Porsche Track Day - Porsche Sprint Challenge Benelux

Porsche Track Day - Porsche Sprint Challenge Benelux

Porsche Track Day - Porsche Sprint Challenge Benelux

Heeft u altijd al een keer in de verse sporen van een Porsche raceklasse willen rijden? Deze speciale Porsche Track Day geeft u de kans om uw circuitvaardigheid te perfectionaliseren en daarnaast de kwalificatie en sprintraces van de Porsche Sprint Challenge Benelux te kijken. Neem een kijkje bij de engineers in de pitboxen, ontmoet de rijders van de Sprint Challenge Benelux en kijk uw ogen uit tijdens de spectaculaire races.

Tijdens de Porsche Track Day heeft u vierenhalf uur rijtijd volgens het open-pitlane principe waarin u zelfstandig of onder begeleiding van een privétrainer kunt werken aan het optimaliseren van uw rem- en bochtentechniek. De Porsche Track Day is geschikt voor Porsche rijders met aantoonbare circuitervaring die hun circuitvaardigheid op peil willen houden of willen aanscherpen. Tijdens een Porsche Track Day is deelname met een raceauto zoals een Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport of een Porsche 911 Cup model toegestaan.

Porsche Sprint Challenge Benelux
De Porsche Sprint Challenge Benelux is een competitieve raceklasse met eendaagse evenementen op circuits in Nederland en België. Deze klasse richt zich vooral op ‘gentlemen drivers’ en is de eerste stap in de Porsche Motorsport piramide.

Trainingsonderdelen

  • Circuitrijden: open-pitlane (3 x 1,5 uur)

Inbegrepen

  • Theorie- en veiligheidsbriefing
  • Zeer uitgebreide hospitality inclusief BBQ
  • Mogelijkheid tot het kijken van de kwalificatie en sprintraces

Optioneel bij te boeken

  • Privé trainer
  • Tweede bestuurder
  • Toeschouwer
  • Dagverzekering

Prijzen

DeelnameDeelname incl. privétrainerTweede bestuurderToeschouwerDagverzekering* (optioneel)
€ 949,-€ 1648,-€ 199,-€ 199,-Op aanvraag

* Let op: Met een Porsche Verzekering via Turien & Co (afgesloten via uw Porsche Centrum) is uw Porsche niet standaard verzekerd wanneer u deelneemt aan de Porsche Track Day. Neem contact op met Porsche Track Experience als u meer informatie wilt over een passende dagverzekering voor deelname aan de Track Day.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 9% btw.

Huurauto’s

Uw eigen Porsche is het perfecte lesmateriaal voor deelname aan de trainingen. Daarnaast biedt Porsche Track Experience diverse huurauto’s aan waarmee u een rijvaardigheidstraining of circuittraining kunt volgen.

Bekijk huurauto’s

Contact

Porsche Track Experience
E-mail: porsche@trackexperience.nl
Telefoonnummer: 0800 - 991 99 11