Porsche Track Day - Porsche Sprint Challenge Benelux

Porsche Track Day - Porsche Sprint Challenge Benelux

Porsche Track Day - Porsche Sprint Challenge Benelux

Heeft u altijd al een keer in de verse sporen van een Porsche raceklasse willen rijden? Deze speciale Porsche Track Day geeft u de kans om uw circuitvaardigheid te perfectionaliseren en daarnaast de kwalificatie en sprintraces van de Porsche Sprint Challenge Benelux te kijken. Neem een kijkje bij de engineers in de pitboxen, ontmoet de rijders van de Sprint Challenge Benelux en kijk uw ogen uit tijdens de spectaculaire races.

Tijdens de Porsche Track Day heeft u vierenhalf uur rijtijd (3 x 1,5 uur) volgens het open-pitlane principe waarin u zelfstandig of onder begeleiding van een privé-instructeur kunt werken aan het optimaliseren van uw rem- en bochtentechniek. De Porsche Track Day is er voor Porsche rijders met aantoonbare circuitervaring die hun circuitvaardigheid op peil willen houden of willen aanscherpen. Tijdens een Porsche Track Day is deelname met een raceauto zoals een Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport of een Porsche 911 Cup model toegestaan. Deelname met een Porsche Taycan of een klassieke Porsche is niet toegestaan.

De Porsche Sprint Challenge Benelux is een competitieve raceklasse met eendaagse evenementen op circuits in Nederland en België. Deze klasse richt zich vooral op ‘gentlemen drivers’ en is de volgende stap in de Porsche Motorsport piramide na de Porsche Track Experience. Dankzij een samenwerking met Porsche Nederland kunt u ook in 2023 genieten van de sprintraces en daarnaast uw eigen circuitvaardigheid perfectioneren.

Trainingsonderdelen

  • Circuitrijden: open-pitlane (3 x 1,5 uur)

Inbegrepen

  • Theorie- en veiligheidsbriefing
  • Zeer uitgebreide hospitality inclusief BBQ
  • Mogelijkheid tot het kijken van de kwalificatie en sprintraces

Optioneel bij te boeken

  • Privé trainer
  • Tweede bestuurder
  • Toeschouwer
  • Dagverzekering

Prijzen

DeelnameDeelname incl. privé-trainerTweede bestuurderToeschouwerVerzekering* (optioneel)
€ 899,-€ 1.598,-€ 199,-€ 199,-Op aanvraag

*Let op: Met een Porsche verzekering via Turien & Co is uw Porsche niet verzekerd wanneer u deelneemt aan de Porsche Track Day, welke door Porsche Nederland wordt georganiseerd. Via Porsche Track Experience kunt u een passende dagverzekering afsluiten voor deelname aan de Porsche Track Day.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 9% btw.

Huurauto’s

Uw eigen Porsche is het perfecte lesmateriaal voor deelname aan de trainingen. Daarnaast biedt Porsche Track Experience diverse huurauto’s aan waarmee u een rijvaardigheidstraining of circuittraining kunt volgen.

Bekijk huurauto’s

Contact

Porsche Track Experience
E-mail: porsche@trackexperience.nl
Telefoonnummer: 0800 - 991 99 11