Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche Approved Garantie

Porsche Approved Garantie

U zult in uw nieuwe Porsche Approved Occasion van elke kilometer gaan genieten. Dat kunnen we u alvast garanderen. En dat worden beslist meer kilometers dan u denkt. Niet alleen daarom staat een Porsche van nature behalve voor dynamiek en rijplezier ook voor duurzaamheid en waardevastheid. Porsche Approved biedt daarom – behalve een gecertificeerde auto – een garantie die perfect op een Porsche is afgestemd. Hiermee rijdt u met een gerust hart de toekomst tegemoet. Uiteraard biedt Porsche Approved dezelfde dekking als de garantie op een nieuwe Porsche. Ook hier krijgt u dus 100% Porsche.

Wij willen dat u te allen tijde tevreden bent over ons uitgebreide serviceaanbod en de daaruit resulterende garanties. Daarom vertellen we u precies wat niet onder de Porsche Approved Garantie valt en waarom dit zo is. Na verloop van tijd kunnen optische en akoestische veranderingen bij uw Porsche optreden die niet van invloed zijn op functionaliteit (te denken valt aan gebruikssporen in het leder). Bovendien zijn bepaalde onderdelen onderhevig aan ouderdom en natuurlijke slijtage.

Daarom moet uw auto regelmatig worden verzorgd en onderhouden. Optische en akoestische veranderingen evenals ouderdoem en slijtage zijn geen gebreken en daarom van garantie uitgesloten.