-logo er midtpunktet, både teknisk og visuelt.

Porsche - Clubsport-pakke.
Clubsport-pakke.
Clubsport-pakken leveres som ekstrautstyr til 911 GT3 uten tillegg i prisen. Pakken gir deg ekstra beskyttelse på racerbanen og danner et perfekt grunnlag for ekstremt sportslig kjøring.
Clubsport-pakken består av et veltebur som er boltet fast til karosseriet bak forsetene, monteringsklar sekspunkts racingsele i sort for førersiden, monteringsklart brannslukningsapparat med holder og forberedelse for batteriets hovedbryter. Dette kan kjøpes separat fra Porsche Motorsport.

Sportsseter Plus med forhøyede sidevanger, elektrisk justering av setehøyde og seterygg og manuell justering i lengderetningen er standardutstyr. På 911 GT3 er sidevangene trukket i skinn, mens setenes midtparti består av sort Race-Tex. Hodestøttene har brodert sølvfarget GT3-logo. 911 GT3 med Touring-pakke kommer med preget Porsche-logo på hodestøttene og midtparti av stoff i setene. Sidevangene på seteputen og seteryggen har fast polstring som gir enestående sidestøtte – også for bekkenområdet. Seteryggens bakside er i en mørk sølvfarge.

Adaptive sportsseter Plus med 18-veis elektrisk justering leveres på forespørsel.

Bøtteseter av karbonfiberforsterket plast (CFRP) med karbonvevfinish og integrert brystkollisjonspute leveres som ekstrautstyr. De gir spesielt god sidestøtte og har lav vekt. Setene justeres manuelt i lengden, elektrisk i høyden. Setetrekket er som standard i sort skinn, med midtparti i sort perforert Race-Tex med polstring i en kontrastfarge. Hodestøttene har brodert sølvfarget GT3-logo. Bøttesetene på 911 GT3 med Touring-pakke har preget Porsche-logo på hodestøttene og midtparti av stoff i setene.

¹ Barneseter kan ikke brukes på bøtteseter.

Chrono-pakke.
Tiden er svært viktig. Det handler om tideler og hundredeler.
I tillegg til analoge og digitale stoppeklokker på instrumentpanelet, omfatter Chrono-pakken (ekstrautstyr) en oppgradert versjon av PCM med en egen skjerm der du kan se, lagre og evaluere registrerte rundetider. Her ser du rundetid og distanse, antall fullførte runder og tidligere rundetider – selvfølgelig ned til hver minste hundredel. Det er også mulig å se den raskeste runden. Alle kjørte distanser kan registreres og referansetider kan defineres.
Porsche Connect.

Porsche Connect støtter deg med nyttige tjenester og My Porsche-appen. Du kan synkronisere destinasjoner og kalendere med din Porsche, planlegge turer med trafikkinformasjon i sanntid og bruke musikkstrømmetjenester med smarttelefonen. La din Porsche ta seg av navigasjons-, informasjons- og underholdningsoppgaver. Ved å bruke stemmegjenkjenning kan du enkelt be om informasjon, for eksempel været på reisemålet.

Porsche Track Precision-appen.¹

Med Porsche Track Precision-appen kan du måle og evaluere kjøringen din enda mer detaljert. Du kan se, loggføre og analysere kjørestatistikk på smarttelefonen din. Rundetidsmåleren kan stoppes automatisk ved hjelp av et presist 10 Hz GPS-signal fra PCM og manuelt ved hjelp av kontrollspaken i Chrono-pakken. Du kan også bruke den enda mer nøyaktige måleren som leveres som ekstrautstyr fra Porsche Tequipment. Rundetidene kan tas opp og sammenlignes på smarttelefonen.

¹ Bruk av appen er kun tillatt på privat område. Bruk av dette produktet (spesielt videoopptaksfunksjonen) kan i enkelte land eller på enkelte arrangementer være forbudt i henhold til lover eller forskrifter. Før du bruker dette produktet, må du kontrollere at dette er tillatt i henhold til lokale lover og forskrifter.

Porsche - Les mer om Connect-tjenestene.

Les mer om Connect-tjenestene.

Neste kapittel
Motorsport

Forbruk og utslipp.

911 GT3-modeller (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 292
g/km
Motorsport
Motorsport entdecken
Motorsport
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den nye Porsche 911 GT3 Cup oppfyller mange drømmer.
Den nye Porsche 911 GT3 Cup oppfyller mange drømmer.
Motorsporten handler mye om drømmer. Den nye 911 GT3 passer perfekt for deg som drømmer om et adrenalinrush på racerbanen – uten å måtte bytte bil. Ønsker du å gå enda et skritt videre, er den nye Porsche 911 GT3 Cup rett bil for deg.
911 GT3 (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 293
g/km
Dette er videreføringen av vår visjon om å bygge den mest allsidige GT-racerbilen i verden. Både håpefulle talenter og profesjonelle bilførere vet å sette pris på de enorme kreftene til 911 GT3 Cup. Bilen har selvfølgelig noen likheter med 911 GT3 som er godkjent for vanlig vei, blant annet den 4,0-liters 6-sylindrede selvpustende boksermotoren med en effekt på over 500 hester. Begge råskinnene produseres i Zuffenhausen, og har også felles komponenter som blant annet doble A-armer foran, som er utviklet for banekjøring.
Bilen er utviklet for det kundeteamene våre over hele verden drømmer om, nemlig å delta i billøp for å kjempe om bestetider og pallplasser. Designet til GT3 Cup understeker dette ved å vise stedene der Porsche en-merke racingseriene holdes. 2021 er bilens første sesong, og den skal konkurrere i flere løpsserier samtidig. Teamene skal delta i Porsche Carrera Cup i Asia, Benelux, Tyskland, Frankrike og USA samt Porsche Mobil 1 Supercup, hvor bilen skal demonstrere sine suverene egenskaper.
Den nye Porsche 911 GT3 Cup er ikke bare nyeste generasjon av verdens mest solgte racerbil, den er også det nyeste medlemmet på laget. Motorsport er nemlig en lagsport. Ingen førere er bedre enn laget som står bak. Laget arbeider alltid sammen for å møte nye utfordringer og la drømmer gå i oppfyllelse. Vi kaller det Dream Spirit.
Porsche - Les mer.

Les mer.

Neste kapittel
Touring-pakke

Forbruk og utslipp.

911 GT3 (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 293
g/km
Touring-pakke
Les mer
Touring-pakke
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porsche - Den nye 911 GT3 med Touring-pakke.
Den nye 911 GT3 med Touring-pakke.
911 GT3 med Touring-pakke har sitt naturlige habitat ute på veien – helst kombinert med utfordrende svinger. Med en ytelse på 510 hestekrefter og 4,0-liters 6-sylindret selvpustende boksermotor har den en sportslig fremtoning. Ikke alle vil kjenne den igjen umiddelbart, men det gjør den bare mer fascinerende og morsom å kjøre.
Porsche - Ikke bakvinge, men bakspoiler.
Ikke bakvinge, men bakspoiler.
911 GT3 med Touring-pakke klarer seg uten fast bakvinge. Men takket være spoileren som automatisk kjøres ut, er den fortsatt konge i alle svinger.
Porsche - Sølvfargede detaljer.
Sølvfargede detaljer.
Den klassiske sølvfargen er å finne på dekoren på sidevinduene, enderørene og PORSCHE-logoen bak.

360-graders oversikt over eksteriøret.

Porsche - 6-trinns GT manuell girkasse.
6-trinns GT manuell girkasse.
Er du tilhenger av ren kjøredynamikk, vil du like den sportslige manuelle girkassen med 6 trinn. Med kort girvandring og presise girskift gleder du deg til neste sving.
Porsche - Skinninteriør.
Skinninteriør.
I stedet for Race-Tex har bilen delvis skinninteriør med sort søm. Rattkransen, sentermerket, girspaken og armlenene i dørene er trukket i mykt skinn, det samme er dekslet over oppbevaringsrommet og dørhåndtakene.
Porsche - Hodestøtter.
Hodestøtter.
Sportsseter Plus har hodestøtter med Porsche-logo. Setenes midtparti er i sort stoff.
Neste kapittel
Modeller og data

Forbruk og utslipp.

911 GT3-modeller (WLTP)*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 292
g/km

Velg og bygg 911 GT3-modeller.

Valgt
911 GT3
Porsche 911 GT3
WLTP*
13,0 – 12,9
l/100 km
294 – 293
g/km
fra kr 2.886.179
375 kW/510 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
3,4 s
0 - 100 km/h
318 km/h
Toppfart
Valgt
911 GT3 med Touring-pakke
Porsche 911 GT3 med Touring-pakke
WLTP*
12,9
l/100 km
293 – 292
g/km
fra kr 2.922.076
375 kW/510 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
3,9 s
0 - 100 km/h
320 km/h
Toppfart
911 GT3 med Touring-pakke
fra kr 2.922.076
Pris
375 kW/510 Hk
Effekt (kW)/Effekt (Hk)
3,9 s
0 - 100 km/h
320 km/h
Toppfart
WLTP*
12,9
l/100 km
293 – 292
g/km
Høyde
1.279 mm
Bredde
1.852 mm
Lengde
4.573 mm
Akselavstand
2.457 mm
Tekniske data

Antall sylindere 6
Boring 102.0 mm
Slaglengde 81.5 mm
Slagvolum 3,996 cm³
Effekt (kW) 375 kW
Effekt (Hk) 510 Hk
Ved turtall 8,400 1/min
Makshastighet motor 9,000 1/min
Maks dreiemoment 470 Nm
Ved turtall 6,100 1/min
Makseffekt per liter (kW/l) 93.80 kW/l
Makseffekt per liter (Hk/l) 127.60 Hk/l

Toppfart (Manuell girkasse) 320 km/h
Toppfart (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 318 km/h
0 - 100 km/h (Manuell girkasse) 3.9 s
0 - 100 km/h (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 3.4 s
0 - 160 km/h (Manuell girkasse) 7.9 s
0 - 160 km/h (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 7.0 s
0 - 200 km/h (Manuell girkasse) 11.9 s
0 - 200 km/h (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 10.8 s
80-120 km/h i 5. gir (Manuell girkasse) 5.9 s

Angrepsvinkel under midten (standard understell) 10.6 °
Maks bakkeklaring (standard understell) 100 mm

Lengde 4,573 mm
Bredde 1,852 mm
Bredde inkludert speil 2,027 mm
Høyde 1,279 mm
Akselavstand 2,457 mm
Svingradius 10.4 m
Egenvekt (Manuell girkasse) 1,418 kg
Egenvekt (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 1,435 kg
(Manuell girkasse) 1,493
(Porsche Doppelkupplung (PDK)) 1,510
Tillatt totalvekt (Manuell girkasse) 1,739 kg
Tillatt totalvekt (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 1,756 kg
Tillatt nyttelast 321 kg

Bagasjeromsvolum foran 132 l

Forbruk lav (Manuell girkasse) 21.4 - 21.4 l/100 km
Forbruk lav (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 20.7 - 20.7 l/100 km
Forbruk medium (Manuell girkasse) 12.9 - 12.9 l/100 km
Forbruk medium (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 12.5 - 12.5 l/100 km
Forbruk høy (Manuell girkasse) 11.0 - 11.0 l/100 km
Forbruk høy (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 11.1 - 11.1 l/100 km
Forbruk ekstra høy (Manuell girkasse) 11.4 - 11.4 l/100 km
Forbruk ekstra høy (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 11.9 - 11.9 l/100 km
Forbruk kombinert 12.9 - 12.9 l/100 km
CO2-utslipp lav (Manuell girkasse) 484 - 484 g/km
CO2-utslipp lav (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 470 - 470 g/km
CO2-utslipp medium (Manuell girkasse) 291 - 291 g/km
CO2-utslipp medium (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 282 - 282 g/km
CO2-utslipp høy (Manuell girkasse) 249 - 249 g/km
CO2-utslipp høy (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 251 - 251 g/km
CO2-utslipp ekstra høy (Manuell girkasse) 258 - 258 g/km
CO2-utslipp ekstra høy (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 269 - 269 g/km
CO2-utslipp kombinert (Manuell girkasse) 292 - 292 g/km
CO2-utslipp kombinert (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 293 - 293 g/km

NOx-utslipp (Manuell girkasse) 35.0 mg/km
NOx-utslipp (Porsche Doppelkupplung (PDK)) 33.6 mg/km

Manuell girkasse fra kr 2.922.076
Porsche Doppelkupplung (PDK) fra kr 2.872.787
Også tiden kan ta seg godt ut.
I likhet med sitt motoriserte motstykke, kjennetegnes klokken Porsche Design Chronograph 911 GT3 av slank og sportslig design og førsteklasses ytelse og håndverk. Klokken har rekke designfunksjoner og materialer hentet fra den legendariske sportsbilen og er reservert utelukkende for eiere av denne bilen.

Neste steg.